Автор |
Съобщение |
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам ацц на УоУ Публикувано на: 30 Май 2008 18:38
Shady написа: Или лъжеш, или си намерил по-тъп човек от тебе. Ако е второто - поздравления! А и честити 220 лева, пара си е това. Еми на дали е бил от умните тоя за да даде 220 лв..
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам ацц на УоУ Публикувано на: 30 Май 2008 22:50
Абе, смешници, защо се изказвате като си нямате и от понятие как вървят цените?Акаунт подобен на неговия върви за 450-500$ в сайтовете.В България, естествено, не стоят така нещата и няма много играчи, които могат да си позволят да си купят, но за 300-350 лева не би трябвало да има проблем.Имам 2-3 приятели които си продадоха акаунтите за такива пари.
Само хейт в тоя форум, бе, писна ми на кура и аз незнам защо си правя труда да пиша въобще...Човека си е направил тема в правилния форум, пише си на български, без правописни грешки.Просто няма какво да те подразни.Но нееееее, защо да не си излеем негативните емоции тук.Да си похейтим на воля новия юзер.Не можете ли просто да си затраете и да не нафлудите 1 тема поне веднъж?Сега вероятно ще ме нахейтите и мен задето хейтя вашия хейт, но честно казано, I don't give a damn.
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам ацц на УоУ Публикувано на: 30 Май 2008 23:27
Siedun написа: Абе, смешници, защо се изказвате като си нямате и от понятие как вървят цените?Акаунт подобен на неговия върви за 450-500$ в сайтовете.В България, естествено, не стоят така нещата и няма много играчи, които могат да си позволят да си купят, но за 300-350 лева не би трябвало да има проблем.Имам 2-3 приятели които си продадоха акаунтите за такива пари.
Само хейт в тоя форум, бе, писна ми на кура и аз незнам защо си правя труда да пиша въобще...Човека си е направил тема в правилния форум, пише си на български, без правописни грешки.Просто няма какво да те подразни.Но нееееее, защо да не си излеем негативните емоции тук.Да си похейтим на воля новия юзер.Не можете ли просто да си затраете и да не нафлудите 1 тема поне веднъж?Сега вероятно ще ме нахейтите и мен задето хейтя вашия хейт, но честно казано, I don't give a damn. Вместо да се правиш на мачо помосли малко. WoW е игра - за 220 лева (колкото твърди че го е продал) може да се купи играта и 2-3 месеца игра. Но аз лично никога няма да дам пари за игра, която мога да играя що-годе добре безплатно в пиртски сървър и да не говорим че просто нямам търпението да дигам левели. 40 гадинки за 2 кирливи рога дето пак не паднаха. При това играх на безплатен акаунт - е нема да стане. Искам да дигна левелите си за 15 дена и да си играя като хората. Да играя 1-2 месеца само да дигам левели - че след това и екипировка. Тя стана дълга и широка.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Продавам ацц на УоУ Публикувано на: 30 Май 2008 23:28
Епа не мога да се сдържа! Сиедун, абе момче, ти имаш ли представа колко много пари са 300 лв?!?! Кой с пълния си мозък ще даде толкова пари за герои от онлайн игра?! Не отричам, че някой би дал, въпроса ми е кой ТРЕЗВОМИСЛЕЩ би изръсил толкова много пари за това?! Трябва да си ебаси богаташкото безмозъчно ХЛАПЕ, за да си позволиш това. О,О Човек на 20+ години, който работи, да даде 300 лв за това... НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ НА ТОВА ... ТОВА!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам ацц на УоУ Публикувано на: 31 Май 2008 03:04
Вие сега какво ви е яд че го продадох за такива пари?Еми добре за мене 50-80-100 лева не са приемливи това ,че в България можеш да минеш по тънката лайсна е отделен въпрос. Както каза @Seidun в другите цивилизовани държави хората дават не 50-100 лева а много повече ,само ще каже че един приятел си продаде ацц-то за 2500 евро на един американец!!! Аз за такива пари не бих си и помислил да го продавам!!Всеки е със своета нагласа и мнение!!За мене дори и 220 лева са малко но както и да е Коментари от сорта инфлация и за маунта на заден ход са меко казани НЕУМЕСНИ!!! Живи и здрави
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам ацц на УоУ Публикувано на: 31 Май 2008 04:56
Siedun написа: Абе, смешници, защо се изказвате като си нямате и от понятие как вървят цените?Акаунт подобен на неговия върви за 450-500$ в сайтовете.В България, естествено, не стоят така нещата и няма много играчи, които могат да си позволят да си купят, но за 300-350 лева не би трябвало да има проблем.Имам 2-3 приятели които си продадоха акаунтите за такива пари. И това, че ги продават скъпо как прави купувачите по-малко тъпи?
