Це-Се-Ка
Re: Це-Се-Ка
само ми е мн интересно Левски какъв ще го дървят в Трети предварителен на ШЛ с Арсенал, Ювентус и Барса.
Аз съм левскар, но искам да кажа едно голямо браво на Дучето за днес. Хората правилно протестират срещу скапаните си управници.....Дали не трябвада вземем всички пример от тях?
Иначе не мога и аз да не се погавря с тъпата кочина...Само ще цитирам една песен в която се пее "ееее честит юбилей"! А Дучето да си се моли на турския бог за да играят в А група!
Едно голямо ЕВАЛА на Попътъ!
Иначе не мога и аз да не се погавря с тъпата кочина...Само ще цитирам една песен в която се пее "ееее честит юбилей"! А Дучето да си се моли на турския бог за да играят в А група!
Едно голямо ЕВАЛА на Попътъ!
Левски няма да играе в ШЛ, а в УЕФА. Тази година няма да имаме отбор в ШЛ.Sirius написа:само ми е мн интересно Левски какъв ще го дървят в Трети предварителен на ШЛ с Арсенал, Ювентус и Барса.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Хм, сега чух по новините, че ако Левски откаже да играе в ШЛ, ще трябва да плати глоба. А като ги знам УЕФА, глбата ще разори и втори клуб. Така че искат, не искат - ще играят.Gipo написа:Левски няма да играе в ШЛ, а в УЕФА. Тази година няма да имаме отбор в ШЛ.Sirius написа:само ми е мн интересно Левски какъв ще го дървят в Трети предварителен на ШЛ с Арсенал, Ювентус и Барса.
Странно и противоречиво... до вчера се твърдеше, че ако ЦСКА не играе в ШЛ, то друг отбор от БГ няма да играе там тази година. 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Errr... wtf?!
Последния път(миналия месец), като ги гледах тия турчоля, играха и спечелиха купата на А-група... що ги пращат при Риуецо?
Последния път(миналия месец), като ги гледах тия турчоля, играха и спечелиха купата на А-група... що ги пращат при Риуецо?
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Дюд, не се излагай
. Няма понятие като "купата на А-група". Казва се титла
.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Gοסgle [Bot]
Не само цска са в издънка, но що да не ги преебт само тях, а на Уефски да им се размине?
статия написа:Футболен клуб "Левски" също е бил без лиценз. Представителят на БФС разкри, че двата ни гранда не са отговорили на критериите, които са необходими за започването на новия сезон.
"На 21 май комисията не даде лицензи на ЦСКА и Левски. Свързахме се с двата клуба и им съобщихме решението. ...
Aко Левски и ЦСКА затънат понятието български футбол няма да съществува повече 
Reaching aural nirvana...
- Edwin Odesseiron
Да го духат всичките говеда
ЦСКА от "А" група няма да излезе и догодина пак 20 точки разлика ще има
И със сигурност разбира от футбол повече от тебе
Бай Ганьо не си затвори устата повече от година
Отделно че автора не е говорил за словесни нападки
ЦСКА от "А" група няма да излезе и догодина пак 20 точки разлика ще има
Човека си е много правSneakyDude написа:Sportal уж са от сериозните сайтове. Не знам кой малоумник я е писал тая статия, но не разбира нищо от футбол, да не говорим колко е предубеден.
И със сигурност разбира от футбол повече от тебе
Мани недейSneakyDude написа:За да не говоря голословно, ето какви са двата ми проблема със статията.
1. Авторът твърди, че Левски и в частност Батков напада ЦСКА, но единственото изказване, което е цититрано, не споменава ЦСКА. Напротив, Батков казва, че Левски няма да се възползва от трудната ситуация в лагера на противника.
Бай Ганьо не си затвори устата повече от година
Отделно че автора не е говорил за словесни нападки
Айде да не говориме за неща от които и идея си нямаме, а? Че се получават смехорииSneakyDude написа:2. Авторът споменава дълговете не Реал и ги сравнява с тези на ЦСКА. Само да спомена, че става дума за две толкова различни неща, че няма повече някъде. Клубът Реал дължи пари на собственика и спонсорите си.
I'm busy, okay? I'm busy!
Малко си се объркал, за това ще поправя поста ти вместо теб
.
Гаспод написа:...ЦСКА от "В" група няма да излезе...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Левскарите ликуват...ама за какво ликувате ? Че сте толкова точки зад ЦСКА, ли ? Ако Левски играеше качествен футбол и беше достоен за титлата - щяха да я вземат. Не да се класират с 1212231324 не-знам-си-колко точки зад ЦСКА.
Иначе : Да я няма изобщо БГ лигата. Поне пари няма да се перат.
Иначе : Да я няма изобщо БГ лигата. Поне пари няма да се перат.
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Grow up!
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Мисля, че тъй като ЦСКА пропада възможнсотта в ШЛ се пада на ЛевскиGipo написа:Странно и противоречиво... до вчера се твърдеше, че ако ЦСКА не играе в ШЛ, то друг отбор от БГ няма да играе там тази година.
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
- ---
- Обратна връзка:
Интересно .. ще се получи някаква далавера, ЦСКА във В група няма да остане и цял сезон .. но това не ми пречи да ебавам приятелски цецкари
- Undead Dude
- Обратна връзка:
@Gipo
Не мисля, че да не разбирам от български футбол е излагация
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
-
KNSpirit
- В момента играе: На борсата!
- Обратна връзка:
Но пък като се замислим - ще бъде готино да виждам Неи и компания, мъчещи се с терена на недружелюбният стадион "Странджа" в Кюстендил. Това ще повдигне футбола в града ни, йее :Р Велбъжд vs. ЦСКА, звучи крийпи ама такъв е живота.
А който хейтва - ще му се върне. Подходът на "не е важно да ми е добре, но на Вуте да му е зле" отдавна е доказано, че нещата са обратими.. И не, не говоря само за футбола (:
А който хейтва - ще му се върне. Подходът на "не е важно да ми е добре, но на Вуте да му е зле" отдавна е доказано, че нещата са обратими.. И не, не говоря само за футбола (:
Tip: Never surrender

Damn right it's not! Българският футбол е тъп като гъза ми, (самo че далеч не е толкова секси) щото и той, като всичко останало се прави по български. Умряла работа... Каква емоция намират, все още, феновете не знам.Undead Dude написа:@Gipo
П.П. Оня ден по неква местна кабеларка в Слънчев бряг гледах интервю с треньори на отбори от източна "Б" регионална или нещо такова. Двата отбора завършват мача с резултат 5 : 0. Водещият задава въпрос на треньора (алкохолизиран земеделец) на изгубилите (сори че не споменавам имена ама не ги помня) за оценката му за мача. Той отговаря: " Ами ние играхме без голяма част от основните ми момчета, понежеее сезонната работа в Слънчев бряг започна..."
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Футболното хулиганство е единственото, което поддържа българския футбол жив