Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да...
Публикувано на: 29 Юни 2008 17:52

Аз имам елфче в Митра сървъра(нали така се казваше?)

That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2008 19:59

дам има ли мн хора в тоя ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юни 2008 16:20

Ми не са малко :)

Профил ICQ

Публикувано на: 30 Юни 2008 17:05

pure pwnage написа:
...WoW ftw,сичко друго смуче... Който се опита да ме обори,първо да земе да поиграе малко.

Играли сме. И? Твърдението ти се основава на абсурда, приятелю. На този, който е играл играта и не я е харесал, ще му повлияеш ли със това изказване? Не, съмнявам се.

Истината е, че да, WoW е добра игра. Но има какво да се желае от нея, както, между впрочем, и от всички останали игри на пазара.

Далеч не е най-добрата игра за момента, приятелю. Пробвай Age of Connan и после пак се опитвай да твърдиш, че WoW била най-добрата...

Профил

Публикувано на: 30 Юни 2008 18:20

†Soul Hunter† написа:
pure pwnage написа:
...WoW ftw,сичко друго смуче... Който се опита да ме обори,първо да земе да поиграе малко.

Играли сме. И? Твърдението ти се основава на абсурда, приятелю. На този, който е играл играта и не я е харесал, ще му повлияеш ли със това изказване? Не, съмнявам се.

Истината е, че да, WoW е добра игра. Но има какво да се желае от нея, както, между впрочем, и от всички останали игри на пазара.

Далеч не е най-добрата игра за момента, приятелю. Пробвай Age of Connan и после пак се опитвай да твърдиш, че WoW била най-добрата...

Стига па ти с това "приятелю" и тоя гаден, мазен начин на изразяване, че ми иде да се изповръщам. AoC ? ПХААХАХА! Ти сериозно ли? 80% изкопирана от WoW, няма end-game content, ултра небалансирана ПвП система, страшно много бъгове и интерфейс, сякаш излязъл от поредния корейски/японски боклук, моделите на героите имам чувството, че са директен copy/paste от 3D Sex Villa, и което е най-важното - липсва атмосферата. Играта е пълен Б-О-К-Л-У-К. Lotro изобщо не искам и да го споменавам, това е все едно да сравняваш москвич с Ford Mustang, а вече агонизиращата и полу-умряла Lineage е извън всякакъв коментар. WoW е единственият ММО продукт на гейм-пазара в момента, който си заслужава напълно парите, а когато Wotlk излезе ще спука дупенцата на абсолютно всеки друг некадърен клонинг.

Изобщо не си губете времето да ми пишете фермани. Изобщо няма и да погледна повече темата, щото знам, че съм прав, а и вие всичките също го знаете, но не искате да приемете истината, пък и в момента е модерно да си "бунтар", нали така. Жалки типчета, ще се осъзнаете след време и тогава много, ама много ще ви се смея. Само си припомнете какво стана с "революционното ново мморпг" Tabula Rasa...

Профил

Публикувано на: 30 Юни 2008 18:31

Затапи ме... :roll:

Профил

Аватар
В момента играе: GTA 4
Публикувано на: 30 Юни 2008 18:54

Guild Wars е най-доброто. Изключителен по рода си геймплей със зашеметяваща история. Красива крафика и яка атмосфера. Перфектен баланс за отборна игра. При това няма как да се чувстваш като мижава част от света, защото на героя ти са отделени големи дела. И да не забравя това, което я направи толкова известна- няма месечни такси.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юни 2008 21:31

Фтв ?, не знам какъв боклук си, че да регистрираш акаунт само за да обидиш някого инкогнито, ама говориш пълни глупости.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 10:02

Извинявай, ама тоя rogue в WoW само скача и нищо не прави докато не застане на едно място. Иначе и аз мога да търча насам натам и да скачам, ама когато дойде до бой си е пак седене на едно място и чакане докато наложи.
Иначе ето Risk Your Life Assassin PvP, Rohan Dhan PvP, Requiem Bloodmare Rogue PvP, Real WoW Rogue PvP...

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 10:08

WoW и Динамика са две различни неща. Аз лично не виждам нищо динамично. Дори в началото ми изглеждаше прекалено дървена. Кагато кажат "динамика" се сещам за тази игра http://www.youtube.com/watch?v=o7WsIKtv ... re=related
edit: сори за грешния линк

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 10:11

Кирилица, оправи линка.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 10:20

Тая тема много успорвана, няма как да не се включа.

