20 Юли 2006 08:25 Мнения: 987 Местоположение: In The Middle Of Nowhere
Заглавие: Re: За или против 4алгията
Публикувано на: 10 Май 2008 00:21
Хами искам до две седмици да направиш 8к!Залавяай се за работа!!!
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 10 Май 2008 02:08
Виж приятелю, аз не спамя насила! Когато имам да кажа нещо - казвам го. Като нямам - пак.
П.п. И все пак, проклетата тролска тема стана 3 страници, въпреки MY WARNINGS ( and Varggoth's warnings lol )
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 10 Май 2008 16:21
опа, още едно мнениице
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
Деба. Видях темата още в началото ма си виках, че ще я изтрият или ще кажат нещо на тия дето са хранили трола ( ) и за туй не спамих. (сега съжалявам мъничко )
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения