dreamfall:the longest journey и installshield

Игри за PC
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

dreamfall:the longest journey и installshield

Мнение от Tiny »

Реших да я пробвам игричката, обаче не ми стига мястото на C,където се намира temp папката, която се ползва по време на инсталация. Въпросът ми е дали е възможно да сменя мястото на използваната от installshied-а папка, в D примерно?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Re: dreamfall:the longest journey и installshield

Мнение от Existence »

Zoidberg написа:Реших да я пробвам игричката, обаче не ми стига мястото на C,където се намира temp папката, която се ползва по време на инсталация. Въпросът ми е дали е възможно да сменя мястото на използваната от installshied-а папка, в D примерно?
Ест, даваш адвансед исталация и browse бутона. Всяка игра може, а последно си я бях инсталирал на E:.
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Re: dreamfall:the longest journey и installshield

Мнение от Tiny »

Не, виж сега какъв беше проблема. Когато избереш i accept на договора, преди да дойде екрана със избора къде да инсталира почва да реве, че няма достатъчно място. Туко-що го оправих. Всъщност не е била temp папката проблема, а проверява дали има достатъчно място, преди да си избрал такова, т.е. по default в program files. Трябва от регистрите да се промени на друго място.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Публикувай отговор