Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Юни 2008 17:49
Верно е крайно време да излиза Вар4.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Юни 2008 18:03
На Вар4 може само да се надявате, момчета. УоУ буквално продължи историята на Вар3: Фроузън Троун, а и в интерес на истината.. Вар3 беше просто предпоставка за да се стигне до УоУ. ЕДИТ : Blizzard's Rob Pardo refused to tell Game Informer what the announcement was, but the phrasing of his refusal was itself revealing "So you want me to announce the game before the announcement?" So it is a game you'll be announcing then, Rob? That rules out most of the pessimist's theories: that this would be new Lich King details, Starcraft 2 stuff or a Battle.net relaunch.
Relatedly, someone who would know has very strongly hinted to us that this is not going to be a new IP - that is, the announcement will not be of an entirely new game unrelated to their existing series....
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Юни 2008 18:34
Само да посмеят да обявят съвсем нова игра Цитат: УоУ буквално продължи историята на Вар3: Фроузън Троун, а и в интерес на истината.. Вар3 беше просто предпоставка за да се стигне до УоУ. Започвайки работата си по Вар 3 през 98-99, надали вече са имали на ум за проект като Уоу Уоу и Вар са съвсем различни игри, като ги обединява само една вселена. Разбира се, че история на Вар поредицата може да се продължи
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Юни 2008 18:36
Ммисълта ми е, че благодарение на Вар3 можа да се стигне до УоУ.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Юни 2008 20:02
High_voltage написа: Между другото, появата на всички тези символи от различните франчайзи ме кара да мисля, че Blizzard ще ни предоставят две изненади наведнъж. Може би се надявам твърде много, но наистина имам такова предчувствие. " УоУ буквално осакати историята на warcraft вселената " Хехе, да, това е доста срещано мнение от почитателите на Вар3. Според мен появата на символите от различните франчайзи е само, за да ни обърка..
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Юни 2008 21:56
The Chameleon написа: Според мен появата на символите от различните франчайзи е само, за да ни обърка.. :) Точно. Между другото, казах че е крайно време да се появи Вар4 само за да ми каже Гошо ПЕПЕЛ ТИ НА УСТА!!! Ясно е, че Диабло 3 е по-очаквано. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Юни 2008 22:13
Дюдс я се загледаите освен при знака на протосите и при руната от фростморн има една ярко изявена 3ка
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Юни 2008 22:47
Vargg написа: Точно. Между другото, казах че е крайно време да се появи Вар4 само за да ми каже Гошо ПЕПЕЛ ТИ НА УСТА!!!
Ясно е, че Диабло 3 е по-очаквано. ;р ПЕПЕЛ ТИ НА УСТА!!!
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Юни 2008 23:13
Ако ще обявяват нова игра, то това е Diablo 3 99.9999999999999999999999% сигурност. Миналата година почти се знаеше предварително че ще е StarCraft 2, каквото и стана. Притеснява ме факта обаче, че тогава Blizzard си казаха, че ще обявят нова игра пък сега не съм виждал официален пост от тяхна страна. Надявам се просто да го крият в тайна .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Юни 2008 23:23
Цитат: Козуе, какво става, брат? Регнал си се наново гледам. Ти цъкаше Диабло, помня. ;] Абе като минаха на phpbb3 и замина и старата регистрация. Не че замина ама ме мързи да я възстановявам и направих нова. Въй, отиде ми потребителя от 1ва страница. Дебило трее се играе, да дебилясаме сички накрая. =) А в момента от Diablo 2 имам един Lv 4 Barbarian - мамка им на Blizzard с техния character expiration.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Юни 2008 23:53
Интересно ми е защо teaser-а e качен освен в blizzard.com и в worldofwarcraft.com, а например в starcraft2.com няма и следа от него?
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 26 Юни 2008 00:39
MARiNZ0 написа: Интересно ми е защо teaser-а e качен освен в blizzard.com и в worldofwarcraft.com, а например в starcraft2.com няма и следа от него? Щото sc2.com в момента е просто рекламен сайт който са го заебали и го поглеждат веднъж в месеца. В смисъл не е от тея дето се update-ват често.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 26 Юни 2008 10:05
YEAH BABY! http://us.media.blizzard.com/232309/_images/ice4.jpgНова руна точно на поредното място за пентаграмата.Нищо не ми говори обаче 3ката в центъра в дясно още не е разцепена
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 26 Юни 2008 10:07
Изглежда ми на слънчева с-ма... Edit : Today's rune seems like a solar system. This is not a symbol you see often in a Blizzard game. The only thing that it resembles is an Arcane Sanctum from Warcraft III.
Otherwise it can be interpreted as three franchises and a new franchise at the center (4 orbs). Or Starcraft Galaxy? Those staring eyes in the splash page look a lot like a Dark Archon -- and if you have been reading Starcraft: The Dark Templar pocket book you will know that Ulrezaj the Dark Archon has returned to Aiur. In fact, I was at the New York Comic Con and met the folks from Pocket Books -- there was a cool front cover of the upcoming Starcraft: The Dark Templar, book three: Twilight featuring ... Ulrezaj's face.ЕДИТ 2 : http://img167.imageshack.us/img167/4015/d3yt6.gif ? .... http://home.comcast.net/%7Edavislentz/diablo3.jpg ???? ....... http://img371.imageshack.us/img371/9527/omfgcs1.jpg ?? -- http://img84.imageshack.us/img84/7272/ice1234kd4.gif .. Още един възможен отговор : http://www.diablo-movie.com/diablo-movie.jpg"Проблема" е, че очите може да принадлежат и на СК, и на УоУ, и на Диабло.. more speculations, that's all. Diablo 3 is coming. ;p
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 26 Юни 2008 11:16
Аз пък съм абсолютно сигурен, че съм виждал тоя символ някъде, само не съм сигурен къде точно... Иначе четири от петте места на пентаграмата са готови, остава само това отгоре, което е.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 26 Юни 2008 12:21
Meне лично и предишната дупка и тая мн ми приличат на иконката на диабло 2(без ЛоД) сиурно Сентри за нея говори.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 26 Юни 2008 13:27
Много хитруват Близз, няма спор. Това с Лост числата и прочие.. иначе, Cavern е от предна част от .CSS файла.. ор со.. Drifter Cavern май беше, пак в 5-тия Акт. А този шибан фейк на пингвина мен също много ме издразни..
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 26 Юни 2008 13:33
Хами ае да цъкаме Diablo. Blue от форума също му се играе. Ако сте навити да направим една мрежа. Ае всички които са навити да пишат. P.S. Ебаси кефа е като свърши сесията .
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 26 Юни 2008 13:36
Уви, с вързани ръце съм в близките 2-3 седмици за Диабло.. и на мен много ми се цъка. Вдигнете Диабло 2 мулти темата и сформете група..
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 26 Юни 2008 13:38
Ееее що така бре.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|