Едно време играех всичко. Няма mmorpg от поне среден клас и нагоре което да не съм опитал преди 2006/07 година.

Признавам си - World of Warcraft беше едно от най-добрите които видях. Защо? Защото е вложено много време в нея. За мен GW, WoW, Lineage, (и MuOnline xD) бяха топ игрите в жанра. Само че всеки си има предпочитания. Където геймплея и ейнвайърмънта на всяка е различен. Най- ме радваше близардския продукт, щото беше най-простичък на вид. После открих че мразя всяко псевдо корейско ммо, в което не можеш да разграничиш кое е npc, кое е герой и кое е майка ти... В крайна сметка стигнах до извода че безплатния-mmo жанр като цяло е безмислен. Трепеш некви обикаляш заедно със твоите 2534 копия отстрани и се надпреварвате кой повече време ще изгуби. Иначе ако не е името ти отгоре, няма да разбереш с кой герой играеш. Казах си, освен платените - другите яко съкват.

Но какво всъщност е "Massive multiplayer Online Role-Playing Game"? Подяволите, нека се върнем до първоизточникът. Neverwinter Nights... ето едно класическо рпг. Имаш си герой. Развиваш го. Индивидуално... индивидуално. Подяволите няма начин да срещнеш друг с твоя персонаж, освен ако не е крал от тебе билда. Ето на това му казвам свобода и уникалност. Където имаш избор измежду много, и сам решаваш. А не всички кат стадо овце да следите некви гадни шибани еднакви класове нз-си-кво.
В т'ва число всяко безплатно ммо което опитах ми ядеше червата. Е аз съм екшън фен, и в крайна сметка стигнах до извода че всяко ммо на пазара е безмислено. Некви батки се надпреварват кой да блъска поече статуси, отиват и само цъкат "1;2;3;2;3" на клавиатурата. WTF?!

Това което аз разбирам под MmoRpg, е индивидуална среда в която да създадеш собствен персонаж с уникални за теб умения, оръжия и прочие. А това което виждам е куче марка. Бих желал и геймплея да е екшън комбиниран, както са се опитали да сторят във AoC, за което ги уважавам. И всички фенове на БоБ, скочиха "ама те крадат от наща игра". Първо, гадни зубърчета, щото такива са онея дето играят от класа ми и ме отрващават, аджеба - защо не си седнете на гъзовете като ви е велика играта, ами се занимавате с другите? Само черните шото ви е страх да не ви избудат инак. Ей го и оня хейтър веднага. Бе ти играта нямаш ли я? Или сървъра ти е паднал? Па да не ти е омръзнала (: ?

Духайте сички, докато не си оправя NFSU2, където правя каквото си изкам по свой си начин, и аз ше духам яко.

(П.С - ДИАБЛО 3 ИДВААААААААА!)

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 10:33

Mitizaro, лично на теб ти препоръчвам да следиш Earthrise, защото там се очертава да има точно това, което търсиш - кустомизация на героя по скилове, а не по класове, динамична мода и крафтинг система и адски много фракции към които можеш да се присъединиш.
Също така моля те, опитай Rohan, играта е на два месеца и има доста начини за развитие на героя и доста неща за кустомизация.
Аз от друга страна мисля да си чакам Atlantica и Dragon Nest, защото бойните им системи ми допадат.

Профил

Аватар
В момента играе: LoL
Публикувано на: 01 Юли 2008 10:42

Цитат:
Трепеш некви обикаляш заедно със твоите 2534 копия отстрани и се надпреварвате кой повече време ще изгуби.

Еми , че то и в WoW е така. Като погледнеш всички end game 70 level characters дето са събрали вскичи части от някоя си там серия от брони :mrgreen:

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 01 Юли 2008 11:23

Shamancho написа:
Цитат:
Трепеш некви обикаляш заедно със твоите 2534 копия отстрани и се надпреварвате кой повече време ще изгуби.