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам ацц на УоУ Публикувано на: 31 Май 2008 07:59
SeldoM написа: Вие сега какво ви е яд че го продадох за такива пари?Еми добре за мене 50-80-100 лева не са приемливи това ,че в България можеш да минеш по тънката лайсна е отделен въпрос. Съмнявам се някои от тука да го е яд.. А иначе 50-100 лв. ще са ти малко.. можеби защото си алчен и искаш да измъкнеш повече пари от човека И както казаха по-хубаво да си я купиш играта.. и за няколко месеца си готов Siedun написа: Само хейт в тоя форум, бе, писна ми на кура... За 3 години така и не си научил как стоят нещата във форума
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Продавам ацц на УоУ Публикувано на: 31 Май 2008 08:08
SeldoM написа: Вие сега какво ви е яд че го продадох за такива пари?Еми добре за мене 50-80-100 лева не са приемливи това ,че в България можеш да минеш по тънката лайсна е отделен въпрос. Както каза @Seidun в другите цивилизовани държави хората дават не 50-100 лева а много повече ,само ще каже че един приятел си продаде ацц-то за 2500 евро на един американец!!! Аз за такива пари не бих си и помислил да го продавам!!Всеки е със своета нагласа и мнение!!За мене дори и 220 лева са малко но както и да е Коментари от сорта инфлация и за маунта на заден ход са меко казани НЕУМЕСНИ!!! Живи и здрави Човек, ще ти го обясня по най-цивилозования начин, щото видиш ли, не съм нормален пцм юзър. Виж сега, Уоу е една игра, и точно затова да си даваш парите за виртуални брони и пикселизирани мечове е ле-е-еко безмислено. Нищо от това не е истинско и видиш ли, хората предпочитат да дадат парите си за ядене, пьене, някоя сгодна женица...вместо за разлагащата се мутра на твоя ъндед Дано си ме разбрал, приятелю. Peace П.П. Пише се неумес Тни
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам ацц на УоУ Публикувано на: 31 Май 2008 09:18
Shadurak написа: Виж сега, Уоу е една игра, и точно затова да си даваш парите за виртуални брони и пикселизирани мечове е ле-е-еко безмислено. Нищо от това не е истинско Ако мислим по този начин излиза, че "ха ми за какво да учим и после да работим,за някакви си хартиики ли?".Ще кажеж,че те са необходими за да подържаш съществуването си,ами да приеми, че и с виртуалните неща е така,не точно "са необходими за да подържаш съществуването си" но да речем с тези " виртуални брони и пикселизирани мечове" ще пръснеш кофата на някой и това ще ти достави удоволствие примерно.Аве зависи си от човека,но да кажеш че виртуалното е нереално(то си е ВИРТУАЛНО) и че няма смисъл да даваш пари за това(то така излиза да кажеш на архитект че няма смисъл да си купи AutoCAD като може да си даде парите за ядене и да си прави чертежите на ръка) е леко казано неуместно.
