Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Е?

Да    32%  32%  [ 27 ]
 Не    8%  8%  [ 7 ]
 Само по принцип    4%  4%  [ 3 ]
 Не и ако е за добра кауза    8%  8%  [ 7 ]
 Винаги е за добра кауза    11%  11%  [ 9 ]
 Един път не се брои    0%  0%  [ 0 ]
 Пробвал съм само с прахосмукачката    5%  5%  [ 4 ]
 Хамелеона ще постне и в тази тема :D    33%  33%  [ 28 ]
Общо гласове : 85
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката?
Публикувано на: 26 Юни 2008 21:21

Реално погледнато каквото и да правят ще трябва да правят друго :lol:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV
Публикувано на: 26 Юни 2008 22:03

Ако абортът е убийство, то чекията е геноцид, а свирката - канибализъм.

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 26 Юни 2008 22:06

Krieg написа:
Ако абортът е убийство, то чекията е геноцид, а свирката - канибализъм.

Май наистина така стоят нещата :roll: :lol: , важното е , че във всички възможни ситуации мрат милиони.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 22:38

Quirk написа:

Точно това е най-страшното. Имам 8 годишен брат и като гледам с каква скорост се развиват (деградират?) поколенията, направо след още 1-2 години да му връчвам кутия цигари и да го поканя да пийне ракия с мене...

Свий един конус и си го изпафкайте двамата.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 26 Юни 2008 22:43

Nadja написа:

Тука нещо като оригиналност искаше да покажеш ама не стана :Д Ей затъпял си като цървула от тази трева ей и няма да се оправиш!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 07:57

Disturbed написа:
Quirk написа:
От чисто любопитство питам, ти не беше ли 17-18 годишен ? Искаш да кажеш, че от 11-12 годишна възраст пушиш трева, а от 14-15 - амфетамини ?! :shock:

Голяма изненада... Вече не е ненормално :roll:

@Saren
Значи всяка еякулация е геноцид? ;) На ден избиваш поне по 1 мил. микроорганизми в тялото си, стъпкваш поне по 100-200 малки насекомки (които са по-големи от ембрион, но все толкова безинтелектни), а ако имаш мокри сънища - изхвърляш половината популация на Земята. Абортът е убийство? Защо? С какво е по-различно от това да размажеш муха на стената? Нежелана е, пречи, ще създаде проблеми. Единствената разлика е, че ембрионът е купчина клетки :Р

Така е, да. :) Но при все това има разлика. Ако не дай си боже, нещо стане с детето ти, няма да мислиш по същият начин, няма да мислиш за него като купчина клетки, а като нероденото дете което си можел да имаш.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 08:31

Vermic написа:
Nadja написа:

Тука нещо като оригиналност искаше да покажеш ама не стана :Д Ей затъпял си като цървула от тази трева ей и няма да се оправиш!

Интересно кой изказва компетентно мнение относно колко били затъпели другите. xD

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 27 Юни 2008 12:52

То щом Вермич дава акъл вече, този форум значи много пропада напоследък. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 12:59

На базата на какво направи тез съждения? Дали е пропаднал или не зависи какво точно търсиш в този форум.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 13:08

Един виц по темата

Цитат:
Когато бях на 16 г. си мечтаех да си имам гадже.
На 18 най-после си намерих. Но нямаше никакви чувства. Затова реших да си търся сантиментално и много чувствително момиче.
На 21 си намерих. Тя беше толкова чувствителна, че се разплакваше от най-малкото нещо. По цял ден плачеше за какво ли не, а отвреме навреме заплашваше че ще се самоубие.
Затова реших, че ми трябва темпераментно, динамично момиче.
На 26 си намерих. Тя кипеше от енергия.Започваше едновременно десет неща и без да завърши нито едно на другия ден започваше нови десет. Отначало беше много интересно, но после започнах да се чувствам като идиот около нея. Много енергия, но без посока. Реших да си търся умно и практично момиче.
На 31 я намерих и се ожених за нея. Тя беше много умна и здраво стъпила и с двата си крака на земята. Беше толкова практична, че се разведе с мене и ми взе всичко което имах.
Сега съм стар и мъдър. И си търся момиче с големи цици!

Цитат:
Ако не дай си боже, нещо стане с детето ти, няма да мислиш по същият начин, няма да мислиш за него като купчина клетки, а като нероденото дете което си можел да имаш.

А ако не искаш дете, абортът е отърваването от точно една ненужна купчина клетки, която НЕ искаш да имаш и която ще преобърне животът ти.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 13:24

Abe, Squiz
Не може да разсъждавате по този начин за ембриона...
Тук всички сте пълни егоисти, всеки описа какво означава за него аборта. Защо никой не се постави на мястото на жената, въпреки че и тя не е искала да има дете....със сигурност не възприема плода си като купчина клетки...Това си е убийство откъде и да го погледнеш и в жената остава спомена за цял живот. Това, че някой пикльо не си е сложил презерватив, не е бил наясно как може да забременее една жена, не се мие редовно и т.н. не означава, че после жената трябва да страда заради това.

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 27 Юни 2008 13:36

A тва че жалната жена е седяла и го е гледала тъпо как я ебе без презерватив няма нищо общо нали.Тя не е от там и е за малко.Есествено че и 2мата са виновни че е забременяла не е нужно да храниш само мъжа

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 13:39

Не всичко опира до неслагане на презерватив. Ами ако се скъса? После какво? Защо да мислим егоистично? Аз не искам да съм баща в такава незряла възраст. Нито мога да си осигуря детето, нито съм достатъчно зрял, че да съм му морална подкрепа и възпитател. Защо да съм егоист, след като искам просто да съм достатъчно узрял психически и финансово стабилен, и чак тогава да се замислям за хлапе? Ако се случи нещо (спукан презерватив, или каквото и да е), предпочитам да се направи аборт, отколкото да детето ми да е обречено да се роди с баща-хлапе или финансово нестабилно "семейство". После ми обяснявайте кво е егоистично и кое е убийство...

@Kamelot
Глас в пустиня...

No CNN or media now ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 13:42

ФантаГиро, отглеждането на дете е нещо невероятно сериозно и изискващо много усилия и средства!
Ако някоя жена не иска да има дете, но в същото време иска плода си, тя не знае какво иска! ( нещо не чак толкова учудващо )

Какъв е смисълът да имаш дете ако ти не може да то възпиташ, нямаш средствата да го отгледаш?Не стига, че ще съсипеш неговият живот, но и своят.Унижожаването на купчината клетки е по-малко зло от убиването на врабче, да речем.Да, от плодът можеше да бъде дете - ама то от всяка чекия може да бъде дете.Да не си бием чекии ли? ( да бе :lol: )

Не от всяко дърво става свирка, още повече ако някоя на 18-20 год забременее...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 13:56

Kamelot написа:
A тва че жалната жена е седяла и го е гледала тъпо как я ебе без презерватив няма нищо общо нали.Тя не е от там и е за малко.Есествено че и 2мата са виновни че е забременяла не е нужно да храниш само мъжа

Така добре ли е ? От другата страна на барикадата ?
Иначе се предполага, че щом мъжа тръгва да прави секс без презерватив, то той може да се контролира, ама само се предполага.
Дист, браво. Но това не променя факта, че аборта е убийство.

Скуиз, дори една жена да не иска детето и прави аборт, как мислиш, че гледа тя на аборта ? Сравнение на ембрион със чекия.... добро беше....

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 14:00

Трябва да излизам, за това ще ти задам само един въпрос.Предпочиташ детето ти да има гаден живот с лоши родители и недостатъчно пари, да провалиш донякъде и своят живот, или детето ти да може да се развива нормално?

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 14:08

В кой век сме има презервативи,има хапчета и такива ако стане гаф и такива, които се пият почти постоянно да не говорим,че вече има женски презерватив ако мъжа не иска да си сложи няма как да забрани на жената да го направи ако мрънка да седи без секс.Тук бивам напсувам от повчето мъже.
женски кондом инфо
http://www.vbox7.com/play:c52a152c

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 14:11

Squiz написа:
Трябва да излизам, за това ще ти задам само един въпрос.Предпочиташ детето ти да има гаден живот с лоши родители и недостатъчно пари, да провалиш донякъде и своят живот, или детето ти да може да се развива нормално?

Не бе, ти просто не ме разбра. Упреквам хората, които мислят плода за купчина клетки. Някой ден като искат да имат дете няма да гледат по този начин на бъдещия си наследник, нали ?
В днешно време ако чакаш да си осигуриш живота и чак тогава да имаш семейство, това никога няма да стане. Тъй че и сега да ми се случи, ще си гледам детето.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 14:54

ФантагИро написа:
Не бе, ти просто не ме разбра. Упреквам хората, които мислят плода за купчина клетки. Някой ден като искат да имат дете няма да гледат по този начин на бъдещия си наследник, нали ?
В днешно време ако чакаш да си осигуриш живота и чак тогава да имаш семейство, това никога няма да стане. Тъй че и сега да ми се случи, ще си гледам детето.

На 16 и на 23 човек е различен. Въпросът за или против аборта зависи изцяло от способността да отгледаш дете без да нарушаваш качеството на собствения си живот. На 16 можеш да поемеш отговорността, така е, но до живот си оставаш сервитьорка без всише примерно или ако е момче, общак, бакшиш или нещо друго. Освен това те пере хормона яко и едва ли можеш да подтиснеш елементарните нужди на един подрастващ, като дискотеки, дрешки, гадженца и т.н. Звучат повърхностно, но колко от вас са мислили неповърхностно на 16?

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 17:00

2D. написа:
ФантагИро написа:

На 16 и на 23 човек е различен. Въпросът за или против аборта зависи изцяло от способността да отгледаш дете без да нарушаваш качеството на собствения си живот. На 16 можеш да поемеш отговорността, така е, но до живот си оставаш сервитьорка без всише примерно или ако е момче, общак, бакшиш или нещо друго. Освен това те пере хормона яко и едва ли можеш да подтиснеш елементарните нужди на един подрастващ, като дискотеки, дрешки, гадженца и т.н. Звучат повърхностно, но колко от вас са мислили неповърхностно на 16?

Гледай сега, на мен има кой да ми помага да си отгледам детето дори да няма баща и няма да имам този проблем.
И не съм против аборта бе, в колко поста трябва да го напиша за да го осмислите ? Против това съм, че не смятате дето за живо същество докато е в корема на майката.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com