dreamfall:the longest journey и installshield
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
dreamfall:the longest journey и installshield
Реших да я пробвам игричката, обаче не ми стига мястото на C,където се намира temp папката, която се ползва по време на инсталация. Въпросът ми е дали е възможно да сменя мястото на използваната от installshied-а папка, в D примерно?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Re: dreamfall:the longest journey и installshield
Ест, даваш адвансед исталация и browse бутона. Всяка игра може, а последно си я бях инсталирал на E:.Zoidberg написа:Реших да я пробвам игричката, обаче не ми стига мястото на C,където се намира temp папката, която се ползва по време на инсталация. Въпросът ми е дали е възможно да сменя мястото на използваната от installshied-а папка, в D примерно?
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Re: dreamfall:the longest journey и installshield
Не, виж сега какъв беше проблема. Когато избереш i accept на договора, преди да дойде екрана със избора къде да инсталира почва да реве, че няма достатъчно място. Туко-що го оправих. Всъщност не е била temp папката проблема, а проверява дали има достатъчно място, преди да си избрал такова, т.е. по default в program files. Трябва от регистрите да се промени на друго място.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.