|
|
|
|
|
Gοסgle [Bot]
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам ацц на УоУ Публикувано на: 31 Май 2008 12:26
Shady написа: Или лъжеш, или си намерил по-тъп човек от тебе. Ако е второто - поздравления! А и честити 220 лева, пара си е това. 220 лв = 110 ?, всъщност не е никак много за добре направен герой. За "произвеждането" му е вложено немалко време. Друг е въпроса дали купувача ще знае как да го използва ефективно, особено ако е нестандартен мейдж-бомбаджия : )
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам ацц на УоУ [update: продаден] Публикувано на: 31 Май 2008 13:54
За герой на УоУ и повече пари са се давали, но точно този маг не ми се нрави особенно и съм казал защо. Още повече, че бомбите не са лошо решение за хънтър, роуг или уар, че и паладин, ама за кастър... за да метнеш бомба трябва да спреш и да се зареди кастинг тейма й. За това време един кастър може да направи повече дмг с магия.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам ацц на УоУ [update: продаден] Публикувано на: 31 Май 2008 23:32
DukeNukem, The Chameleon, bYbonЪъЪъ, никъде в поста си не съм казал, че аз бих си купил акаунт на вов и че един средно статистически българин би дал 300 лева за такова нещо.Просто казвам, че така вървят цената на акаунтите и ги копуват хора с повечко парички за харчене и недостатъчно време за вдигане на левели и събиране на екипировка.Рекорда е 10,000 лева за най-скъпо продаден ацц, ако не се лъжа. DeViL, свикнал съм с хейта във форума и въпреки това продължавам да го посещавам.Има някои свестни хора пък и доста полезна информация.Иначе, просто ми беше кофти ден и реших да си излея душата относно хейтърството, нищо лично .
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам ацц на УоУ [update: продаден] Публикувано на: 01 Юни 2008 12:19
Относно акаунтите и парите за тях... В софткор игра като УоУ крайно не си заслужава да дадеш пари за акаунт(не че някъде си заслужава, но тук е абсолютно безсмислено). Обаче примерно в Lineage 2 - 78lvl Overlord със суб 78lvl Bladedancer се продава като топъл хляб за 2000$. Разбира се, това до голяма степен е продиктувано от факта, че OL е един от най-трудните за вдигане герои и същевременно един от най-полезните. Мой приятел обаче продаде своя 78lvl Sagi със суб 75lvl necro за 1200$. С тези пари + още спестени си купи една адска гейм машина и сега цъка Age of Conan
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам ацц на УоУ Публикувано на: 01 Юни 2008 12:52
The Chameleon написа: Сиедун, абе момче, ти имаш ли представа колко много пари са 300 лв?!?! ! Зависи от гледната точка.За тебе мое да са много,за някои нищо не са
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Продавам ацц на УоУ Публикувано на: 01 Юни 2008 12:56
Jorix написа: The Chameleon написа: Сиедун, абе момче, ти имаш ли представа колко много пари са 300 лв?!?! ! Зависи от гледната точка.За тебе мое да са много,за някои нищо не са Те за т'ва написах това : " Трябва да си ебаси богаташкото безмозъчно ХЛАПЕ, за да си позволиш това. ".
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам ацц на УоУ [update: продаден] Публикувано на: 01 Юни 2008 13:15
Хами, колкото и да ти е трудно да го повярваш, повечето хора, които купуват акаунти, голд, адена... са възрастни. При тях причината е липсата на свободно време или пък наличието на силно изгредени комплекси и жажда за надмощие, таена дълги години .
|
|
|
|
|
v3n0m
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам ацц на УоУ [update: продаден] Публикувано на: 01 Юни 2008 13:20
Хах за това ме кефи тоз форум човека иска да продаде нещо а вие започвате некви АНАЛизи за Европа,стандарта на живот и тн
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам ацц на УоУ [update: продаден] Публикувано на: 01 Юни 2008 14:06
Е при всички случаи по-добре, отколкото да дадем над 200лв за УоУ акаунт
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|