Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: НАБИРАТ СЕ !!!
Публикувано на: 12 Май 2008 21:53

Така в момента разработвам сайт , но нали знаете една птичка пролет не прави затова реших да потърся из нета някой който да ми помага. Питал съм доста приятели доста от тях просто не ми обърнаха внимание други пък искаха да ми помогнат, но имаха проблеми, други искаха , но бързо им омръзна. Затова реших че приятелите няма да помогнат и се заех да търся някой сериозен из НЕТА. Не вярвам че първия срещнат ще ми помогне но затова имам търпение.

За връзки:

e-mail: gamerbg_@abv.bg

Пощата се проверява на всеки час а скайпа е винаги онлайн. Не се бавете просто пишете>

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Профил

Заглавие: Re: НАБИРАТ СЕ !!!
Публикувано на: 12 Май 2008 21:54

Ти си луд...

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 12 Май 2008 22:03

И искаш някой да ти помогне в писането на сайта ти безплатно? Ти верно, луд ли си...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 13 Май 2008 08:59

Squiz написа:
И искаш някой да ти помогне в писането на сайта ти безплатно? Ти верно, луд ли си...

:stooped: май нещо не схващате а?? не ми трябва някой да го пише аз съм си го написал трябва ми някой който разбира от игри за да пише публикации. :evil:

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Публикувано на: 13 Май 2008 09:01

ReaLLy написа:
:stooped: май нещо не схващате а?? не ми трябва някой да го пише аз съм си го написал трябва ми някой който разбира от игри за да пише публикации. :evil:

Споко, тея двата поста бяха по-скоро "Здравей, радваме се, разбира се, че ще помогнем!" по нашите стандарти :lol:

Сайта работи ли? Дай да го видим :)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Публикувано на: 13 Май 2008 09:21

ми в момента работи но не е завършен пиши ми на скайп crazy_mg_ не искам да го разпространявам още из форумите :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Май 2008 09:23

ReaLLy?! написа:

Преди да ми пускаш иконки "ти си тъп" провери какво си написал, и виж дали от поста ти става ясно нещо :wink:

Цитат:
Така в момента разработвам сайт , но нали знаете една птичка пролет не прави затова реших да потърся из нета някой който да ми помага.

Щом го разработваш, значи още го правиш - не е завършен, има още работа по него.Никъде в поста ти не става ясно, че сайта е готов.Както и никъде не става ясно, че сайта е за игри, и че трябва да се пишат публикации.Единствено става ясно, че приятелите ти не искат да ти помагат :wink: Изказвай се по-ясно...

Аз съм писал в подобен на твоят сайт - rivalry-bg, когато съществуваше.Честно да ти кажа, не вярвам да имаш особен успех.Популяризирането на сайт не е лесна задача, да не говорим, че ще трябва организация - кой за коя игра да пише, да се спазват крайни срокове и тн.За да бъде сайта интересен трябва да пишете ревюта на игри много бързо след като излязат - което значи, че ти трябва много свободно време за да я превъртиш, и умение да напишеш интересна статия бързо.Някой от този форум със сигурност ще си зареже социалния живот, за да се зомбяса пред РСто и да играе - нещо, което аз не направих навремето.Но боя се, че няма да бъде добър автор - колкото и просто да изглежда писането на ревю за дадена игра/продукт, толкова и сложно е - все пак трябва да грабне читателя.

Да не говорим, че ти самият си допуснал 5 пунктуационни грешки в поста си - за какви статии говорим?И със "така" ли ще почват ревютата? :roll:

Все пак, успех.Но ако питаш мен - зарежи тая идея.На БГ пазара има достатъчно гейм списания, които хората ще предпочитат да четат още доста време напред :)

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Май 2008 09:28

Squiz написа:
На БГ пазара има достатъчно гейм списания, които хората ще предпочитат да четат още доста време напред :)

Haaail PCM! :lol:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Публикувано на: 13 Май 2008 09:32

Squiz написа:

Щом го разработваш, значи още го правиш - не е завършен, има още работа по него.Никъде в поста ти не става ясно, че сайта е готов.Както и никъде не става ясно, че сайта е за игри, и че трябва да се пишат публикации.Единствено става ясно, че приятелите ти не искат да ти помагат :wink: Изказвай се по-ясно...

Аз съм писал в подобен на твоят сайт - rivalry-bg, когато съществуваше.Честно да ти кажа, не вярвам да имаш особен успех.Популяризирането на сайт не е лесна задача, да не говорим, че ще трябва организация - кой за коя игра да пише, да се спазват крайни срокове и тн.За да бъде сайта интересен трябва да пишете ревюта на игри много бързо след като излязат - което значи, че ти трябва много свободно време за да я превъртиш, и умение да напишеш интересна статия бързо.Някой от този форум със сигурност ще си зареже социалния живот, за да се зомбяса пред РСто и да играе - нещо, което аз не направих навремето.Но боя се, че няма да бъде добър автор - колкото и просто да изглежда писането на ревю за дадена игра/продукт, толкова и сложно е - все пак трябва да грабне читателя.

Да не говорим, че ти самият си допуснал 5 понктуационни грешки в поста си - за какви статии говорим?И със "така" ли ще почват ревютата? :roll:

Все пак, успех.Но ако питаш мен - зарежи тая идея.На БГ пазара има достатъчно гейм списания, които хората ще предпочитат да четат още доста време напред :)

Първо тук пиша по набързо поради факта че в момента пиша публикация. Второ виж сайта и тогава говори как ще се почват публикации. И трето човек който се занимава с тая работа (с изграждането и разпространяването на сайт) почти 6 години казва че има смисъл ако има повече хора, но всеки с мнението си.И достатъчно време съм си играл с тая идея и за това няма да я зарежа бъди сирурен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Май 2008 09:38

Ако е добре направен и интересно написан - ще се получи, не може за всичко да се казва "то няма да стане, вече има голяма конкуренция". РСМ ако са го казали това навремето докъде щяхме да стигнем ние? Щото конкуренцията винаги е голяма, независимо колко развита е идеята.

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Май 2008 09:48

Добре де, успех.Аз ти казвам какво стана с подобен на твоя сайт от личен опит.При теб може и да се получи - надявам се.Време е да има една наистина добра онлайн гейм медия.Реално нямаш бългаски сайт, който да ти е конкуренция.Но да намериш читави автори ще ти бъде трудно, за това се въоражи с търпение.

И все пак, наистина грамотният човек пише безгрешно по навик, и "набързо" не е оправдание.Особено за пост без нито 1 пунктуационен знак като последният ти.Но ако в публикациите нямаш грешки - не ме е грижа как пишеш по форумите :) Ще следя развитието на сайта ти от чисто любопитство, така че когато го пуснеш - популяризирай го така, че да стигне до мен.

И забравих...Добре дошъл в нашия форум :)

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com