Автор |
Съобщение |
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 07 Юни 2008 16:23
Знам че има някои по специализирано форуми за PSP-та, но те са прекалено големи и трябва да се ровя из тях, за да намеря съответните отговори на въпросите, които ме вълнуват Поставил съм съответните теми,но както и очаквах.... без отговор и темата ми право в кошчето Така.... положението е следното, след 2 дни ще имам PSP и ме интересуват някои въпроси. Ако не си хакна джаджата, никакви ли игри няма да мога да играя, като става дума за тези от BG торентите. Какви са предимствата на хакнатото PSP ?! И ако се наложи да се "хака" къде мога да отида за да ми свършат тази работа, като се има предвид че съм варненец Ще съм Ви благодарен ако ми помогнете
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 07 Юни 2008 16:30
почвам значи без хакване ПСП-то не може да подкара нищо, дръпнато от торент, че дори и някои видео файлове предимствата са огромни-вместо да имаш една игра на диска в самата конзола и да си купуваш отделни калъфчета за оригинални дискове, които са и скъпи, взимаш си една голяма карта с памет и си слагаш игрите там и си играеш навсякъде значи за хакване-пиши ми на скайп или на ЛС като го вземеш и тогава се уговаряме да ти намеря човек от форума на ПС като те мързи токлова
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 07 Юни 2008 16:51
Относно хакването можеш и сам да го направиш. http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1395565
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 07 Юни 2008 16:58
айде само да не му даваш такива съвети, а? почти съм сигурен, че съм по наясно от теб в тая област КАКВОТО И ДА Е НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ГО ХАКВАШ САМ има два начина-физичен-прекъсваш с поялник връзка вътре в ПСП то, съмнявам се да рискуваи и софтуерен-обаче си ислим, трябват ти нови батерии и рускуваш да си скапеш софтуера на ПСПто, което няма да ти го приемат заради гаранцията при такова положение, нали
|
|
|
|
|
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 07 Юни 2008 18:49
Щях да попитам дали е прекалено сложно да си го хакна сам, но вече разбрах Till Lindemann можеш ли да го хакнеш, защото ако не се лъжа беше от Варна. Ти например къде го хакна
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
Dheart
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 07 Юни 2008 19:06
Мм само да кажа... Че след като един приятел реши да си даунгрейдне фирмуеъра получи един хубав шарен брик - Не се опитвай сам да даунгрейднеш ако не си готов да разправяш на пичовете от гаранцията как псп-то ти е пристигнало брикнато... Не че не можеш сам, но ако нещо се обърка - духаш супата. По-добре да го направи някой, който знае как...
___________________________________ My victim you are meant to be No, you cannot hide nor flee You know what I'm looking for Pleasure your torture, I will endure
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 07 Юни 2008 19:31
Горното са глупости, хакването е безполезнено след 20 минути четене. Наблягам на четенето. Пропускането му е основната причина за тухлиране. Още повече, че вече перманентно тухлиране няма.
Никакви писти не се прекъсват в псп-то, най-близкото до това е Pandora battery, при което се слага пластинка между две от клемите на батерията.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 07 Юни 2008 19:53
Mорт написа: Горното са глупости, хакването е безполезнено след 20 минути четене. Наблягам на четенето. Пропускането му е основната причина за тухлиране. Още повече, че вече перманентно тухлиране няма.
Никакви писти не се прекъсват в псп-то, най-близкото до това е Pandora battery, при което се слага пластинка между две от клемите на батерията. ей, ама много разбираме, а? аз се опитвах да го хакна и питах навсякъде къв е принципа дори и във вбокс си го пише че физичестоко хакване става спрекъсване на писта, което не си е работа другото е с пандора батерия, правиш й фабричния номер на 00000000000, дърпаш малко пиратски софтуер и хакваш, само дето трябва да ти е фат конзолата, а тя ти е слим Wolfman`, имаш ЛС
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 07 Юни 2008 20:33
Опасявам се, че разбирам повече от теб.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 07 Юни 2008 21:34
Морт, научи се да слушаш по-разбиращите:bash: Не разбра ли, че е по-добре да хвърлиш 20 лева отколкото сам да сис вършиш работата
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 08 Юни 2008 01:17
Не че нещо ама... подценявате Морт
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 08 Юни 2008 11:14
Бе закво се занимавате с глупости? пфф ПСП, по-тъпа и безсмислена скъпа играчка не съм виждал
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 08 Юни 2008 11:22
тва е най-лишеното от смисъл мнение досега
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 08 Юни 2008 12:42
PsP е чикия за богаташчета. Точка.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 08 Юни 2008 13:34
Гроздето е кисело?
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 08 Юни 2008 13:48
Ъ? Иначе споделям мнението на Дюк
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 08 Юни 2008 15:13
Аз на Бъди
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 09 Юни 2008 21:03
Моля, въздържете се от безмислени коментари Благодаря Искам да попитам, всички игри ли (от торентите) няма да тръгнат, ако не си хакна PSP-то... Защото получавам сведения че някои игри тръгват и без да е хакнато PSP-то
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 09 Юни 2008 22:47
Wolfman` написа: Моля, въздържете се от безмислени коментари Благодаря Искам да попитам, всички игри ли (от торентите) няма да тръгнат, ако не си хакна PSP-то... Защото получавам сведения че някои игри тръгват и без да е хакнато PSP-то Брат, не мога да разбера какво се пазариш? Не-хакнато PSP е на 20% от възможностите си. За цялото това мрънкане тук 3 дена, вече да си намерил човек, да го е оправил и да си цъкаш на спокойствие.
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко въпроса отностно PSP-то Публикувано на: 09 Юни 2008 22:56
С тая тухла мога ли да говоря? Е, ако можеше и щех да си взема - хем нет, хем телефон, хем игри и др. готини неща... Ама щом не мога да говоря - ще си взема покет...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|