Zoidberg
WTF!? Аз бях разбрал, че тази година ще излизат 13 нови епизода, нищо за филм
Виж сега как стоят нещата. Навремето FOX изритаха Futurama защото не печелел чак толкова много колкото The Simpsons (без да се съобразяват с факта, че The Simpsons имат много по-дълга традиция, и че постоянно сменяне на часа и деня на излъчване, няма да повиши рейтинга). В последствие ComedyCentral купува правата за излъчване на повторенията на Futurama.
В едни момент създателите на Futurama, гледайки приходите от DVD-та, решават че в шоуто има още хляб и искат да направят филм (успоредно част от същите хора работят по The Simpsons Movie) , но Fox отказв договор за кино филм. Обаче ComedyCentral обявяват се ангажират да закупят нов сезон. Понеже парите не стига за продукция на цял ТВ сезон е взето следното решение - ще се издадат 4 direct-to-DVD филма (за да изтискат още малко от парите на hardcore Futurama феновете). После тези филми ще бъдат допълнени с още свързващи анимации до 13 ТВ серии и ще се разпространяват от ComedyCentral.
Кога ще излезе този сериал не е ясно (ако въобще излезе). Но първите два филма вече са налице. В момента и двата могат да се намерят в Арената...първият дори има БГ субтитри...
Fenrir, регни се във форума на АнимеС, там има чудесна тема...ако пък те мързи, има и wiki -
http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_honorifics.
iddqd написа:
В арената тва филмче изобщо го няма
Това в каква връзка го казваш? Не ми пука в кой тракер какво слагат.
а и има много филмчета който неса рисувани от японци като Спаун което си е чисто аниме за мен по добро от японските
Всъщност какво разбираш ти под думата "аниме" защото тотално се разминава с моята представа.
по-добро
Мухахахаха...Ако не си разбрал, най ценното в анимето, е това, не че е по-добро или по-лошо, а че е различно и екзотично в сравнение с европейските и щатските заглавия.
(Апропо не харесвам арта и анимацията на СПООН, но тове е тема на съвсем друг разговор.)
а иначе кво ще се ограничавам
никой не те ограничава какво да гледаш...просто не съм съгласен с употребата на понятия, като "неяпоско аниме" (или да кажем "българска манга").
аз си превеждам аниме като анимация
Защо трябва да си "превеждаш", нали говорим за български тракер? Ето в това укорявам хората от "тим Аниме".
хич неми пука по дефиниця как е тая дефиния си я заври отзад ако си толоз тарикат
Ако бях тарикат просто щях да игнорвам писани-недописаните ти постове.