Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Re: Утре маТури! Пак!
Публикувано на: 03 Юни 2008 13:23

AcTivE написа:
A провинциалните са посредствена работа - освен разбира се, ако амбициите ви не стигат до някаква педагогика или филология.

Нека да са посредствена работа. Дано догодина има повечко хора, 'дето мислят така като теб. ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 13:38

The Chameleon написа:
Бах го, аз писах за " Петокрилия Седмохуй/Седмокрилия Петохуй " :!: :lol:

И аз, много хора са писали за него. ;D

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 03 Юни 2008 13:39

Firzen написа:
The Chameleon написа:
Бах го, аз писах за " Петокрилия Седмохуй/Седмокрилия Петохуй " :!: :lol:

И аз, много хора са писали за него. ;D

Хахах, чудя се какво ли ще си помислят проверяващите... :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 14:20

Аз го писах " Seven winged Five-o-dick " :lol:

Иначе.. ние тряяше да изтраем цяялото това чакане при лисънинг-а, че дори незапознатите квестори искаха да пускат " ОЩЕ ЕДИН ПЪТ ДИСКА, ТРЯБВА !! " ахахаха... :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 14:39

Каква е връзката междо петохуя и йовков, не мога да разбера :roll:

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 03 Юни 2008 14:54

И ква е била тая задача по английски ? Аз разбрах че са писали за петохуя по английски, не по бел О.о

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 16:22

To.. и аз написах " Seven winged Five-o-... " , че.. :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 16:39

High_voltage написа:
btw, някой знае ли дали и за днешните матури ще излизат отговори в интернет??

Аз лично вече си ги свалих от сайта на МОН, така че там са :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 16:48

Сайтът, разбира се, е паднал...

Точкуването на математиката е мега отвратително. С теста са 40/100 точки. Последните три задачи, сами по себе си дават 45 точки :-D

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 18:30

Mорт написа:
Сайтът, разбира се, е паднал...

Shit Happens! :lol:

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Нема вече матури, казвайте някакви предполагаеми разултати
Публикувано на: 03 Юни 2008 18:33

Мина и това нещо, както и при изпита по БЕЛ не можах да препиша, просто всички преписваха от мен :?

На последния въпрос избрах втората тема, написах горе-долу това: http://www.youtube.com/watch?v=xF7gn8tK0bg

Май ще имам около 5, не ми се проверяват отговори сега.

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 18:38

" Проверих си и по английски. Сбъркал съм въпроси номер 2, 8 (въпросът с трите еднакво неверни отговора :D ) и 42. "

Да бе, да им еба майките!!!!! :x :x :x :x Как може такава простотия ?!?!?!

Аз изчислих, че имам колкото по БЕЛ на теста, т.е. 59т.

Тъпа работа.

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Публикувано на: 03 Юни 2008 18:53

Ще се радвам на каквато и да е оценка стига да е положителна,иначе мразя след тест/контролно/матура в случая да си проверявам отговорите,винаги се оказва че съм оплескал всичко,като не си ги проверявам някак си по ми върви :D
Бел: ега има мин. 3
Англ: ега има мин. 3

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 18:57

При математиката съм направил целия тест, на 22 съм пропуснал интервалът (-1;2), на 24 се разминавам с 4/7 и на 25, майка му стара, кой ще му мисли, че не трябва да има водещи нули? 26 ми е вярно, но не съм описал интервалите. 27 съм я замотал, 28 не ми е вярна. С тая сеч, 45/100 от последните 3 въпроса го виждам като ~55/100, което изглежда трагикомично. На фонът на 700 SAT Maths II, да речем.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 19:04

А някой олигофрен случайно ще е преписал вярното решение на всяка една от последните задачи ОТ РАЗЛИЧНИ ХОРА. И ще има 90+ точки :x
Аз се надявам и на двете матури да имам над 4,50. Ще чакаме сега ... 18ти ли беше ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 19:40

Ще дадете ли линк към маурата по английски :lol:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 20:17

Ех, знаех си, че не трябва да гледам отговорите, сега се ядосвам само :?
На 11 задача - "The man's shouts woke up his neighbours." за "верен" отговор са дали False, а в текста никъде не се казва нищо за никакви съседи, а само за жена му. А това че е събудил жена си, не означава, че не е събудил и съседите си, просто нищо не е казано - NO INFORMATION IN THE TEXT ! Заеби... може пък аз да не съм прав - lack of comprehension :D Няма да гледам нищо нататък, в първите няколко имам 1 грешка, не ща да мисля постоянно колко съм прост.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 03 Юни 2008 20:54

Nocturno написа:
Ех, знаех си, че не трябва да гледам отговорите, сега се ядосвам само :?
На 11 задача - "The man's shouts woke up his neighbours." за "верен" отговор са дали False, а в текста никъде не се казва нищо за никакви съседи, а само за жена му. А това че е събудил жена си, не означава, че не е събудил и съседите си, просто нищо не е казано - NO INFORMATION IN THE TEXT ! Заеби... може пък аз да не съм прав - lack of comprehension :D Няма да гледам нищо нататък, в първите няколко имам 1 грешка, не ща да мисля постоянно колко съм прост.

Мама им ше еба, и аз това гледам! НИКЪДЕ в текста не се споменава НИЩО за НИКАКВИ съседи! Логично е, че е възможно да събуди и съседите си, крещейки от прозореца в 2 сутринта! Матурата по английски беше написана АБСОЛЮТНО малоумно! На Вълчев и "експертите" му да им серем в устенцата разложени. И това далеч не беше единствения въпрос, на който можеше да се отговори иначе.

Аз едва ли ще имам 6 на матурата по английски. Вече споменах, че държа сертификат от Кеймбридж с ниво на трудност B2, на който пише едно голямо "А", нали? Та как е възможно педерастия с ниво A2 да ми се опре? Шибаняци... Не искам и да гледам повече от отговорите. Това, което искам, е да пикая върху гроба на човека, написал тази матура.

1-ви въпрос - НИКЪДЕ не се споменава, че танците са типични за източна Англия. Споменава се единствено, че се срещат във Fens, което се намира в източна Англия.
8-ми въпрос - Жена му не искала да се събуди? Изписано със смисъла на, че не е проявила желание да го направи. Във текста се споменава, че е дълбоко заспала. Кой ти обяснява желанията й? И сигурно би искала да се събуди, за да отвири на мъжа си, нали? Но явно точно тогава е проявила огромно желание да продължи да спи, правейки този избор, който въобще не е направила. Правилният отговор е, че е грешно. Искала е да се събуди. Как е проявила това желание, ако е спала дълбоко? За мен правилният и най-логичен отговор е, че няма информация. Ако въпросът беше "couldn't wake up", отговорът щеше да е ясен. Тук обаче говорим за конкретно желание... Или пък просто хората писали този въпрос са били с толкова беден речник, че не са знаели как да го зададат.
Въпросите за внимание дали е "a.m." или "p.m.", или пък дали е прозорец или балкон няма да ги коментирам. В никой нормален тест няма да видите такива малоумни въпроси-уловки.
Ако на въпроса "The man's shouts woke up his neighbours" отговора наистина е False, въпреки че за шибани съседи нищо не се споменава, то за чий кур ни е отговора, че няма информация тогава?!
И кажете ми, как реагирате като видите упражнение, на което абсолютно всички отговори са "False"? Така и го направих. Но естествено, първата ми мисъл беше, че съм сгрешил някъде. Или на поне две места. За това промених два отговора.

Бях запознат с формата на матурата по френски език. Която си е отговаряла точно на нивото, и такива гафове като английската въобще е нямало.

Ледник, не се оплаквай от испанския. Хората записали втора матура английски ги ебаха яко с некомпетентните си "специалисти", задали тъпи въпроси, и сложили им още по-тъпи отговори. Аз лично се надявам тази по испански да е била сносна.

High_voltage, беше прав... Но бях достатъчно наивен, че да не повярвам, че ще е чак толкова зле.

Загледах си до около 6-7 грешки на reading/listening. После избеснях. Може и повече да са. На останалата част обаче никой не може да ме бутне. Имам само едничка на use of english.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 03 Юни 2008 21:02

По БЕЛ имам 7 грешки от цялата матура, а по География само 2. Малко ми е постно съдържанието за Германия, ама пак най- важните неща съм засегнал :mrgreen:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2008 21:50

Ебати пародията.

ПП
"The man's shouts woke up his neighbours" си е false както и да го погледнеш, след като в текста не пише нищо за съседи, а дори има специално място, на което е упоменато, че е събудена жена му, а не някой друг. Все пак това е reading (или?) , а в reading е от значение това, което е написано в текста. Има друг тип логически връзки, които трябва да се направят, но не точно такива. Според мен това е обективна гледна точка и са прави да твърдят, че е false. За другите неща, които казахте нищо не твърдя, 'щото не ми стана ясно каква е работата, по-нататък ще я видя култовата матура. ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com