на мене пак не ми влиза о саито вобще нешо ми иска4а прозорец "pop ap bloцкед"
I Call upon the Might of the Admin to banish this heretic !!!!
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Бъг или...?!
Публикувано на: 14 Май 2008 16:00
Оф, дреме ми за шибания Интерактив. Защо не отговаряте на въпроса поради каква причина индексът на сайта и корицата не са обновявани почти 2 месеца?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War
Публикувано на: 14 Май 2008 19:29
Ronnie O'Sullivan написа:
Оф, дреме ми за шибания Интерактив. Защо не отговаряте на въпроса поради каква причина индексът на сайта и корицата не са обновявани почти 2 месеца?
За да ни дразнят със Sacred
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
Дади
14 Май 2004 18:33 Мнения: 2965 Местоположение: Лолиландия
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 14 Май 2008 21:26
Моята теория - подготвя се тотален overhaul на сайта, затова и не се занимават с излишно ъпдейтване на настоящата версия
Naaah, просто ги мързи
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения