Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo!
Публикувано на: 26 Юни 2008 13:43

Dumbaldor написа:
Ееее що така бре.

Платил съм карта за 2 месеца УоУ + на 15-ти юли имам изпит по Английски Език + появяват ми се очни кръвоизливи от Диабло = fail. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 14:07

За WOW не виждам да си седнал тъй като постоянно висиш във форума. Изпита ти е след 3 седмици ебаси. Кво се притесняваш. А пък това за очите е баси странното. И става ли ти да вдигнеш темата за дианло, че не могад а я намеря. Търсачката на сайта е баси тъпата.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 14:34

http://www.iforce.co.nz/i/ff64f1239cced ... 234fd4.gif <- поредната спекулация.. :)

@Dumbaldor, не вися постоянно във форума.. :lol: Това, че поглеждам темата през някакви периоди не значи, че гледам само форума на пцм.. :lol: Ии все пак, ако имам свободно време предпочитам да го пропилея с нещо, в което съм инвестирал пари.. ;) цели 3 седмици, нали? а да ме питаш колко съм подготвен? :lol: За очите, предполагам, че се получава от самия геймплей + графика.. просто съм прекалено съсредоточен, забравям да мигат, очите ми се обезводняват, напрягат и се получават кръвоизливи.. Пък и винаги играя с голяма карта по средата.. ако трябваше да гледам самата графика ( принципно следя картата + нещата които падат.. :lol: ) веднага ми се насълзяват очите.. много е странно наистина. :) Как да е, виждам , че си вдигнал темата , успех. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 14:42

Ох тея от Blizzard's пет пъти ми убиха надеждата за Diablo 3 , така че вече ми е се едно.

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 14:42

bgcomando написа:
Ох тея от Blizzard's пет пъти ми убиха надеждата за Diablo 3 , така че вече ми е се едно.

Ти не погледна предните страници, нали? :lol: :lol: :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 14:49

Мързела е велика сила!Иначе по темата като нашумя това , че щял да има Diablo 3 аз ги слядах ама по едно време почнах да се чуствам се едно чакам Duke Nukem Forever. Evere since that i hae lost track of the news!

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 26 Юни 2008 15:48

Ето моето предположение за тийзъра. Според мен това ще е погледа на крава от новия COW LEVEL на диабло 3 :lol:
http://nikoloff.info/up/files/KRAVA.jpg

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 16:22

Майка ви мръсна!
Ей прости копелета такива. Пак ме зарибихте.

"Имало едно време две момчета. Двама братя, две души. Лордът на Терора, бил се вкопчил в сърцата им, и не им давал мира. Ден и нощ те се впускали в премеждия, опасни гробници и подземия с цел да освободят света от Великото Зло.
По-малкият от двамата, с удивление и дълбок интерес, често гледал брат си как се сражава. Неговите умения със ледения стаф на Чародейката, го впечетлили. Но той имал собствена воля, собствен път. Инстинкти го повели през пътя на брадвата Варварска, като той ръзсичал на парчета неприятелите си, със своите бойни умения. В близкият бой се криела неговата стихия.
Но ето че уви, когато дошло времето малкият брат да се изправи срещу същото зло, което посрещнал по-големия... нещата не потръгнали на добре. За разлика от подвижността и магийте на големия, малкия имал само своята стомана в двете си ръце. С нея той се опитал да повали Лордът на Терора... но не било по силите му. Дяволът червен, изправил се дваж над него и повалил го с подлите си трикове. Това бил краят за малкия брат... Неговата липса на опит, бил източник на поражението му. Неговото незнание и прекомерно самочувствие - пагобни.

И когато великия войн бил погребан на полето, до своите паднали братя, на надгробният му камък се четели следнтие заветни думи: "Next time, Use Google for a strategy, Blockhead!!"

^True story^ Аз съм малкия ;)
Утре имаме зонално първенство, след него ще си сложа пак дявола.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 19:40

Mitizaro, кой си ти, изобщо..? о.О :lol:

ЕДИТ :

MD, сподели, че ще можем да гледаме " live " WWI.. от тук :

http://eu.blizzard.com/wwi08/streams.xml

Единствено трябва да се изтегли нужното пособие, пише си кое.. :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Публикувано на: 26 Юни 2008 22:49

А защо въпросните очи да не са на черепа от обложката на D2?

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 23:11

Наистина много мязат. Форама разположение ... Обаче тоя лед се връзва много повече към Лич кинга, отколкото към Diablo. Верно че в Diablo има лед, ама той е чак в LOD.

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 26 Юни 2008 23:18

Дюдс що никои не е предположил експанжън на ДИАБЛО 2

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 23:20

IT'S OVER 9000!!!

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 26 Юни 2008 23:22

Никой не говори за expansion за D2-пък и вече е отживелица. Нова игра ще да е. А леда...от къде да знаеш какво им се вихри в главите на Blizzard :) пък и не забравяй какво означава името на компанията. Може просто да е символика-леда, който бавно се пропуква за да разкрие новото заглавие.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 09:44

http://us.media.blizzard.com/232309/_images/ice5.jpg
Петият символ е на правилното място за образуване на пентаграм и от background-a ни гледат две искрящи очи, които имат soulstone между тях :)

Профил

Публикувано на: 27 Юни 2008 09:53

Такааа...сега забелязах друг детайл който ми направи огромно впечатление:погледнете символът долу вляво от предполагаемия пентаграм. А сега отворете този линк:http://starcraft2.com/features/zerg/mutalisk.xml :) Виждате панелчето с трите различни единици на зерга. В неговия десен край има 2 много бледи символа-линкове към секциите на тераните и протосите. Съвпадение?

Сега 1 малка спекулациика. Blizz не веднъж казваха, че работят по Next-Gen MMORPG, което "да промени изцяло представите за този жанр". Какво по-подходящо за това описание MMORPG от 1 в света на SC? На тази мисъл ме навежда и "скорошното" излизане на SC2. Нима Blizz не постлаха по същия начин пътя към WoW-чрез WarCraft 3?

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 27 Юни 2008 11:13

Начи ако тва е пътя тряя да има даибло 3 после WoD после SC 3 и после WoS :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 11:45

Момчета, нещо грубо за символа от ден 4 - Blizzard ни метнаха с житен кръг:

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 11:47

Вече има 5-ти символ бре, заспали :lol: :lol: :lol:
Сега го забелязах. Символа е от Lost Vikings. Планетите са от Pax, един от диабло, един от SC и един от WC, тадааа, центъра е Лич Кинга, експанжъна, за който ще се говори в WWI! Демек - нека дочакаме утре и ще видим!

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2008 12:06

Taкаа, вече знаем, че тези символи са игрите на Близард. Точно 5 гейм вселени. Чудно ми е, защо са сложени там? Да показват миналите игри на Близард, а в центъра да е бъдещето? Lich King разбира се. Или може би готвят улта-омега-хипер-дупер next gen mmo, обединяващо ВСИЧКИТЕ 5 ВСЕЛЕНИЕ в ЕДНА?!? Само в мечтите ми. Еми, утре си пускам live stream-a и чакам! :wink:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com