Иначе.. даам, джазец ^^ хубава вечер ще се заформи. Утре, ако сме на китайски и княза ще успее да дойде, май.
\Cowboy Bebop Movie OST - 03 - Time to Know Be Waltz
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ми бате, просто има нещо в него което ме дразни.Zoidberg написа:Нещо започвам да се зарибявам по МенсънИначе времето отново е отвратително и ще се стои тук.
Въпрос към човек:
Защо Оптимус ти е сред враговете

чукам, влизам, гледам заключено
Penny написа:ave isus e pokemon ve
!dj XtAsY написа:Днес взех решението да не се тормозя повече като се сдухвам заради момичета, които определено не знаят какво искатПиснало ми е уж да имаме някаква уговорка и после като не те потърсят , следва разговор тип "съжалявам, че не ти се обадих"
деба , неразбраното стадо деба !
нямаш си и идея как ти влизам в положението .. моето се води "организация на правозащитните институции" и, слава Богу, е изборен. Ходих на 2 лекции, видях какво представлява, ужасих се и резултатът беше налице - от хората, които ходеха, половината са скъсани, другата половина се радват на 4-5. Аз в такъв филм не участвам.Duke написа:Идвам от изпита по организация на съдебната власт. Ебаси, пак този скапан асистен ме фаулира. За втори път.
Както следва, това е втора поправка, още една най-много, че вече не знам.
Баси, лятото ще имам какво да правя в свободното време.