Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Е?

Да    32%  32%  [ 27 ]
 Не    8%  8%  [ 7 ]
 Само по принцип    4%  4%  [ 3 ]
 Не и ако е за добра кауза    8%  8%  [ 7 ]
 Винаги е за добра кауза    11%  11%  [ 9 ]
 Един път не се брои    0%  0%  [ 0 ]
 Пробвал съм само с прахосмукачката    5%  5%  [ 4 ]
 Хамелеона ще постне и в тази тема :D    33%  33%  [ 28 ]
Общо гласове : 85
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката?
Публикувано на: 26 Юни 2008 09:07

darksoldier написа:
"Актив, при такива положения като твойто можеш да ползваш аспирин. Момичето си пъха е дин аспирин колкото се може по-навътре. Аспиринът окислява средата и убива сперматозоидите."
божичко опази от неграмотни идиоти! ще цъфнеш от аспирина като слънчоглед бе мила :) с него се чистят платки ...
А до секса по време на цикъл не виждам нищо ненормално..изциклили геймърчета :)

Направо съм цъфнала, от тогава нещо ми има, да знаеш...
Секса без презерватив по време на цикъл не е нормално, а не самия секс.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 09:11

като го видя с очите си ще те призная аспиринена фейо
а за секса по време на цикъл просто не ми се коментира :) след като не можеш и ти самата да решиш последно какво е :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 09:14

Сега нямам време, че отивам на превръзки, но като се върна ще потърся къде точно съм написала, че не е нормално да се прави секс в цикъл.
Ти ако си пробвал с аспирина и има някакви проблеми, можеш да споделиш, а не само да обиждаш ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 09:18

да използвам го за почистване на платки, не да го муша там където не е по предназначение :)
а относно обидите, стегни се малко, живота е пред теб .. аспирина и той, скоро очаквам да прочета предизвикване на цикъл чрез олио и салфетка , проблеми с простатата - упсарин и малко настъргана халва ще ви избави мигновено..

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 09:40

Първо както няколко човека се изказаха по време на ерекция се отделя течност,която съдържа различни ензими,малко количество сперматозоиди и др. вещества.Произвежда се от простата и е с цел увлажняване и по лесно проникване.Тези,които използват метода със спирането поемат голям риск,защото все пак има вероятност от зачеване,която не е толкова малка.Друго нещо жената може да забременее само когато е в уволация,точния период може да се определи,но никога на 100% и ако решите да не правите секс тогава имайте в предвид,че пак рискувате, защото сперматозоидите са живи няколко дни след като сършите.За хапчетата ако се скъса презерватив най-добре е да отидете веднага и да вземете Ескапел м/у 20-30лв. преди имаше за 10лв. Постинор-Дуо,но е спраян от производтсво.За асперина и промивките с оцет ми едно време са се използвали масово ,но е твърде не сигурно.Някой написа
Цитат:
Пичове, не използвайте презервативи със спермициден лубрикант
.вече почти всички презеватива са с такава защита ,защо подяволите да не се ползват?

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 09:54

И аз съм имал проблеми с презервативи. Веднъж ми се скъса ма това е щото аз съм си глупав и взимам презерватив от приятел родом от Курдистан :lol: Не знам къв беше тоя презерватив ма явно много скапан, но как да е, беше наложително. Съответно в крайна сметка остава по мен 1/4 от презерватива, другите са се разшематили наляво-надясно. Имал съм и други гафове. Но винаги хапче. Оцети, аспирини :shock: ? Може и да бачка, не знам но бих заложил на "сигурно". Просто не си струва за мен да взимаш такъв риск при положение, че 15 лева не са чак толкова много. Айде като е края на месеца и парите вече свършват, ще се лиша от една, две бири. В сравнение с това да имаш бебе (а както казах аборта за мен е убийство) ще се "прежаля" за една, две бири.

Актив малко нереално изглежда това с хижата. Представих си нещо от рода на Last days of humanity с нереално яка мацка седяща до теб. :lol: Ем в зависимост от мястото/времето, което ще съм там ще си взема адекватното количество презервативи. :wink: Както и да го погледнеш, не е зомби апокалипс, че да се окажеш без нищо на тая хижа. :)

Сега по време на цикъл (с презерватив обаче) за мен е окей. Стига на нея да и е добре и да го иска, колкото и аз го искам.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 26 Юни 2008 10:09

O6im написа:
вече почти всички презеватива са с такава защита ,защо подяволите да не се ползват?

Доколкото знам са цели 2-3 на пазара в България.

Код:
Use with condoms

Some condoms are lubricated at the manufacturer with a small amount of nonoxynyl-9. According to Consumer Reports, spermicidally lubricated condoms have no additional benefit in preventing pregnancy, have a shorter shelf life, and may cause urinary-tract infections in women. The World Health Organization says that spermicidally lubricated condoms should no longer be promoted.

http://en.wikipedia.org/wiki/Spermicide

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 10:14

хмммм може аз да съм останал с грешно впечатление,но на тези които съм чел какво пише отзад на опаковката май на всички си пишеше,че са с такъв.За жалост не съм на ти с англиския и не схванах какво искаше да кажеш

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 10:33

The Grim Reaper написа:

Кои презервативи си забелязвал да имат спермициден лубрикант? Определено не звучи приятно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 10:42

Saren написа:
The Grim Reaper написа:

Кои презервативи си забелязвал да имат спермициден лубрикант? Определено не звучи приятно.

може ли някой да обясни че не разбирам достатъчно англ.
иначе на durex мисля че sensation и pleasuremax са с такъв лубрикант

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 26 Юни 2008 11:03

" Никога не съм разбирал какво срамно има в това да си девствен?
Това са някакви шибаняшки и крайно инфантилни представи за поне сексуалната действителност. Не си по-малко мъж, като не си наебал някоя си там пача, която изпитва удоволствие да й се запълват дупките безразборно. Тъпо е. Първия път трябва да е специален. "

Мерси, че го спомена.. на някои хора от форума май не им стига акъла да се сетят за това.. :wink: :D

--

Няма да ви казвам мойте извратени фантазии, че те обикновенните ми са прекалено извратени за вас. :evil: :evil: ( ше избия рибата и темата ше умре. :lol: )

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 11:39

The Chameleon написа:
" Никога не съм разбирал какво срамно има в това да си девствен?
Това са някакви шибаняшки и крайно инфантилни представи за поне сексуалната действителност. Не си по-малко мъж, като не си наебал някоя си там пача, която изпитва удоволствие да й се запълват дупките безразборно. Тъпо е. Първия път трябва да е специален. "

Мерси, че го спомена.. на някои хора от форума май не им стига акъла да се сетят за това.. :wink: :D

--

Няма да ви казвам мойте извратени фантазии, че те обикновенните ми са прекалено извратени за вас. :evil: :evil: ( ше избия рибата и темата ше умре. :lol: )

Totally +1; мене ме мислят за психопат в училище.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 11:46

Saren написа:
(а както казах аборта за мен е убийство)

АХАХАХАХАХАХ

ПП
Колкото до вкуса на спермата - май излиза, че е строго индивидуален, 'щото пък моята винаги ми е казвала, че е сладникава с някакъв метален привкус. И определено не мога да кажа, че съм наблюдавал да се влияе особено от това какво си ял. xD

А пък колкото до прозрачната течност - не и отдавайте големи надежди. Абсурдно е да вярвате, че ще има достатъчно сперматозоиди в съзнание в нея, че да оплодят яйцеклетката. Предвид, че в повечето случаи дори и да си изсипеш всичката сперма вътре не е сигурно, че ще хване дикиш, то какво остава за няколко спънати сперматозоида...

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 26 Юни 2008 11:49

На мен са ми казвали, че моята сперма е с вкус на бадеми :shock:

некой път трябва да опитам :lol:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 11:53

Готин вкуса на спермата зависи от това, какво си ял преди това. Примерно ако си ял кисел плод, тя е по-сладка... Ако си го изпразвал скоро, вкуса е по-горчив... от много неща зависи :lol:. И не, не съм пробвал сперма, чувал/чел съм :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 12:06

Vargg написа:
Saren написа:
(а както казах аборта за мен е убийство)

АХАХАХАХАХАХ

Не е ли така?

"А пък колкото до прозрачната течност - не и отдавайте големи надежди. Абсурдно е да вярвате, че ще има достатъчно сперматозоиди в съзнание в нея, че да оплодят яйцеклетката. Предвид, че в повечето случаи дори и да си изсипеш всичката сперма вътре не е сигурно, че ще хване дикиш, то какво остава за няколко спънати сперматозоида..."

Вярно, много малка е вероятността. И все пак предпочитам да не карам на случайности.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 12:13

Просто не виждам къде е разликата между това да убиеш ембриона чрез някакво хапче и това да го убиеш чрез аборт, когато е по-развит? За мен разликата единствено в парите, която е около 170 лв или повече.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 12:19

Технически погледнато да прав си (щях да напиша права си :D ама се усетих), тук вече достигаме до въпроса, кога може да се приеме ембриона за "живо същество". Не знам как по добре да го кажа.

Наистина нямам ясна позиция. Твърде абстрактно.

ПС. На времето, имах да пиша за етичните, религиозни и морални проблеми около клонирането, та мисля, че в повечето страни от правна гледна точка ембрионът е "живо същество" след 2 седмици. Вече не си спомням добре обаче, тъй че може и да не е вярно.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 26 Юни 2008 12:50

O6im написа:
хмммм може аз да съм останал с грешно впечатление,но на тези които съм чел какво пише отзад на опаковката май на всички си пишеше,че са с такъв.За жалост не съм на ти с англиския и не схванах какво искаше да кажеш
...
може ли някой да обясни че не разбирам достатъчно англ.
иначе на durex мисля че sensation и pleasuremax са с такъв лубрикант

Не. Може би пише, че не са с такъв. Особено за Sensation съм сигурен, че не са. А за Pleasuremax съм почти убеден.
Мисля, че Durex нямат такива презервативи. Точно защото е противопоказно.

Sportex Extra и Exclusive са такива.

И главното в цитата ми е, че тези презервативи предизвикват възпаления във пикочния тракт на жените. И заради което според Световната Здравна Организация спермицидно лубрикираните презервативи трябва да спрат да се предлагат.

Nadja написа:
...с някакъв метален привкус.

Ти си trve метъл. ^^
И да, шанса за зачеване дори и при неподсигурен секс по време на овулация е около 20%.
Дори шанса да е минимален да може да се получи от остатъчни сперматозоиди в нек'фа си течност, пак е шанс. И е възможно. И се е случвало. Не смятам, че риска трябва да се поема, дори и да няма особено голям шанс.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 12:54

Имаше някакво британско изследване за ефекта от различните храни. В общи линии най-приятен вкус има от цитрусуви плодове и ананас (особено от последното), а най-гадна става от... бира. Така че хората с гълтащи приятелки да се замислят преди следващата биричка и да пробват с някакъв фреш примерно :-D

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com