Processor
Processor
Имам едно вьпросче за процесорат ми ! Ето го и него ... Значи онзи ден докато почиствах компа от прах свалих вентилатора на процесора и го почистих ! До тук Ок ама забравих да след това да включа перката и така пуснах компа ! Ресна се неколко пьти и замериса яко :д :Д :Д !!! Искам да попитам за това дьно какьв процесор мога да взема AsRock K7NF2 - RAID ? Пише че подьржа Athlon иии ако си взема някакьв такьв процесор ще ми стане ли ? В момента сьм с разваления нооо доста вдига температурата ( дори при Star Craft ми дьржи 48 градуса ) кажете вие дали е нормално ?
Re: Processor
Хаха ти си лесен. Естествено че е нормално. Аз сега съм си клокнал моя и търся някой да ми каже дали 68 е нормално
.
Мислиш ли ? CS-а преди си ми вьрвеше перфектно ноо сега проца става на 50 C ииии на 15 минута почва да сече !!! Вьпроса ми е дали подьржа от двуядрените Athlon или от старите ? Защото знам че има и нови и стари
П.С Моля по компетентните личности да ми отговорят !
П.С Моля по компетентните личности да ми отговорят !
- Till.Lindemann
ми то да ти кажа от тоя май няма много дето разбират повече
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=K7NF2-RAID
Ако това ти е дъното забрави за нотите Althon-и. Търси нещо сокет А. Не мога да ти кажа точно какво понеже не съм запознат с Althon-ите. Знам само че новоте са сокет АМ2.
Ако това ти е дъното забрави за нотите Althon-и. Търси нещо сокет А. Не мога да ти кажа точно какво понеже не съм запознат с Althon-ите. Знам само че новоте са сокет АМ2.
- Till.Lindemann
а как си проверявате градусите
Има много начини, само че не ми се обяснява. Просто си свали някой Everest:
http://zamunda.net/browse.php?search=ev ... incldead=1
http://arenabg.com/torrents.php?search= ... 3&active=1
http://zamunda.net/browse.php?search=ev ... incldead=1
http://arenabg.com/torrents.php?search= ... 3&active=1
-
The.Rampage.Rado
MBM5 настроен за съответното дъно....
Иначе - свали всичко, почисти старата паста.. Отиди до някой сервиз компютърен и им се помоли за 1-2 пастички на ТИТАН сребърни... Ако ти искат пари кажи "Мерси, пичове" и отиди в друг сервиз. Мацаш върху ядрото с тая паста едно зрънце като оризово и пляскаш отгоре почистения (от прах и паста) кулер с ВКЛЮЧЕН вент... :mrgreen:
После пускаш едно Orthos тестче на Blend за 24 часа нон-стоп, ако го издържи проблема със Стареца и другаде... Ако не - нов проц може би - тоя е сдал багажа...
Загледай го, ако си е променил цвета на ядрото от розов на друг или ако има "петно" (по-тъмно отдолу между пиновете в "дупката") не разчитай на тоя проц за важна работа...
Иначе - свали всичко, почисти старата паста.. Отиди до някой сервиз компютърен и им се помоли за 1-2 пастички на ТИТАН сребърни... Ако ти искат пари кажи "Мерси, пичове" и отиди в друг сервиз. Мацаш върху ядрото с тая паста едно зрънце като оризово и пляскаш отгоре почистения (от прах и паста) кулер с ВКЛЮЧЕН вент... :mrgreen:
После пускаш едно Orthos тестче на Blend за 24 часа нон-стоп, ако го издържи проблема със Стареца и другаде... Ако не - нов проц може би - тоя е сдал багажа...
Загледай го, ако си е променил цвета на ядрото от розов на друг или ако има "петно" (по-тъмно отдолу между пиновете в "дупката") не разчитай на тоя проц за важна работа...
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Азззз каквото и да правя немога даа сменя процесора ! Останових го малко по кьсно защото разбрах чее сокет 462 вече не се продава
така че каквото и да правя трябва да седя с тоя процесор иначе нещата отиват кьм 200 лв ! Така че смятам че няма смисьл от тези проверки . Иначе мн благодаря за сьвета 
-
The.Rampage.Rado
Ако не можеш да си намериш проц 2ра ръка цъкни...
Еми немога :d
аз имам един атлон хп 1700+ ама го дадах на едни хора щото беше заседнал в развалено дъно и неможех да го извада и са мога ти го дам ама нз дали ще бачка
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
The.Rampage.Rado
От София ли си?
Даа ноо не мисля да копувам нещо за което ще сьжалявам после ! Не ме разбирайте погрешно ноо от неща втора рька сьм си патил доста и затова може би немога вече да копувам така ...
-
The.Rampage.Rado
Това е процесор - не може да се развали докато се ползва (по нормален начин, не как ти си го посзвал)...
Както и да е... - ако искаш нещо- знаеш.. Ако не - сам го каза - под 200 лв не падаш...
Както и да е... - ако искаш нещо- знаеш.. Ако не - сам го каза - под 200 лв не падаш...
Еми проца си работи засега ! 3 години си работеше безотказно ии сега се скапа заради моя грешка ! Тьй като оспях да подкарам Crysis когато излезе сега пак я инсталирах за да видя процесора дали ще издьржи и няма проблеми при 1:30 мин игра . Смятам че няма проблем засега по нататька ще видим ! Ще взимаме нещо по добро...
Моя си държи зимата стабилни 65 и без да е клокван и долу-горе се оправям, а ти се страхуваш за някакви си 48... 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Мен градусите не ме претесняват ! Претеснява ме факта чеее започва да вдига силен шум и мога да отварям по малко приложения от преди защото иначе не се трае от сеч ! Иии моя е Sempron 
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Минутка и половина ли само ве, братче... Ехх... ;рpeace10 написа:няма проблеми при 1:30 мин игра
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS