Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Препоръчайте ми TFT монитор
Публикувано на: 22 Юни 2008 11:03

Харесват ми тоя 22' Samsung и Belinea-та ама дайте нещо по-евтино. Какво ще кажете за другите марки - LG, HP, и т.н. Няма ли готини мониторчета и сред тях ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2008 11:09

Лично според мен монитора е по-дългосрочна инвестиция от компа, защото не остарява морално толкова бързо :). Един монитор може да надживее няколко компа. Също така за мен цветовете и ъглите на виждане са изключително важни. На времето дадох 1200лв за моя монитор, до ден днешен не съм съжалил и за 1 стотинка от дадените пари, даже напротив.
NEC MultiSync 20WGX2 (В момента има само по-новата модифинация с Pro на края). Сега струва малко над 900лв, което е добър показател - за сума ти години да падне толкова малко цената. 20,1 инча, разделителна 1680x1050, ъглите на виждане са като на CRT :D.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2008 13:31

Dumbaldor написа:
Харесват ми тоя 22' Samsung и Belinea-та ама дайте нещо по-евтино. Какво ще кажете за другите марки - LG, HP, и т.н. Няма ли готини мониторчета и сред тях ?
Не, няма.

Хубаво и евтино са несъвместими понятия, поне и в общият случай.Ако нямаш пари изчакай, събери и си вземи нещо хубаво, купуваш техника за много пари която ще ползваш с години, не купуваш шоколад Милка от 1.50.

Ама все пак ако искаш - http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09023509

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2008 15:38

сега нз за цените на LG мониторите които бяха публикувани в новия брой, обаче помня че имаше няколко модела, които минаваха да яко бюджетни

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com