Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Е?

Да    32%  32%  [ 27 ]
 Не    8%  8%  [ 7 ]
 Само по принцип    4%  4%  [ 3 ]
 Не и ако е за добра кауза    8%  8%  [ 7 ]
 Винаги е за добра кауза    11%  11%  [ 9 ]
 Един път не се брои    0%  0%  [ 0 ]
 Пробвал съм само с прахосмукачката    5%  5%  [ 4 ]
 Хамелеона ще постне и в тази тема :D    33%  33%  [ 28 ]
Общо гласове : 85
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д)
Публикувано на: 27 Юни 2008 19:58

ФантагИро написа:
Гледай сега, на мен има кой да ми помага да си отгледам детето дори да няма баща и няма да имам този проблем.
И не съм против аборта бе, в колко поста трябва да го напиша за да го осмислите ? Против това съм, че не смятате дето за живо същество докато е в корема на майката.

Eпа аз не съм казал че си против аборта. Просто си изразих мнението. :) Ако на мен ми се случи гаф и се стигне до аборт, после много пъти ще потъвам в размисли, какво би станало от тази купчина клетки. В смисъл, ще ме гризе отвътре, дори и да е било най-правилният избор за всички. :roll:

Относно това че има кой да ти помага, така е, роднините ти няма да те изоставят, но когато майка ми е била студентка, 17 годишната тогава моя леля е гледала сестра ми, докато приятелките и са си живеели живота. Искам да кажа, че не усложняваш единствено твоя живот. Сега, при теб нещата могат да стоят по друг начин, но по-често се случва нежеланите бебета да са тегло за много хора. :wink:

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Публикувано на: 27 Юни 2008 20:35

Ит ис оувър найн таузънд !!!!!!

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 27 Юни 2008 20:36

Фанта, ( :lol: ) плода за мен е купчина клетки, поне до...не знам до кога :lol: Вярно, бъдещ живот е, но за мен това би бил провален живот.Да, ти си на 23, има кой да ти помага - евала! Но много хора едно, че нямат нерви и второ, че нямат средства.Дете трябва да се прави не с "гаф" ами с любов...

НЕ и това с 9000 с тази тема!

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 20:40

Приятелката ти прави спонтанен аборт във 3-тата седмица ? Това твоето дете ли е било или купчина клетки ?
(съжалявам за примера, не го пожелавам на никой и чукнах на дърво )

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 20:50

Това значи, че ще трябва да се потим още малко в леглото :D

Не, сериозно, това е било бъдещото ми дете.Нещо средно между двете...Ще ми е гадно, но не чак толкова.

Тук обаче обсъждаме много задълбочени въпроси като за нашия форум ( :lol: ) за това да си питам директно :

Казвайте сега какъв ви е идеала за цици! :lol:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 20:52

Не бе, сириъзли.Имам един приятел дет ги обича да са като ДИНИ че и по-големи - гигантомания го гони.Аз обичам размера "точно шепата" :oops:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 21:35

Squiz написа:
Не бе, сириъзли.Имам един приятел дет ги обича да са като ДИНИ че и по-големи - гигантомания го гони.Аз обичам размера "точно шепата" :oops:

И аз - точно шепата. ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката?
Публикувано на: 27 Юни 2008 21:36

Squiz написа:
Предпочиташ детето ти да има гаден живот с лоши родители и недостатъчно пари, да провалиш донякъде и своят живот, или детето ти да може да се развива нормално?

Предпочита да го види. Да го гушне. Да чуе плача му. Да види усмивката му, докато го гъделичка. Да го гледа как си смуче пръста, докато спи. Да пълзи. Да му следи непохватните движения. Да го гледа как се учи да кара колело. Да го изпрати за пръв път на училище. И някой ден, със сълзи на очи, да осъзнае, че то вече не е дете. И след години, вече на смъртно легло, да усети, че то е било нейният смисъл на живота.

Всяка жена това предпочита. Дори да й коства живота, само за да го види веднъж.

