Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 13:55
След малко ще си имаме официален Диабло 3 БГ форум, може да се чувствате поканени
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 13:57
Lord of the dreams написа: Хах,като бях в шести клас,един мой бивш съученик ми разказваше,че на компютъра на братовчедка му имало Диабло 3. Но ето,че сега това е факт!ТОВА Е САТАНИНСКИ КУЛТ!ДИАБЛО 3 ЩЕ БЪДЕ ТУК И ЩЕ СТАНЕ НОВИЯ КРАЛ НА ХЕК ЕДН СЛЕШ РОЛЕВИТЕ ИГРИ!!! МНОГО ЯСНО !!!!
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 14:28
Честито ;-р
ПП Близърд юба алес. Няма такива пичове - нов WoW, StarCraft II, Diablo III - няма такова нещо XD
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 14:32
Дади написа: Честито ;-р
ПП Близърд юба алес. Няма такива пичове - нов WoW, StarCraft II, Diablo III - няма такова нещо XD Жалко, че и трите са посредствени. Ако някой иска дискусия да ми намери ИЦЯ/ИРЦ
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 14:38
Аз сьм един много голям фен на Диабло още от мальк ! Няма как и да не мине без критики още в началото ( лично мнение ) . Гледах Gameplay трейльрчето и не останах очарован от това което видях ! Някой каза чеее Blizzard са умни и нарочно правят по грозна графика за да може да е достьпна за всеки :х ! Това е грешно според мен защото на днешно време за 650 лв можеш да си купиш добра машина за най новите игри ! По този начин се ощетяват нас истинските фенове на играта ..... няма да е грешно ако кажа чее искам хубава графика независимо че имам кофа вместо комп в кьщи ! Там е и идеята чеее близард ако бяха наблегнали на играта милионите фенове включително и мен ще си купят нови машини за да играят играта .... В един от моментите в трейльра си помислих че сьм си пуснал да гледа част от трейльр на Titan Quest което леко ме подразни . Сьщо така бяха дльжни да оставят крьвта и маната в ьглите на монитора както и разположението на магиите . Сега ще можем да използваме по 20 магии ( както в Titan Quest ) и някак си от това се губи чара на играта ! При D2 бьрзата смяна на контролите беше мн умно направено ( лично мнение ) иии така се виждаше що за играч си а при това положение на магиите аз лично се разочаровах !!! Все пак вярвам в Близард и им пожелавам успех защото при едно евентуално разочорование никога няма да видим продьлжение .......
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 14:41
Ти си пълен идиот, брат
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 14:42
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 14:45
Абе ще направят ъпдейт на графиката, на финала няма да е това, което се вижда сега, стига пискахте
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 14:46
W momenta vurvi Developer Panel za Diablo 3 ! Gledaite !
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 14:55
Честито копелета...Сега само да почакаме някоя и друга година да излезе!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 14:59
Говорете говорете .... Да не останте с прьст в оста или с нещо друго в оста
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 15:20
Току що изгледах Cinematic Teaser-а и Gameplay Video-то...Много съм очарован от всичко, а и който каза, че графиката била лоша много греши.Перфектна е като за такъв жанр игра.
Пише се уста между другото.
|
|
|
|
|
reconnect
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 15:41
Честито копелета ! Очертават се много безсънни дни !
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 15:49
Само на мен ли ми се струва, че тоя Witch Doctor е Necromancer rip-off?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 15:53
Sentry написа: Само на мен ли ми се струва, че тоя Witch Doctor е Necromancer rip-off? Класовете уж ще са 7, ама във ФАКЮ-то на играта пише , че ще са 5.. Демек.. Уич = Некро + Друид
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 17:00
Епа да речем - 5 класа ще са като излезе, после още 2 като излезе някой експанжън Иначе ще ми е мъчно да няма некро, ама тоя уич доктор пак вкарва филмите. Ако направят и някой демонолог - екстра. Въпреки, че едва ли. Други предполагаеми промени - амазонка и асасин в едно. Стрелец със някое друго стелт умение :О Но от това, което видях, стори ми се че няма ГРАМ оптимизъм - все същия поглъщащ мрак, само чуваш как отекват тупаниците и ревовете на тварите, които пъплят от всякъде. ПРЕКРАСНО!
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 17:20
Аха и мен мрачната атмосфера ме изкарти отвсякъде. Иначе witch доктора е по-скоро Summon маг, което го оприличава по-скоро на друид според мен. Макар че на външен вид прилича на некро. Както и да е, все още има шанс да има некро,който да е bone ориентиран. Макар че аз лично ще се надявам на някоя яка Sorce-ка.
|
|
|
|
|
TenHornedBeast
|
|
В момента играе: EndWar & HAWX
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 17:23
Изключително е култова пълната интерактивност с околната среда - варварина скача и събаря гадовете от моста, прави от онея сеизмичните трусове и срутва секцията и попилява книгите... Blizzard пак показаха, че са най-лудите !
Колкото до шамана - 1:1 с геймплея на некроманта е, какво се заблуждавате... Ебати, WALL OV ZOMBIES!!!
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 18:48
Все още ме мога да повярвам, че доживях Diablo 3!!! HAIL BLIZZARD! FUCK THE REST!!!
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 19:05
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|