Автор |
Съобщение |
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark (След 3 дни!) Публикувано на: 17 Юни 2008 16:23
Brain написа: Струва ми се, че може да се окаже фейк: Alone In The Dark 4 е от 2001, тази която излиза е фактически петата, а и няма нито номерация, нито подзаглавие... Впрочем, откъде я теглиш? Не е фейк Пиратите са объркали името. Иначе я тегля от http://bt.xbox-sky.com/filelist.php?id=14640#leechers. Най-добрия тракер за 360 игри. Тествана е и качена от XBOX-UNLIMITED, който има над 100 ъплоуднати 360 игри. Невъзможно е да лъже Същия релийз го има и във пайрът бей-а - http://thepiratebay.org/tor/4244427/Alo ... 60-STRANGE В случая играта е region free, така че хората със NTSC конзоли също ще могат да я играят. btw: http://www.nfohump.com/index.php?switch ... &id=124368
|
|
|
|
|
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark (XBOX360 Version Leaked!) Публикувано на: 17 Юни 2008 19:09
Brain написа: Добре тогава! Предай впечатленията си като я пробваш Естествено утре като я драсна ще постна първи впечатления. damn it, ядосва ме скапания ми нет. 10.3% засега пресни сканове на cover-a и dvd-то:
|
|
|
|
|
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark (XBOX360 Version Leaked!) Публикувано на: 17 Юни 2008 22:37
Код: Alone In The Dark PAL PS2DVD-MOMENT Alone In The Dark PAL WII-MOMENT ps2 и Wii версиите също са на лице
|
|
|
|
|
Resident
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 18 Юни 2008 14:28
Resident написа: Да не забравяме дори и за миг че Atari в момента се намират точно в центъра на гъза на гейминдустрията. Уф ама чесно много мразя да изляза прав особенно кога съм решил че може пък и да не е така и да излезе нещо хубаво в крайна сметка. Ето кво се получава кога създателите на ралита земат та решат да правят хорър игра. Graphics: 4 Gameplay: 3 Lyd: Audio: 4 Holdbarhet: Durability: 3 Общо 3/10А стига бе ... http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.gamereactor.no%2Fanmeldelser%2F114074%2FAlone%2Bin%2Bthe%2BDark%2F&hl=en&ie=UTF8&sl=no&tl=enТо верно че понякога не са справедливи оценките ама колкото и да е несправедливо 3/10 си е направо ...понамирисва на говно.
___________________________________ Through the mist I see the face
Of an angel, calls my name
I remember you're the reason I have to stay
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark (XBOX360, PS2, WII versions leaked!!!) Публикувано на: 18 Юни 2008 15:25
На който му се гледа геймплей ---> http://www.justin.tv/stlmike
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark (XBOX360, PS2, WII versions leaked!!!) Публикувано на: 18 Юни 2008 18:43
Поиграх го малко на пс2 и не ми се стори лошо.
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark (XBOX360, PS2, WII versions leaked!!!) Публикувано на: 19 Юни 2008 13:39
Мда, колекционерското издание е страхотно, жалко че самата игра се оказа пълен ташак Такaaм, значи пичовете от Eden Games отлагаха сума ти време тази игра, кълняха се, че ще промени донякъде жанра със иновациите си и т.н. Въпроса е какво получавамe накрая!!? Отговора е кратък - най-слабия AITD до момента, продукт изпълнен със бъгове, гличове, маса безумия и опити за някакви иновацийки, които биват тотално осрани от слабата реализация на почти всичко. Стори-то нито блести със нещо, нито пък дразни, така че директно него го пропускам. За графиката нямам особенни забележки, на средно ниво си е, но за сметка на това технически нещата са плачевни. В момента съм до 6-ти епизод и поне на 5 пъти попаднах на бъгове, които се оправят единствено със рестарт от последния чекпойнт. Шофирането из улиците на Ню Йорк може да ви изпили нервичките, най-вече заради странните гличове, заради които се умира непрекъснато Звука е бъгавичък и той. Примерно ако решиш да метнеш настрани някой предмет, интересно защо не се чува никакъв трясък!? Физиката в играта далеч не е на нивото на останалите игри,които се появяват тези дни. Real World Rules - my ass. Не може да вземеш един плазмен монитор или нощна лампа и да строшиш със тях дървена врата. Подобни комични ситуации - бол. Анимациите на персонажите и противниците са най-дървените, които съм виждал във игра за това поколение конзоли. Смешно работа, мисля не е нужно да споменавам, че има куп ps2 игри със по-добри такива!?? Геймплейно са се опитали да измислят някои иновативни нещица, но въпросните отиват на кино при аматьорската реализация на всичко останало. Управлението е трагично (да, доста по-зле от кой да е survivor-horror досега). Стрелбата е единствено от първо лице (wtf бе), а боя с меле оръжията от трето. При престрелките има някакъв доста куц auto-aim, който прецаква абсолютно всичко. При меле оръжията положението е плачевно. Не знам на кой гений му е дошло на акъла, въпросното замахване да става със въртене на десния аналог Със пад е куцо, а със мишка + клавиатура не ми се мисли какво ще е. В доста сутуации се опитваш да направиш нещо, а Едуард-чо си прави съвсем друго. Примерно искаш да вземеш някакъв предмет до някоя врата, а пича вместо да го направи, отваря въпросната. Това се случва непрекъснато.