09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Нова телефонна измама!
Публикувано на: 04 Юни 2008 16:52
Звънна телефона и дигам -Ало-Аз -Ало-тя -Да-Аз -Ало мило-тя -Кой е бе?-аз -Жена ти!-тя -абе да?-аз -е не се ли сети-тя -Абе я @^& си майката ве *&^$*-аз
:Д не се връзвайте за да не се окаже че сте женени :Д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Albtraum
В момента играе: Singularity
Заглавие: Re: Нова телефонна измама!
Публикувано на: 04 Юни 2008 16:55
Толкова е тъпо , че чак е смешно.
( ох сериозно ми е смешно , боже ... )
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аз навремето още , когато бях с Нокиа 1210 , бях пуснал СМС с текст "спечелихте мобилен телефон , за да си го получите елате до офиса " на напълно случаен номер и някаква жена се обади и аз мълча и се хиля като олигофрен и затворих . Иначе тва горе е яко тъпо.
___________________________________ Global Strike Task Force
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Публикувано на: 04 Юни 2008 17:07
Тоя вермик не му е лесно...
Макс Пейн
01 Май 2003 15:57 Мнения: 2620 Местоположение: в БИАД
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 04 Юни 2008 17:14
zip0 написа:
Що не и каза да взима храна и да се прибира, че ти се ебе?
хахахха....това ми направи деня
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
botlik3
29 Дек 2005 17:41 Мнения: 1829 Местоположение: The City of Ruse
Публикувано на: 04 Юни 2008 17:23
Хитрец...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Albtraum
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 04 Юни 2008 17:28
Имаше един дръг вид ебавка : -Ало - вие -Ало - някой си -Ъ вие ли сте поръчали да асфалтираме холът ви ? - вие - Ми не - отговор от някой си ( прекъсвате го нетърпеливо и казвате ) - Не , не казвайте не , само кажете как да качим валяка по стълбите.
Или
-Ало -Ало - Може ли да ми кажете колко е дълъг телефонният ви кабел , че тука има малък проблем ? - Ми 6 метра ( примерно като отговор ) - Е добре стига ви да се обесите и после ... Бийп ... Бийп .. :д Олдскуул ебавки рлз!
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
На мене уж ми звънаха от БТК за да си пробутат интернетра То си пролича че е някааво хлапе на 14-15 години Та чи ме разпитва дали имам комютър, или интернет, кой доставчик ползвам... а аз му вика "беше ми много приятно" и му затворих
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
The.Rampage.Rado
14 Мар 2004 12:08 Мнения: 1024 Местоположение: sf m1 Професия: гийк
Публикувано на: 04 Юни 2008 18:39
LightBearer написа:
Толкова е тъпо , че чак е смешно.
Това за Vermic ли беше?!
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Вермик тва ти ли си бил бе???? Копеле ако те е питала кога ше се ебете, да знаеш, че тва е мой creation тая ебавка.... П.П.- Та кога викаш ти се е обадила???
тъп гъз
Публикувано на: 06 Юни 2008 21:59
Един съученик правеше БЕЗПОЩАДНИ ебавки в ефира на ТВ Враца. Ако някой иска да чуе, мога да пратя записи ( но няма да ги качвам, че уж не трябва )
Звънна телефона и дигам -Ало-Аз -Ало-тя -Да-Аз -Ало мило-тя -Кой е бе?-аз -Жена ти!-тя -абе да?-аз -е не се ли сети-тя -Абе я @^& си майката ве *&^$*-аз
:Д не се връзвайте за да не се окаже че сте женени :Д
Не са случили на човека ... Вермик, дето толкова много му личи липсата на всякакъв социален и полов живот от невероятната му активност и анормално чувство за хумор в тоя форум, няма как да се върже на подобна евтина измама
Едно време след като се изкъртвахме с приятели на хероес ни удряше здраво лигнята и звъняхме на секви телефони и се базикахме мега яко...имаше едно култово
-ало-едиси кой -здравейте-аз -марулка у вас ли е-аз -мне няма да такава-едиси кой -ми посейте си я-аз
тъжно ми става кат се сетя колко сме били зле
___________________________________ ако нямаш решение на проблема,значи си част от него
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения