Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Wii Публикувано на: 21 Юни 2008 17:24
пичове питах на едно място, обаче общо взето нищо общо питах дали биха си взели ти взеха да се карат за графика и затва реших да питам тук вчера играх някъв боксинг на нинтендо уи дето с мърдане на дистанционното и контролера правих удари мн е яко както и да е, убедих се, че уи е добра инвестиция обаче нещо трябва да се разясни-виждам че има принц ъф персия и други игри обаче управлението достатъчно качествено като преживяване ли е после уи има ли като хбокс някви версии по мощно по скъпа и тнт или са си стандарт и накрая но не на последно място-бихте ли си взели
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 21 Юни 2008 17:54
Зависи изцяло от това, което търсиш. Ако ти трябва нещо със УАУ графика и подобни неща, по-добре не се занимавай. Управлението зависи ицяло от това колко труд са вложили създателите на играта. Има игри, като Zack & Wiki (не си прави изводи от клипчета в YouTube, моля те), които първите минути те карат да зяпнеш и да се чудиш какви неща могат да се направят с Motion Sensig-а. Има си доста добри игри, а още повече и 100% обратна съвместимост с GameCube игри (не съм виждал нещо да не върви и ти казвам ЗАДЪЛЖИТЕЛНО вземи GameCube контролер). Годината се очертава доста добра за конзолата. Управлението на FPS игрите, за които е вложено усилие е изключително добро и точно, за мен по добро от това с аналогов стик (и то в пъти). Online възможностите на конзолата не съм пробвал, но не ми и трябва след всикото Homebrew и т.н. най-много да ме баннат от Online Shop-ът. Трябва и да знаеш, че най-много Shovelware игри има за Wii. Естествено никой не те кара да ги играеш, но е факт, че ги има. За мен лично е добра инвестиция, заради добрите игри, пълната обратна съвместимост с GameCube, VirtualConsole игрите - невероятни класики за Neo Geo, Sega Genesis, Sega Master System, NES, SNES, Nintendo 64 (сигурно пропускам някоя), както и WiiWare заглавията, от които до сега имам само добри впечатления.
EDIT: И да не забравя цялата купчина емулатори за стари системи, ScummVM, който ти позволява да играеш класиките в Adventure жанра (Monkey Island например) и портa на Quake 3.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 21 Юни 2008 18:10
No More Heroes и Zelda са с добро управление, SMG и SSBB по-добре да ги играеш със стандартен контролер. Wii Sports са също с добро управление. За Okami също съм чувал доста добри неща. Metroid-а е със златно управление просто, за FPS едва ли ще намериш по-добро. Иначе повечето third party игри са си кофти. От друга страна игрите на Nintendo са много добри.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 21 Юни 2008 18:21
Интересното е, че прицелването в Medal of Honor: Heroes 2 е по-добро от това в Metroid Prime, а е third party Инак тая година се очакват много добри third party попълнения и само едно от Nintendo. Само времето ще покаже де. Управлението на Okami, поне за мен е по-добро с Wii remote, от колкото беше със стика на PS2. Управлението на порта на Bully също е по-добро в сравнение с това на PS2 и Xbox360 (просто усещането да усучеш нечия ръчичка е уникално!), но пак казвам, че има и доста калпави опити.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 21 Юни 2008 18:54
еми добре а примерно състезателните игри как ще се представят щото знам че си има волан като контролер ама все пак
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 21 Юни 2008 19:31
Воланът си бачка, ама ако искаш да се представиш добре, специално за Mario Kart, по-добре да го играеш с обикновен контролер.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Кирилицата
|
|
В момента играе: GTA 4
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 21 Юни 2008 21:36
Wii Zapper беше голям провал. Имах кратката възможност да играя resident evil 4 с него, но ми умръзна много бързо. Super Smash Bros Brawl изглежда яко, но казват, че контролите са ужасни. Иначе нямам търпение играта да излезе в Европа. Иначе шутър е доста удобно да се играе с Wii контролера- за пример Metroid Prime 3Онлайна е малко пре**н. Там някакви числа трябваше да се въвеждат, който ме изкарваха извън нерви. Новата Zelda също е много удобна за управление (освен стрелбата с лъка ). Въпреки малките проблеми за мен Wii е най-добрата конзола на пазара. Играл съм PS3 и Xbox360, но Нинтедо си остава най-доброто.
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 21 Юни 2008 22:02
Не знам за кой волан говориш, но този, който аз съм хващал е просто пластмасово "легло" за Wiimote-a. Не съм много голям фен на рейсърите и съм играл само три: 1. NFS Carbon - Има много начини и кобинации за управление и всичките бачкат безотказно. 2. Mario Kart - Предпочитам го със GameCube контролер. Чувам, че в мултплеър (онлайн) бил добър рейсър. 3. Excite Truck - По дяволите! Това е един от най-добрите рейсъри, които съм играл през живота си! В първите минути контролът ти се вижда ебан, но свикнеш ли само ще цвилиш от кеф. Чувството за скорост е уникално, зблъсъците и всичко останало- също. Саундтракът се състой предимно от рок песни, но играта има функция за просвирване от SD карта, тъй че можеш да си пуснеш всичко. Пистите са бая големи и го няма оново клаустрофобично чувство, присъщо на някой рейсъри. Графиката също е доста добра за launch Wii игра. Ето геймплей клипчета, но от тях просто не може да си докараш истинското усещане: http://www.youtube.com/watch?v=3G4d3lMETOs Не обръщай внимание на японския. http://www.youtube.com/watch?v=ZxBTO8zG_Yghttp://www.youtube.com/watch?v=VSNUtOdEteMАбе ако си падаш по аркадни рейсъри е за теб. Аз не си падах много, но тази игра промени това. П.П. В някой клипчета музиката не е от играта.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 22 Юни 2008 16:15
С wii не могат да се играят пиратски, нали?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 22 Юни 2008 21:34
Zoidberg написа: С wii не могат да се играят пиратски, нали? Могат разбира се.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 22 Юни 2008 21:41
Leach написа: Могат разбира се. ИСКАМЕ КОМИКСИ!ИСКАМЕ КОМИКСИ!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 22 Юни 2008 21:44
Vermic написа: ИСКАМЕ КОМИКСИ!ИСКАМЕ КОМИКСИ! На каква тематика? Чернобил, комунизъм, форум, Denik tentacle hentai rape, или нещо друго? Не, сериозно прави ми се комикс.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 22 Юни 2008 21:46
Leach написа: Vermic написа: ИСКАМЕ КОМИКСИ!ИСКАМЕ КОМИКСИ! На каква тематика? Чернобил, комунизъм, форум, Denik tentacle hentai rape, или нещо друго? Не, сериозно прави ми се комикс. На всичко това! Много ще се радвам ако пак видя твойте невероятни комикси защото никой друг не може да ги прави така както ти!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 22 Юни 2008 21:57
И аз искам комикси! Преди дори исках и да ме има в тях, но уви не ми беше дошло времето...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 29 Юни 2008 21:14
искам комикс за гей парада
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|