- човекСега накой да направи тема "На покрива ли четете вестник "Труд"?"
Та така. Четете ли Труд и къде?
П.С. Това е основно за да видя как работят класациите във форума...
- човекСега накой да направи тема "На покрива ли четете вестник "Труд"?"
Забравих спортните издания и пенсионерските вестници. Благодаря.Squiz написа:Ледник, а вестник "меридиан мач" не е ли честен? Стига си говорил глупости, ако това беше нормален форум да си баннат отдавна за политическа пропаганда.Нищо лично, просто моментно се издразних![]()

Има кака, ама не е гола. Основният минус на вестника според мен.-Stormrаge- написа:Айде, Зуброо пак ли ...? В Труд има ли още гола кака на последната страница както преди или ?
Ем чи направи сиSquiz написа:Иначе, вестници не чета.Само списания.И то в тоалентната.Нямам тоалетна на покрива.
Меридиан мач е чорбарски вестникSquiz написа:Ледник, а вестник "меридиан мач" не е ли честен? Стига си говорил глупости, ако това беше нормален форум да си баннат отдавна за политическа пропаганда.Нищо лично, просто моментно се издразних![]()
Иначе, вестници не чета.Само списания.И то в тоалентната.Нямам тоалетна на покрива.
Нали? Аз пък ако знаеш колко искам само...ПП. Авторе, на никой не си забавен.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Човек това твоето е болест!The Chameleon написа:Няма да поствам в тази тема!
П.п. Добре де, за да не ми доклавате мнението като ужасно безсмислено нека си дам мнението поне..Никога не съм си купувал Труд, но затова пък винаги съм се радвал на снимката към края на вестника..