Защото не може да е толкова лесно. Дори в момента да е купчина клетки, няма как да не ти мине мисълта, че някой ден точно тази купчина клетки може да бъде най-голямото ти щастие. Твоето съкровище.

И има само две причини да направиш аборт. Да си абсолютен боклук, незаслужаващ да диша, или да го направиш за доброто на бъдещото ти дете. Защото не можеш да си позволиш заради твоята простотия то да не получи това, което заслужава. Не може то да страда заради твоите грешки. Непростимо е.
Не заради провала на собствения ви живот, егоцентрични шибаняци, а заради неговия. Още по-малко заради примера с дискотеките, майка ви да еба проста. Ти ако имаш дете на тези години въобще ще ти е проблем колко е гадно другите набори да ходят по дискотеки и да купонясват, а ти да седиш вкъщи и да гледаш детето? Да ти сера на трупа прокажен. Аз, де не съм суеверен, чуквам на дърво да не ти дойде на главата. На никой да не му се случва.
Но виждам каква масова инфантилност ви тресе. Жал ме хваща за вас, копеленца. Ама кой знае, може и да пораснете някой ден. Но тук не възлагам особени надежди.

Абортът Е убийство. Но понякога е нужното зло.

(И не, въпреки агресивния ми пост, който сигурно води до такива мисли - не, нямам дете. :) . Просто ме издразниха простотиите, които изписахте.)

Squiz написа:
плода за мен е купчина клетки, поне до...не знам до кога

До края на 8-мата седмица, според биологията. Тогава ембриона става зародиш.

Squiz написа:
Дете трябва да се прави не с "гаф" ами с любов...

Единственото умно нещо, което си казал тук.

Темата не е за цици. Направете си друга. Пък и да ви кажа честно, през хуя ми е за предпочитанията ви.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 21:55

Грим, кьорав ли си, та не виждаш, че съм казал почти същото като теб :shock:

Именно, защото е ПРОСТОТИЯ да имаш дете на 18-20 години, за това бих направил ( тоест, не аз де ) аборт.Защото ти НЕ може да си добър родител на тези години, освен ако не си някакво УБЕР изключение.А точно родителската грижа е това, от което най-много има нужда едно дете.Прав ли съм?Именно заради това то ще страда за твоите грешки, именно заради това, най-доброто е аборта.Да не фащаме финансовата страна и как може да живееш нормално и да си студент и да имаш дете едновременно.Ако си средностатистически човек в БГ.

Да не говорим, че тук се разглежда някаква версия, че веднъж направила аборт, втори път жената няма да зачене.Дете тя ЩЕ има.Ще може да го погъделичка, да го изпрати на училище.Но когато му дойде времето.И когато детето ще може да живее нормално :!:

Аз искам да имам дете.И да бъда добър родител.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 21:58

Примера с неизживяните младежки години го дадох, не защото смятам че това е единстмвеното смислено нещо в живота. Не е така. Но смятам, че за да се превърне един пубер във отговорен зрял човек, трябва да мине през нещата, които са отредени за всеки етап от развитието му. Когато си млад те тресе и ти се живее, следователно живееш и един ден се събуждаш и осъзнаваш, че си по зрял. Нещата, които си правил като по-млад ти се струват абсурдни и инфантилни и сам осъзнаваш, че си станал по-отговорен. Ако не изживееш определен период от живота, ти се иска да го изживееш след това, когато уж трябва да си по-зрял и така може да се превърнеш в порастнало, но също толкова безотговорно дете.

