Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Направих нещо лошо....
Публикувано на: 16 Май 2008 17:43

:angrycomp:

Все пак успя да присвоиш копие...

Поздрав за всички левскари

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Май 2008 19:31

Abdominal Pain - според мен ти си направил нещо ужасно и е редно да сложиш край на живота си.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2008 19:08

Имаш си доста варианти

1.Можеш да си ползваш тихичко софтуера

2.Можеш да се свържеш с човека и да му платиш (без да му казваш за измамата) ако си чак такъв балама

3.Можеш да го качиш в нета

4.Можеш да го продаваш

5.Можеш да се опиташ да продадеш продукта "си" на някоя фирма която да го разпространява :twisted:

6.Можеш да го изтриеш и да забравиш

Аз бих ти препоръчал 4 или 5 :D

едит:

Можеш и да ми пратиш въпросното нещо за да се облажа аз :D

Профил

Публикувано на: 18 Май 2008 19:26

Abdominal Pain написа:
И сега искам да си излея душата. Може би според вас това, което съм направил не чак толково лошо, но незнайно защо се чувствам гузен. Ще спестя по уличителните детайли -

От известно време изпозлвам една програма. Пиратско копие, то се знае - оригинала струва над 500 долара. За тази програма наскоро излезе един плъгин, направен от един човек, който е вложил много труд и време в него. Този плъгин придава на програмата изключителни нови възможности, от които се нуждая. Но той струва пари. Около половин стотачка. Първо нямам кредитна карта, с която да го закупя от нета, второ - нямам и парите. Търсих в нета навсякъде за торент или рапидшеър линк - нищо. Вместо да се откажа, реших да предприема по-драстични мерки за придобиване на плъгина - свързах се със създателя. Измайсторих една лукава история, в която аз съм млад, беден студент, който има зададен проект от лошия зъл университетски професор и силно се нуждая от неговия плъгин, защото след проблем с компютъра проекта ми се е повредил и за да го направя достатъчно бързо наново ще ми трябва новия софтуер. Ако не успея да завърша работата навреме - ще си имам сериозни проблеми и може да не мина класа. И той ми го даде.

Разбира се, щом се чувствам гузно, правилното нещо би било да изтрия плъгина, да се свържа с човека, да му се извиня и да забравя въпроса. Вторият ми избор е да си запазя плъгина и да си трая. Има и трети, който добавя екстра Dark Side Points, и той е да кача плъгина в нета да тегли народа - но това не бих го направил.

Кажете ми вие сега, колко зле трябва да се чувствам.

Ще ти мине...

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 18 Май 2008 19:30

Гаспод написа:
Имаш си доста варианти

4.Можеш да го продаваш

5.Можеш да се опиташ да продадеш продукта "си" на някоя фирма която да го разпространява :twisted:

6.Можеш да го изтриеш и да забравиш

Аз бих ти препоръчал 4 или 5 :D

Oooh, bonus Dark Side Points :o

Подкрепям събирането на парици в някакъв момент и плащането на човека. Казваш му колко си му благодарен, обяснваш му, че е страхотен човек, защото се е отзовал толкоз' бързо и му плащаш. Без да му казваш, че си го измамил - всъщност, не че би имало нещо лошо в това да си признаеш, но като цяло е все тая (не баш, ама нищо). Та, събирай парите и му ги прати :- )

Профил WWW

Публикувано на: 11 Юли 2008 14:03

Хех,ние да ти кажем...хм това че си се свурзал с човека направил програмата е доста интересно.Интересно е че ти я е дал.Според мен чувството за вина си е напълно оправдано,но само с "аз съм лош лош много лош" не става.Аз ако бях на твое място(колкото и трудно да ми е да си го представя) също не бих разпространил този плъгин.Ама злото е вече сторено.Е не е като да си откраднал нещо наистина важно.ще го направиш само ако разпространиш фаила,което не ми се вярва.Хубаво е да види човек, че има и други съвестни хора...
П.С. Скии не съм християнин, нищо че живея в бг, но пък вярвам, че има Бог и трябва да сме хора.Може на сички да ви просвучи смешно,но най-добре е, ако не да се извиниш лично, то поне да се помолиш за човечеца да е жив и здрав, че е запазил човешкото в себе си.Представи си, че излзаш пред Microsoft с тази молба :D :D :D ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юли 2008 14:08

Da ti eba maikata be rezak!

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юли 2008 17:45

няма повече да пиша в такива теми дето някой ги е вдигнал да трупа постове и накрая пени да го отреже точно 15 пъти по леко отколкото всъщност може
писна ми, деба

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com