Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Bleach request
Публикувано на: 27 Май 2008 19:54

Преди една седмица реших да пробвам да гледам Bleach...и се запалих.Намерих в един сайт за Анимета дублиран до 60 епизод и изгледах всичките.Надявам се ако може да ми кажете ако има от мога да даунлондна някаде до 170 епизод Bleach дублиран на английски.Предварително благодаря!

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Bleach request
Публикувано на: 27 Май 2008 19:59

Английските дублажи яко съкват. :wink: По-добре си го тегли от Датебайо, с английски субтитри.
Японско>>>>английско озвучаване.

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Май 2008 22:43

Благодаря за предложението , но предпочитам ако ще гледам нещо за удоволствие да го гледам на език , който разбирам.Благодаря се пак!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 29 Май 2008 06:20

Намираш го да пише "ДУО АУдио" или да е .mkv вариант, обикновенно те са и английско озвучени, просто си оправяш настройките от плеъра след като пуснеш серията. И все пак Английското озвучаване не става за нищо.

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Публикувано на: 29 Май 2008 08:20

IceQueen написа:
Намираш го да пише "ДУО АУдио" или да е .mkv вариант, обикновенно те са и английско озвучени, просто си оправяш настройките от плеъра след като пуснеш серията. И все пак Английското озвучаване не става за нищо.

Кой знае. Представи си, гледала си 60 епизода на английски, попринцип не си зарибена по анимета (или не си ги гледала на японски), не си свикнала - естествено, че ще предпочетеш английския. Още повече, че е свикнал със досегашните гласове на героите и е шит ако се сменят.

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Май 2008 08:55

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 29 Май 2008 11:41

Existence написа:
IceQueen написа:

Кой знае. Представи си, гледала си 60 епизода на английски, попринцип не си зарибена по анимета (или не си ги гледала на японски), не си свикнала - естествено, че ще предпочетеш английския. Още повече, че е свикнал със досегашните гласове на героите и е шит ако се сменят.

E, брата, примерно, гледа само Драгон Бал. Беше го гледал вече 3 пъти с английски дублаж, когато Вегето почна да сменя сериите с японски. В крайна сметка той беше на около 100-та серия от 4-тот гледане, когато го чу на японски за първи път. В момента го гледа сигурно за 12 или 13 път цялата поредица (Без ГТ, не знам колко трябва да си тъп и да се мразиш, за да го гледаш това пак.) и въпреки, че може на английски - не иска и да чуе.

Но, то си е до човека, все пак.
(Държа да отбележа, че английския ми е на адски ниско ниво и ако си мислите, че свободно го разбирам/чета - жестоко се лъжете.)

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2008 16:05

Може много хора да ме напсуват, ама аз си гледам аниметата на английски...

Английският ми е на много високо ниво, просто се облягам и си гледам - не ми трябват субтитри да се вглеждам и да чета, нищо...

До сега много не съм обръщал внимание на дублажите, в смисъл дали на Японски или на Английски ме кефи повече.В момента имам само едно аниме на PC-то, Berserk - и там със сигурност мога да кажа, че гласът на Гатс ми харесва много повече на Английски от колкото на Японски.Или може би защото съм свикнал с Английската версия.

Абе всеки с вкуса си... :wink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com