НДК при фонтаните днес в 17:00 ч. съжалявам за лошото качество.

az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
То там нещо друго освен цигани остана ли ? То вярно, че София е най-голямото село, но все пак се води столица. Не е нормално да се случват такива неща.Zoidberg написа:Във Враца това си им е традиция от години.
те и сега могът да го правят :Д Все пак циганин срама няма.Vargg написа:В Русе навремето така правеха редовно... ;р
Vermic написа:те и сега могът да го правят :Д Все пак циганин срама няма.Vargg написа:В Русе навремето така правеха редовно... ;р
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аз като съм ходил в Стара Загора не видях циганиPervertor_ov_TK3C написа:Във Враца няма толкова много цигани. Като бяхме в Стара Загора там половината народ беше циганор. Тука повечето цигани са разни клошари и общаци, дека щъкат нагоре-надоле.
А пък аз като ходихй последно в Стара загора, видях едни цигани, които си говореха на български по между си.Pervertor_ov_TK3C написа:Във Враца няма толкова много цигани. Като бяхме в Стара Загора там половината народ беше циганор. Тука повечето цигани са разни клошари и общаци, дека щъкат нагоре-надоле.
чукам, влизам, гледам заключено

Те че могат - могат, ама не знам защо не го правят вече.Vermic написа:те и сега могът да го правят :Д Все пак циганин срама няма.Vargg написа:В Русе навремето така правеха редовно... ;р
Еми,има един чичко със синя шапка,който очевидно им пречи за това им забавление.Vargg написа:Те че могат - могат, ама не знам защо не го правят вече.Vermic написа:
те и сега могът да го правят :Д Все пак циганин срама няма.