С какъв успех ще завършите учебната година
- Гиро мекицата
С какъв успех ще завършите учебната година
Много тъпа тема ама не се сетих за друга
Re: С какъв успех ще завършите учебната година
Ебал ли съм му макята? Важното е, че в петък ми пристига маркера и ще подложа даскалиците на геноцид 
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
5,76

The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Както миналата година - с около 5.30
Все още искам Калашник
Все още искам Калашник
"Не е честно!! Те ни замерят с камъни, а ние разполагаме само с картечници!!"
Поздрав за всички левскари
Поздрав за всички левскари
Комай с 5.8 - 5.9, не че има голямо значение.
Леднико, как ти мина изпита?
Леднико, как ти мина изпита?
Shady написа:Леднико, как ти мина изпита?
Кой от сите, юнако?
Последния изпит, когото удостоих с присъствие, беше в неделя сутринта, в НБУ. И пак свърших безобразно рано, мамка му. Не знам аз ли съм умен или всички присъстващи бяха здраво упоени, че се бавиха толкоз време.
(Е, сега, факт е че на два раздела попълвах отговорите на тото, щото в час по химия последните няколко години предпочетох да се ограмотявам, вместо да затъпявам, и си носех мои четива, та не се надявам на смайващ резултат.)
Прочее, напоследък не съм попадал на интересен изпит - последния такъв беше за сертификата на Кеймбридж миналото лято. Всичко останало, най-вече матурите, си е пълна гавра със знанията на българската младеж. Тези, които сме над-човеци тъй или иначе, трябва да получаваме съответното реално оценяване, а пък тези, дето пишат "ас" и "незнам", трябва да бъдат стерилизирани със съответните химикали, та държавата ни най-после да тръгне към по-добро.
Кхъм.
По темата - Гире, брат, кълна ти се, не знам с колко завърших. Взех си бележника, хвърлих едно око да видя дали по всички предмети имам поне 3 или нагоре, па го нагънах на фуния и като се прибрах у нас го хвърлих... не знам къде. Честно. Трябва да го потърся.
Деца, учете и си пишете домашните. Не си струва главоболията за едната поза.
тая година толко бързо ми мина че пиша по навик 10е а не 11
Grubby Fan !
Die Moon !
Die Moon !
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
5,50 ме върза. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
KNSpirit
- В момента играе: На борсата!
- Обратна връзка:
Ледник написа:Последния изпит, когото удостоих с присъствие, беше в неделя сутринта, в НБУ. И пак свърших безобразно рано, мамка му. Не знам аз ли съм умен или всички присъстващи бяха здраво упоени, че се бавиха толкоз време.
(Е, сега, факт е че на два раздела попълвах отговорите на тото, щото в час по химия последните няколко години предпочетох да се ограмотявам, вместо да затъпявам, и си носех мои четива, та не се надявам на смайващ резултат.)
Вземи се обади ако идваш на юлския, да пием по кафе преди/след него, бе!
И кой вариант ти се падна? Щото аз имам доста познати, които кандидатстват в НБУ и повечето са доволни от 198 / пищясват от 200. А теста, като го гледам, не е бил толкоз труден (:
p.s. И каква специалност си измислил при нас, да знам да те агитирам!
Tip: Never surrender

- ---
- Обратна връзка:
(finger)
По два предмета нямам още оценки тоя срок, по математика имам 2 двойки, а по български само една 6, която трябва да е 5 .. от класното ..
(finger)
По два предмета нямам още оценки тоя срок, по математика имам 2 двойки, а по български само една 6, която трябва да е 5 .. от класното ..
(finger)
сесията ми си е ебала майката, имам 4 изпита :
Философия на правото - тук по идея трябва да е 6, изпитът мина идеално, 'фанах чук далаверата и темата ми беше адски лесна.
Обща теория на правото (ОТП) адски много се надявам на 6, ама ще видим .. Изпитът ми е четвъртък, уж съм седнал да преговарям, нещата ги знам без 5-6 въпроса.
Римско частно право (РЧП) тук може да е всичко, не съм отварял учебник през семестъра, а имам някакви въшливи 10 дни да науча 90 въпроса да го еба ....
Основи на конституционното учение (ОКУ) - тук трябва да е 6; и по ОКУ не съм учил нищо, ама изпитът е на 50 страници лекции, което си е смешно, при положение, че за него ще имам 8-9 дни
С други думи, положението си е ебало майката засега ..
Философия на правото - тук по идея трябва да е 6, изпитът мина идеално, 'фанах чук далаверата и темата ми беше адски лесна.
Обща теория на правото (ОТП) адски много се надявам на 6, ама ще видим .. Изпитът ми е четвъртък, уж съм седнал да преговарям, нещата ги знам без 5-6 въпроса.
Римско частно право (РЧП) тук може да е всичко, не съм отварял учебник през семестъра, а имам някакви въшливи 10 дни да науча 90 въпроса да го еба ....
Основи на конституционното учение (ОКУ) - тук трябва да е 6; и по ОКУ не съм учил нищо, ама изпитът е на 50 страници лекции, което си е смешно, при положение, че за него ще имам 8-9 дни
С други думи, положението си е ебало майката засега ..
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
За сега с 2 твърди изпита. Нямам грам материали за тия изпити, ма все ще го измислим. По другите предмети между 4 и 6, зависи от това колко съм гениален ^^.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Аз съм на кантара.... ако се напъна мога и да хвана 5.50 
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
Този семестър ще е много слабо. Като се замисля, реално подготовката ми е около една-две седмици за всички изпити. А те са социология на правото - имам 5, ОТП - двойката ми е вързана в кърпа, организация на съдебната власт - там поне 4, психология на управлението - взех си го още на предварителнта с 5. Абе не мога да се оплача, че с този гъст график и тройката си ме урежда напълно.
около 4.70-80
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
SkyDrifter