Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo!
Публикувано на: 29 Юни 2008 17:47

Играта според мен е в супер ранен стадий на разработка. Докато излезе доста време ще мине.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2008 18:02

Аз съм на мнение, че е в mid-стадий на разработка, а не че просто са скалъпили някакво демо взето от никъде. Тези двата героя, които ги видяхме до момента според мен са напълни завършени като анимации на скиловете и т.н. Blizzard никога не обявяват нещо, за което са в ранен стадий на развитието... смисъл вече, понеже са се поучили от опита си с War 3 и SC: Ghost.

Иначе кои мислите, че ще са останалите три героя, които ще запълнят бройката до излизането на играта. С появата на Witch Doctor-a явно некромантите отпадат, освен ако не са измислили нещо доста уникално да направят с тях(дано!). Аз лично се надявам ranged класа да е rogue, защото тая амазонка въобще ми уби желанието да играя с ranger в двойката(не че беше лоша, ама...), пък и предтавям си мъжка амазонка. Sorcerrer-ите са тук още от Diablo 1, така че сигурно ще се върнат. Все пак виждерейците са голяма част от света. Paladin-ът... въпреки че ми беше любимия клас в Diablo 2, се надявам да отпадне или поне да бъде силно модивициран. Assassin-ите ще са ми интересни, но сигурно и те ще гризнат дръвцето, както и друидите.

That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.

Профил ICQ

Публикувано на: 29 Юни 2008 18:28

След като току-що приключи последния Developer's panel за тазгодишния wwi (Diablo III Panel Denizens of Diablo) абсолютно всякакви съмнения относно до колко Диабло 3 ще е Диабло ми се размиха тотално :) Изобщо след двата дена на wwi имам голяма нужда от малко информационно затъмнение, както казваше колегата Актив, пък догодина ще се постарая да бъда там, а не зад монитора :D Още един път честито, а аз отивам да догледам Closing ceremonies и LVL 70 Elite Tauren Chieftain :lol:

p.s.

Q: Will there be a secret cow level in Diablo III ?

A: A lot of people have been asking me if there's gonna be a Top Secret Cow Level in Diablo III. Well, I can only tell them it's a secret.

:D

Edit: Pz za Hami

LVL 70 (80?) Elite Tauren Chieftain - Raise Some Hell

"Heaven's going down,
'Cus Big Red's back in town!" :D

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 29 Юни 2008 19:27

KindredBlade, а ти кой си? о.О

--

Както казах по-нагоре... такова нещо като критика за Диабло 3 нЕмА. :) Просто е прекалено велика. ;р

--

Според мен Некротата ще са от лошите, дори си мисля, че ако има Експанжъни в които има карта на Рая и Ада ( доста го мисля ) , дори би могъл да играеш с Некро ( от лошите :Д )

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2008 19:41

Какви са изискванията за демото, ако има такива?

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Публикувано на: 29 Юни 2008 20:56

AcTivE написа:
Какви са изискванията за демото, ако има такива?

Няма изисквания, няма и демо още, много не бързаш ли :)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2008 21:11

изискванията да са като на предишното, представяте ли си

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2008 21:40

Някъде бяха написали ПРЕДПОЛАГАЕМИ изисквания за Диабло 3 и Стар Крафт 2 - нещо от рода на над 2гхц , от 1 до 2 гб рам и карта с пиксел шейдър 3.0. Естествено , може да е пълен ташак. Стар Карфт 2 вероятно ще е доста по-тежка, но се надявам Диаблото да го направят максимално олекотено.

Профил Skype WWW

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2008 21:43

Ами бързам, a ти не бързаш ли?!? :lol: Просто малко не съм в крак с нещата, все пак темата е наводнена с какво ли не. Така или иначе - ще се играе, каквото и да става. Впрочем, как вървят нощните в Матрицата?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2008 23:05

Hei не съм съгласен с теб. Играта си е точно в супер ранен стадий на разработка. Готов е като гледам само енджина. Ако двата клася баха напълно готови както ти казваш щяха да покажат skill tree, специфичните оръжия за класовете и много други. Те показаха само няколко нехвърлени магии, които бяха точно с цел да ни дадат обща представа. Аз не се и съмнявам че накрая ще получим ебаси и яката игра, но рано е да се каже какво и що. За системни изисквания не може да се говори въобще. Blizzard най-вероятно ще се съобразят с middle-low PC-тата около датата на излизане, така че ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юни 2008 00:26

Blizzard не биха разкрили skill tree-тата на героите още при обявяването на играта. Не мисля, че ще го направят и до самото и излизане. Колкото до специфичните оръжия - това е диабло. Едно от хубавите му неща е, че можеш да си избереш да си развиваш варварина на меч, мечове, брадви, копия, хвърлящи се предмети и т.н. И това не важи само за варварина, а за почти всички герои. Това и е хубавото на играта - няма ограничения кой какво носи, това си зависи само от теб.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юни 2008 00:50