Еми , че то и в WoW е така. Като погледнеш всички end game 70 level characters дето са събрали вскичи части от някоя си там серия от брони :mrgreen:

Aбе ти неразбра ли че WoW е играта бог.Сички от нея крадът, тя е уникалната, няма друга като нея, няма бъгове и най-важното че никой няма право да критикува великата игра WoW. :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 11:28

Kamelot написа:
Shamancho написа:

Aбе ти неразбра ли че WoW е играта бог.Сички от нея крадът, тя е уникалната, няма друга като нея, няма бъгове и най-важното че никой няма право да критикува великата игра WoW. :lol: :lol: :lol: :lol:

Това че е най-популярна не я прави най-дабрата :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 11:40

Много е забавно, когато хората кажат "всички крадат от ВоВ". Веднага става ясно, че тези хора не са играли кой знае колко игри. А ВоВ колко е откраднал от игрите преди това, бедна ви е фантазията.
Някой спомена за баланс в AoC... във ВоВ години на ред няма баланс, вие искате AoC да е перфектно балансирана 1 месец след излизането и. Колкото е скучна комбат системата в WoW, толкова е яка в AoC. Точно тази комбат система дава по-голям шанс на по-слабите класове да излязат победители в крайна сметка. Много по-важно е човека как си играе класа, отколкото начина по който е облечен и класа му. Аз лично съм човек, който изигра безплатния месец на АоC с толкова много кеф, колкото не съм имал в WoW и за секунда.
AoC на този етап има два недостатъка(говоря за игра на 1 месец):
- много е тежка
- има бъгове и проблеми със сървърите
И двете неща са поправими. Липсвал енд-гейм контент... това е ПвП игра, енд гейма е ПвП/сийдж. За сравнение WoW е ПвЕ/райд игра.
И все пак да не забравяме, че всеки има право на мнение и е особено глупаво да натрапваме мнението си на другите.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 01 Юли 2008 11:44

Фтв ? написа:
сякаш излязъл от поредния корейски/японски боклук

Абее, ти нали знаеш к'во ще ми ядеш.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2008 14:31

Да, а това, което ти прати с многото подскачане сигурно има... и защо не коментира и останалите де?

Профил

Публикувано на: 01 Юли 2008 14:58

pure pwnage написа:
Sentry написа:
и защо не коментира и останалите де?

Шото са на тъпи безплатни игри и не заслужават коментар.

@Гипо,след като мислиш че WoW е PvE ориентирана,защо тогава Vengeful Gladiator сета(който се купува с арена пойнтс,които се зимат като играеш предимно PvP) е по яко от Tier 6 сета(който се зима от инстанции)?
И защо тогава съществуват безбройните PvP айтеми,които превъзхождат PvE аналозите им?

Ти ще се спреш ли най-накрая, пикльо нещастен? Разбрахме, че "ох, колко обичам WoW, изпитвам оргазъм щом видя смешния анимационен задник на противнозеления ми орк".

И кво като има PvP items? Тва не означава, че PvP-то на WoW е прекрасно във всеки един аспект, откъдето и да го погледнеш. В PvP, по дяволите, WoW прилича на ей тия същите недорасляци като безплатните ММО-та, които ти така откровено плюеш, дори и да не си ги пробвал дори. Девет класа - откъдето и да го погледнеш. Две-три PvP-та и всичко се повтаря. С цветни дрешки и гривни нищо не се променя, лайно нещастно. Кво като оня бил с T6, другия бил с S4, примерно, едно и също до тотално отвращаване. Биеш един маг, после уорлок, после пала, после пак маг... и всичко се повтаря. Че имаш правото да атакуваш само противниковата фракция в приятелски територии - тъпо. В този смисъл "агонизиращата" и "полу-умряла" Lineage2 е триста пъти по-добра от прехваленото ти WoW. Можеш да си атакуваш навсякъде и по всяко време, който ти душа поиска. И "динамиката", която ти описа в WoW - няма я никаква. Смешни картуунизирани човечета подскачат насам-натам и се ръгат с джобни ножчета, светещи в зелено, удряйки по десет пъти на секунда - о, Светлостайший реализъм!!! Че то аз в Cabal изиграх по-добри PvP-та, отколкото в WoW.

Що не си затвориш устата вече? Келеме нещастно. Поиграй на нещо друго освен WoW, излез, запознай се с момиче и си наври патката в нея. Ще ти стане по-добре.

Мога да псувам, спокоен? Но не обичам да си изпускам нервите заради нещастни недорасли педалчета като тебе, затова го правя рядко.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com