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 22:08

Скуиз, като гледам Грим си е разделил поста на няколко абзаца. Сигурно само в първия говори за теб и после там, където те е цитирал пак.
Не смятам, че човек на 20 години не може да е отговорен. Майка ми е била на 18 когато е родила сестра ми. На нея сигурно не й е вряла кръвта, не е искала да живее, искала е да има семейство и да бачка цял живот в Кремиковци.
Понякога да имаш дете на тази възраст означава свобода от родителите ти. Малко хора ще разберат какво е да имаш консервативни родители когато си на 20 години...аз го разбрах и до ден днешен го разбирам, въпреки че съм на 23 години.
Проблема не е дали си годен на 20 години да гледаш дете или не. Проблема е, че 90 % от днешната малдеж са келеши и не могат да си обършат гъза без помоща на мама и тати. Свикнали са да ходят по дискотеки, по барове, кръчми и да се напиват като свине и да повръщат по улиците... Всичко е въпрос на манталитет.
Грим, искам да ти стисна ръката, честно.

Относно аборта... Една жена може да направи аборт и после може да не зачене..има и такива жени, на които шанса им е веднъж в живота. Има и жени, които по 3-4 пъти са правили аборт и пак имат дете. Ама за жалост, науката все още не може да изследва жените и с точност да им каже колко аборта могат да си позволят.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 27 Юни 2008 22:10

Squiz написа:
Грим, кьорав ли си, та не виждаш, че съм казал почти същото като теб :shock:

Именно, защото е ПРОСТОТИЯ да имаш дете на 18-20 години, за това бих направил ( тоест, не аз де ) аборт.Защото ти НЕ може да си добър родител на тези години, освен ако не си някакво УБЕР изключение.А точно родителската грижа е това, от което най-много има нужда едно дете.Прав ли съм?Именно заради това то ще страда за твоите грешки, именно заради това, най-доброто е аборта.Да не фащаме финансовата страна и как може да живееш нормално и да си студент и да имаш дете едновременно.Ако си средностатистически човек в БГ.

Да не говорим, че тук се разглежда някаква версия, че веднъж направила аборт, втори път жената няма да зачене.Дете тя ЩЕ има.Ще може да го погъделичка, да го изпрати на училище.Но когато му дойде времето.И когато детето ще може да живее нормално :!:

Аз искам да имам дете.И да бъда добър родител.

Поста ми далеч не беше насочен изцяло към теб, имай го предвид. Просто те цитирах за някои неща. ;)

И единственото, с което не съм съгласен в поста ти е това, че детето ще е същото. Друга купчина клетки, друг генетичен код, друго дете. Една жена направила аборт не може да не се травмира до живот заради това, че не е позволила на поне едно от децата си да живее. Мисля, че и сам можеш да направиш логичните връзки, за да схванеш за какво ти говоря. Не е нужно да си жена правила аборт, за да разбереш. Просто няма как да е толкова лесно. Не мисля че е възможно просто да щракнеш с пръсти и да решиш, че то е купчина клетки, и да пренебрегнеш това, което то може да бъде след някакви кирливи 9 месеца.

2D, едно от основните качества на човека е свойството му да се адаптира. Просто е безумно дори и да си помислиш да накараш приятелката си да направи аборт, защото ти няма да можеш да си преживееш купоните. Защото това вече е момент, в който трябва да си зрял, отговорен човек. Пък ако трябва да преживяваш купони, някой ден, след години, когато имаш възможност, ще можеш да ходиш на купони, ако имаш желание. Не живеем по график. И нищо не опира до такъв. Всички правим това, което искаме. Ако можеш да осмислиш какво ще ти струва един купон, и най-вече, да можеш да си го позволиш, ти ще отидеш. А ако осъзнаеш, че не можеш, защото си поел отговорност над човешки живот, ти трябва да си слабоумен дори и за да поискаш да отидеш на купон. А ако спреш да искаш, защото знаеш, че не може или не трябва, тогава вече ще си зрял.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 22:19

Цитат:
Проблема не е дали си годен на 20 години да гледаш дете или не. Проблема е, че 90 % от днешната малдеж са келеши и не могат да си обършат гъза без помоща на мама и тати.

Е аз какво съм казал?

Цитат:
защото ти НЕ може да си добър родител на тези години, освен ако не си някакво УБЕР изключение.