Не знам. Според мен не са го показали понеже не са го направили. Дори и да са направили нещо по въпроса ще трябва мнооооооого добре да го обмислят преди да го обявят. Все пак skill tree-я е едно от най-важните неща в играта. Просто е very very important и трябва много да се внимава с него. Иначе за обличането на героя съм съгласен но друго имах впредвид. В 2-ката нали има каски само за Barb, щитове само за Paladin, копия само за Amazon и много много други. Смятам че ако са направили нещо в тази насока щяха да кажат. Ама е още супер супер рано за такива неща. Взе пак я обявиха вчера. Бас държа, че ако бяха пуснали трейлърчето под друго заглавие 90% от хората нямаше да познаят че това е Diablo 3. Верно някои щяха да се усетят и да направят аналогия с Barb-a в Diablo 2, ама в днешно време толкова се краде от една игра в друга че ... В момента играта не изглежда по този супер уникален изпъкващ начин, по който изглежда например двойката. Естествено това го казвам за да подкрепя тезата си, че играта е в много ранен стадии. След известно време всичко ще си дойде на мястото и ще изпъкнат Diablo нещата и така ще изпъкнат че всички ще ахнем. Неща като сокет итеми, уникати, хорадрик куб, руни, рецепти, чармове, jewes, комплекти, нематериални ( сивите, дето не могат да се поправят ама са по-яки от обиновените ), камъни, resistance, различни видове damage с различен ефект, имунизирани гадини и много много други. ( баси неизброими са, 100% съм изпуснал нещо). Тези неща правят Diablo истинско Diablo, а ги нямаше в трейлъра, пак повтаря поради ранния статус на играта. Сигурен съм че ще присъстват в завършената версия или поне ще има тяхни алтернативи, които дори ще са по-добри :). Казвам всичко това защото се подразних, че някои хора твърдят че играта била в средата на разработката си или пък питат за системни изисквания. Каква среда кви 5 лева. Ако това което видяхте ви мяза на среда явно не сте играли Diablo достатъчно.

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Публикувано на: 30 Юни 2008 08:39

Хай Волтидж, да не смяташ, че третата е гнева на Лич-краля? Мен на това ми напомня, а и тя има време докато излезе, съвпада с теорията, че SC 2 и D3 са в междинен стадий. Мамка му, искам, Искам! :D

Дъмбълдор - не е задължително да се изфукват с абсолютно всяко нещо още при демо-клипчето, така че и скил трий може да е готов и останалите герои. Просто, дето се вика, трябва да има очакване, всичко на куп не е добре за бизнеса :) А за обстановката - няма как да се прецени, при положение че гледаш мъничко клипче в средата на монитора, дето го играе друг човек, при това от средата. Усещането за нито една игра не може да е там, то е предназначено да си кажеш ебати яките подобрения, анимации, тригъри, ще се играе! То дори музика нямаше, а къде диабло без лека музика (като от тийзър трейлъра, леле върховнооо!) като фон?

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
В момента играе: EndWar & HAWX
Публикувано на: 30 Юни 2008 08:50

Existence написа:
Хай Волтидж, да не смяташ, че третата е гнева на Лич-краля? Мен на това ми напомня, а и тя има време докато излезе, съвпада с теорията, че SC 2 и D3 са в междинен стадий. Мамка му, искам, Искам! :D

Дъмбълдор - не е задължително да се изфукват с абсолютно всяко нещо още при демо-клипчето, така че и скил трий може да е готов и останалите герои. Просто, дето се вика, трябва да има очакване, всичко на куп не е добре за бизнеса :) А за обстановката - няма как да се прецени, при положение че гледаш мъничко клипче в средата на монитора, дето го играе друг човек, при това от средата. Усещането за нито една игра не може да е там, то е предназначено да си кажеш ебати яките подобрения, анимации, тригъри, ще се играе! То дори музика нямаше, а къде диабло без лека музика (като от тийзър трейлъра, леле върховнооо!) като фон?

Изтегли си го, че да е голямо и да не е в средата на екрана бе... Аз си го изтеглих и определено е друго нещо... О.О

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юни 2008 09:01

Некромансърите са ми симпатични от гледна точка на lore-a на света. Иначе като клас - все ми е едно.
High_Voltage, забравяш за curse-овете на некрото.
Dumbaldor, те си демонстрираха просто новите feature-и, винаги така правят. Иначе видяхме играта да върви и да има не макко гадини за убиване. Не съм казал, че от към content е пълна, но докато един екип се е занимавал с техническата част и модифицирането на енджина, то друг е създавал item-и, модели, системи и т.н. Blizzard не си губят времето когато става дума за правене на игри. Diablo 3 е по-напред в разработката си, отколкото изглежда на пръв поглед. Други игри като бъдат обявени, те са още в някакъв супер ранен стадий на развитие. Blizzard не си правят шега обаче. Те си работят в сянката и като напреднат достатъчно - обявяват.
Ex, наистина си изтегли клипчето от gametrailers. 500 mb е, ама си струва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юни 2008 09:34

Некромантите са интересна част от историята, но като се замислиш - точно колкото варварите и друидите, примерно, а въвеждането на представители на нов народ - туганзийските шамани - лично според мен е още по-култово и интригуващо. На мен страшно много ми харесва като идея и като изпълнение шамана, мисля и на вас. А колкото до проклятията - прекалено рано е да се говори и въобще не можем да заключваме, че ги няма в дървото му с уменията. Колкото до подозренията, че некромантите са минали на страната на мрака - не мисля, че са уместни. Поне до колкото съм запознат с тяхната философия и мироглед.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юни 2008 10:16

Това с Hydra Project-а е интересно. А пък нали на WWI логото беше с Лич Кинга, Диабло и Керигън. :o

ЕЙ НЯМАМ ТРЪПЕНИЕ БЕ !

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Юни 2008 10:28

Само дано Battle.net-а да не е с месечни такси...

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Юни 2008 10:29

Undead Dude написа:
Само дано Battle.net-а да не е с месечни такси...

Нямаше да е battle.net, ако щеше да е с месечни такси...

Профил

Публикувано на: 30 Юни 2008 10:40

Пък аз искам SC:GHOST за PC, пукнете се от яд, хаха!... ;) :) :D

Не, ако няма некрота, няма да е същото, поне според мен. Бледия пич със светлата косица беше най-запомнящият се клас в двойката (лично мнение). Ще ми е тъжно, ако го оставят на заден план. Но ако излезе експанжън с тях... пак бива.

А ако е и без Пала, вече ще ги осъдя!!! :mrgreen:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com