И аз съм имал проблеми с презервативи. Веднъж ми се скъса ма това е щото аз съм си глупав и взимам презерватив от приятел родом от Курдистан

Не знам къв беше тоя презерватив ма явно много скапан, но как да е, беше наложително. Съответно в крайна сметка остава по мен 1/4 от презерватива, другите са се разшематили наляво-надясно. Имал съм и други гафове. Но винаги хапче. Оцети, аспирини

? Може и да бачка, не знам но бих заложил на "сигурно". Просто не си струва за мен да взимаш такъв риск при положение, че 15 лева не са чак толкова много. Айде като е края на месеца и парите вече свършват, ще се лиша от една, две бири. В сравнение с това да имаш бебе (а както казах аборта за мен е убийство) ще се "прежаля" за една, две бири.
Актив малко нереално изглежда това с хижата. Представих си нещо от рода на Last days of humanity с нереално яка мацка седяща до теб.

Ем в зависимост от мястото/времето, което ще съм там ще си взема адекватното количество презервативи.

Както и да го погледнеш, не е зомби апокалипс, че да се окажеш без нищо на тая хижа.

Сега по време на цикъл (с презерватив обаче) за мен е окей. Стига на нея да и е добре и да го иска, колкото и аз го искам.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.