Инвентара колкото и иновативен да изглежда, толкова е и объркващ. Докато решиш какво да комбинираш и има някой гад наблизо, въпросния ти е.... майката. Разнообразието от противници поне до там, до където съм стигнал е изключително бедно. Трепиш малоумни зомбоноидни гадове, прилепчета, и ония пълзящите малки гадинки, които ги използваха за teh-демотата...май е твa за сега. Определено по безумни и повтарящи се до безкрайност гадове, може да се конкурира със тазгодишния Dark Sector. Атмосферата от старите игри я няма никаква, също така е невъзможно нещо да те изплаши във туй творение Ей, досега само минуси съм изброил дебиш.Така е, понеже играта ги има в изобилие Към плюсовете бих сложил единствено: - Нескриптирания огън. Напрактика ако не загасиш някой горящ участък, и до него има други запалими неща, пожара става все по-голям. Определено в това отношение е едни гърди пред абсолютно всички игри, които са се появявали до момента. - Моментите със катереното по небостъргачи и други подобни места - пипнати изключително добре. - OST-a - няма как да е иначе Те така, играта като цяло е голямо дръвце, такава която лъха на харакнерната вдървеност, присъща за повечето игри на Atari. Като се замислиш - съвсем нормално, при положение, че в последните години, игрите им варират в границата на слаби/посредствени. Определено не беше нужно да се прави подобна гавра със култовата поредица. Надявам се още някой да постне впечатленията си от въпросната игра. btw: споменах ли за изключително слабия войс актинг? Добре де, добре, спирам, че непрекъснато се сещам за още неспоменати безумия
|
|
|
|
|
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark (XBOX360, PS2, WII versions leaked!!!) Публикувано на: 19 Юни 2008 14:14
Да, както предположих съм изпуснал още доста негативи. Както и да е Чакам и твоето мнение след като поиграеш играта като се появи за Pc.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark Публикувано на: 20 Юни 2008 16:30
Atari съобщиха днес, че тяхната РС версия на Alone in the Dark ще се продава със SecureROM активация. Съвместимата с операционните системи Windows XP и Vista, активация ще ви задължи след като приключите инсталацията на играта да свалите допълнително съдържание от сайта на Atari, което ще ви позволи да я стартирате. След като активацията на Alone in the Dark приключи вече няма да ви се налага да се логвате някъде и ще можете да я играете и без интернет връзка. Напомняме ви, че играта разработвана от Eden Games вече се разпространява в Европа, а през следващата седмица ще бъде и в търговската мрежа на Северна Америка за PC, PlayStation 2, Xbox 360 и Wii. wdf
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark Публикувано на: 20 Юни 2008 16:50
А тея без нет какво правят? Четат книжката към играта???
|
|
|
|
|
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark Публикувано на: 23 Юни 2008 23:43
Днес изиграх 360 версията. Честно казано не е чак толкова зле, както я бях описал във предния си коментар. Да, тоновете безумия, бъгове си ги има, но въпреки това играта не те оставя докато не я изиграеш. Липсва и много полировката, която aко я имаше и като се има в предвид уникалната концепция на заглавието, като нищо можеше да тласне адвенчър жанра напреде. От към разнообразие на гадове до самия край нещата не се промениха. Общо са около 5-6 вида гадини някъде и 1-2 боса. За бога, дори няма финален ''шеф'' деба . Последния епизод бе изпълнен с феноменални пъзели, като прибавя и многото катерения и подскачания по въжета, имах чувството, че играя някакъв Tomb Raider. Тук е момента да спомена, че играта е смесица от уникален брой жанрове - Adventure, Action, Survivor Horror, Sandbox, че дори и Quest елементи се забелязват. В предния коментар мисля бях споменал за инвентара, че е объркващ... Е не е, свиква му се сравнително бързо и след това дори радва на макс. Абе бива си я горе-долу играта. По мое мнение е 7/10. p.s. Пробвах за кратко и ps2 версията, което не ми попречи да забележа гигантските разлики, спрямо тази за 360. Още в началото ми направи впечатление коренно различния title screen + друга музика. Разгледах опциите и бях изненадан, че има опция за субтитри, докато при другата версия нямаше. Цъкнах на Episodes - отключени са всички. Интересното, е че имената на въпросните + чаптърите са коренно различни спрямо тези при 360. Изненадата беше, че версията за ps2 съдържа 10 епизода, докато другата 8. Пуснах няколко епизодчета да погледна отгоре, отгоре. Първото нещо, което забелязах, е че графиката е трaгична - зле дори за ps2 игра. Диалозите между персонажите са съвсем различни и дооста по-дълги. Някои кътсцени изобщо не присъстват във версията за 360, а други са използвани