:)

Не мисля между другото, че примера с майка ти е удачен.поколението е друго, начинът на живот - също.В днешно време светът предлага все повече забавление и ни трябва все повече време да се изживеят.То преди няколко века деца са раждани на по 15, ама сега не е много нормално май :)

Грим, прав си.Детето е друго.Не съм казал, че е "щракване с пръсти" загубата на дете.Още повече, че моята майка е изгубила две, докато е била бременна, баба ми също е изгубила дете заради лекарска грешка по време на бременността.Знам как седят нещата, но предпочитам лично аз да имам едно щастливо дете, вместо две нещастни.Още повече - сега не съм в състояние да бъда добър родител.За вас не знам.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 27 Юни 2008 22:20

Vermic написа:
Nadja написа:
Свий един конус и си го изпафкайте двамата.

Тука нещо като оригиналност искаше да покажеш ама не стана :Д Ей затъпял си като цървула от тази трева ей и няма да се оправиш!

Аз имам силното желание да те оправя, Вермиц!

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 27 Юни 2008 22:23

Demandred написа:
Vermic написа:
Тука нещо като оригиналност искаше да покажеш ама не стана :Д Ей затъпял си като цървула от тази трева ей и няма да се оправиш!

Аз имам силното желание да те оправя, Вермиц!

Оф, и на теб ти порасна пишката май.. ;р

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 22:26

Абсолютно!

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 27 Юни 2008 22:28

Demandred написа:
Абсолютно!

Не и без да понесеш доза хейт, разбира се.. :lol: С него май най-бързо растят пишките.. :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 22:30

Много запознати хора има тук с аборта...ако знаеха само какво е усещането...

Скуиз, примера беше, че и на нея й се е живяло ама е била притисната от родителите си, което пък рефлектира върху мен, тъй като тя се държи като тях.
И не, не си прав, че времената са били други. За тях тогава е било същото да отидат на дискотека, както сега за теб, просто ти ходиш по по-луксозни дискотеки. според мен човек на 20 години спокойно може да гледа дете, освен ако родителите му не са го изпунали в първите му 7 години, както повечето деца.
Както вече казах, на днешно време ако чакаш всичко да ти е идеално за да имаш деца и семейство, това никога няма да стане, освен ако не си някой баровец...
При всички положения ще разчиташ на мама, тате, зълва, свекър,тъща, тъст, леля, чичо, калеко, стринка, учанайка и т.н. за да ти помогнат в отглеждането на детето и то не само физически а и финансово.
А тия шибани спамери дето от време на време пускат оригиналните постове....
Като не ви харесва темата пичове, не пишете в нея. Смятам, че вместо да спамите можете да четете и да се образовате.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 22:36

Като чели зависи много, защото съм останал с впечатлението, че майка ми не е била чак толкова обичаща дивият младежки живот ( а сравнение с мен изобщо не може да става )

Цитат:
Скуиз, примера беше, че и на нея й се е живяло ама е била притисната от родителите си, което пък рефлектира върху мен, тъй като тя се държи като тях.

Нещо подобно имам в предвид.Аз не искам да бъда консервативен родител.Човек трябва да си изживее края на тийн годините.Не говоря да чака перфектните време с много пари голяма къща и тн. - ами просто да дочака поне малкото стабилни времена.Когато престане да му се ходи на дискотека всяка седмица и да иска луди купони - тогава според мен би трябвало да дойде времето за дете.

И понеже аз искам детето ми да е щастливо ще си изживея сега, докато го няма годините.Отивам на дискотека, лека вечер, и - правете безопасен и хубав секс!

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 22:38

The Chameleon написа:
Demandred написа:
Абсолютно!

Не и без да понесеш доза хейт, разбира се.. :lol: С него май най-бързо растят пишките.. :lol:

Ами нека мойта пишка стане дваесе и пет сантима минимум, айде цяла вечер чакам някой да ме... охейти :lol:

- Алминатора

- кримсънчето

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com