Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: С пишката си и белот.
Заглавие: Re: любим сладолед?
Публикувано на: 04 Юни 2008 13:18

Определено ми допадна новия KitKat сладоледа, а Boss, вътре и вънка шоколад с фъстъците.. (теч на лиги)
/off/
denik, аватара ти е... лол :lol:

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2008 13:41

AlShu написа:
Психичноболен Мечо, Uncle Charlie, е български...и е по-зле и от Raffy.

ffs, какво му е на Рафи? В Русе е божествен. ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2008 13:57

Съмнявам се да има каквато и да е разлика между Рафи-то в София и в Русе...

Привидното предимството на Рафи-то е, че е 2 пъти по-евтин от Феникса и има негова бутка на всяка втора крачка (в центъра...в моя квартал примерно няма и една...не че ми пука). Това е част от агресивната им политика.
Предимството на Феникс над Рафи е, че като го ям ми е горе-долу приятно и не ми се додрайфва, както от Рафи-то.
Както вече казах, когато хапнеш малко от Рафи, в първия моменти е добре (особено, ако е жега), но после ти става едно такова тежко (е, не да пукнеш, ама е гадно). От сигурен източник знам , че се прави от залежали стоки и остарели сладкарски изделия. То може и Феникса да се прави от такива неща, но поне не е толкова гаден.

Пак ще повторя, че не правя реклама или антиреклама, просто изказвам непосредственото си мнение.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2008 17:38

AlShu написа:
Съмнявам се да има каквато и да е разлика между Рафи-то в София и в Русе...

Привидното предимството на Рафи-то е, че е 2 пъти по-евтин от Феникса и има негова бутка на всяка втора крачка (в центъра...в моя квартал примерно няма и една...не че ми пука). Това е част от агресивната им политика.
Предимството на Феникс над Рафи е, че като го ям ми е горе-долу приятно и не ми се додрайфва, както от Рафи-то.
Както вече казах, когато хапнеш малко от Рафи, в първия моменти е добре (особено, ако е жега), но после ти става едно такова тежко (е, не да пукнеш, ама е гадно). От сигурен източник знам , че се прави от залежали стоки и остарели сладкарски изделия. То може и Феникса да се прави от такива неща, но поне не е толкова гаден.

Пак ще повторя, че не правя реклама или антиреклама, просто изказвам непосредственото си мнение.

Какви са тея глупости, не мога да разбера? Тука има точно две бутки на Рафи, продуктите в сладоледите са си персни, сладоледите са страхотни и през всичките години, в които съм го ял, не ми е ставало нито тежко, нито гадно - дори напротив. Става ми задоволено. ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Публикувано на: 05 Юни 2008 13:43

Аз лично намирам сладоледите на "Изида" и на "Jimmy's" като доста добри, но си взимам само от онези на клечка, че имам сведения за доста съмнително качество на онези в кутиите...

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com