от въпросната, като са с нейния енджин. Една кътсцена дори беше със ето тоя пич http://www.msxbox-world.com/screenshots ... reen-2.jpg (който явно е от ранна версия на играта и в последствие е отпаднал). Комичното е, че Едуард в ps2/Wii версиите изглежда по-различно спрямо тази за 360, в някои клипчета са използвали тези от по-мощната конзола, a в други по-горе споменатия, който е отпаднал от финалната... Нивата са почти изцяло променени, още в първия епизод забелязах, че отсъстват около 3-4 мини пъзeлчета. Явно са отпаднали, понеже конзолата не е сподобна да издържи на добрата физика, която е нужна за въпросните. Интеракцията с околната среда е почти нулева, знае се защо. Някои моменти във версията за слабата конзолка се развиват по-съвсем различен начин. Редно е да спомена, че в телефона дори имаме на разположение доста повече контакти..... Това са ми впечатленията от около час игра. Определено версията за дъртото отроче на Sony може да се каже, че е съвсем различна игра. Някой ако има някакви въпроси - играя двете версии паралелно,та ще се опитам да отговоря.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark Публикувано на: 24 Юни 2008 00:02
Е, това обяснява защо за PS2 получи слаба оценка играта. Иначе ако РС версията е по-малко бъгава и по-шлифована ще е добре. PS3 версията, която ще излезе по-късно, пък може да е съвсем различна игра, знае ли човек
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark Публикувано на: 26 Юни 2008 11:44
Да се включа и аз в дискусията, като изкача мнението си за Wii версията: Играта смърди...поне за сега. Твърде малко играх, за да изкажа твърдо мнение, но до тук беше просто meh. Мамка му, всички знаем за хардуерните ограничения на Wii, но какво по дяволите е това?! Огънят представлява оранжеви петна, текстурите по моделите са ужасно размити и анимацията е тип "пинокио". Единствените приятни моменти са редките случаи на динамично осветление и текстурите по някой стени. Цялата работа с мигането на героя е дразнеща, ако питате мен. Контролната схема е саката, можеше движенията с Wiimote-а и Nunchuck-a да се отчитат в реално време, както в някой други игри, а не да се предават чрез нескопосани анимации. За саундтрака няма д аговоря, наистина си го бива, но войс актингът не е особено убедителен. We will see...
|
|
|
|
|
Кирилицата
|
|
В момента играе: GTA 4
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark Публикувано на: 26 Юни 2008 11:56
Leach написа: Да се включа и аз в дискусията, като изкача мнението си за Wii версията: Играта смърди...поне за сега. Твърде малко играх, за да изкажа твърдо мнение, но до тук беше просто meh. Мамка му, всички знаем за хардуерните ограничения на Wii, но какво по дяволите е това?! Огънят представлява оранжеви петна, текстурите по моделите са ужасно размити и анимацията е тип "пинокио". Единствените приятни моменти са редките случаи на динамично осветление и текстурите по някой стени. Цялата работа с мигането на героя е дразнеща, ако питате мен. Контролната схема е саката, можеше движенията с Wiimote-а и Nunchuck-a да се отчитат в реално време, както в някой други игри, а не да се предават чрез нескопосани анимации. За саундтрака няма д аговоря, наистина си го бива, но войс актингът не е особено убедителен. We will see... Мислих да си я взимам, ама благодаря, че ме предупреди. Ще спестя някой лев за най-яката Wii игра, която излиза утре
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark Публикувано на: 26 Юни 2008 12:01
Кирилицата написа: Мислих да си я взимам, ама благодаря, че ме предупреди. Ще спестя някой лев за най-яката Wii игра, която излиза утре Коя? Коя?
|
|
|
|
|
Кирилицата
|
|
В момента играе: GTA 4
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark Публикувано на: 26 Юни 2008 12:06
Leach написа: Кирилицата написа: Мислих да си я взимам, ама благодаря, че ме предупреди. Ще спестя някой лев за най-яката Wii игра, която излиза утре Коя? Коя? SUPER SMASH BROS. BRAWL естествено!!!
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark Публикувано на: 26 Юни 2008 12:09
Бре тя утре не излиза ли само в Австралия? Доста отдавна беше, когато излезе другаде. Не съм се интересувал много де, щото и не ползвам Wii-то онлайн, а за сингълплей играта е скука.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark Публикувано на: 26 Юни 2008 21:12
7.3 в GameTrailers... значи играта ще си заслужава след три-четири пача
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark Публикувано на: 26 Юни 2008 21:59
Sentry написа: 7.3 в GameTrailers... значи играта ще си заслужава след три-четири пача За толкова е, около седмичката, както също бях споменал по-горе. Туй за PC/360 версиите, тези за Wii/ps2 са за около 4/10, понеже трагедията при тях е абсолютна
|
|
|
|
|
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark Публикувано на: 27 Юни 2008 15:26
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|