Автор |
Съобщение |
Chernobyl
|
|
|
|
Заглавие: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 08:23
Цитат: Анонс на DOOM 4 07.05.2008 : VlaDiMir4o
id Software съобщиха, че са се заели с разработката на DOOM 4. Каквито и да било други подробности за нея обаче са все още неизвестни. Важното обаче е, че рано или късно една от най-добрите поредици ще се сдобие с продължение. Просто беше въпрос на време. Бъдете сигурни, че щом научим нещо повече, ще ви осведомим. Най-накрая!Евала!Вече започвах да си мисля че никога няма да чуя за играта
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 10:01
Това число 4 е прокълнато. Duke Nukem 4Ever anyone
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 13:44
Ебаси кефа. Doom 3 е единствения екшън който съм цъкал с удоволствие, напук на всички спекулации около играта. Дано 4-ката е в същия дух.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 13:55
И мен 3-ката си ме кефеше, въпреки че повечето фенове бяха недоволни. Дано 4-ката заложи повече на екшъна (битки с по 7-8 гадини наведнъж), отколкото на хорър-а и графиката.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 13:57
Перфектно, те това чаках И дано заложи изцяло на хоръра, сървайвъра и графиката. Doom просто не е quake.
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 14:12
Като излезе Duke Nukem Forever Сигурно ще има Doom 44.
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
Nikola Bathory
|
|
В момента играе: Battlefield 2
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 14:50
Vanderveken написа: И дано заложи изцяло на хоръра, сървайвъра и графиката. Doom просто не е quake. Тоооолкова много си далеч от истината, че просто!!! Но ти си малък, простено ти е - не си циклил на Дуум 2! Дуум НЕ Е хорър и не е сървайвъл! Точно затова Дуум 3 беше такъв провал, страшно зле беше. Супер тъпо! Дано Дуум 4 да се върне към Дуум 2 и тъпия сървайвъл да се махне.
___________________________________ AMD Athlon64 X2 4200+BOX|Asus CROSSHAIR|2GB RAM(2x1 PQI DDR2 800)|XFX 8800GTS 320MB|OCZ ModStream 520W|Seagate Barracuda 500GB & 160GBlSamsung SyncMaster 997MB 19"(CRT)|Razer Copperhead|Luxeon 5.1; http://cradlebulgaria.com,http://verabathory.com
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 14:59
Ахахаха, най са ми смешни фанатизираните фенове на някоя поредица, особено на такава като Doom, 'дето предходната й част е била от преди повече от 10 години. Какво ви ебе каква е насоката - аз обичам целия дух на Doom, а това, че са решили да внесат известни разлики в жанровата ориентация - ми нека! Каквато и да е, все ще ми хареса, освен ако не се окаже, че не е нищо ново. До сега Doom игра не ме е разочаровала.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Chernobyl
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 15:01
Nikola Bathory написа: Тоооолкова много си далеч от истината, че просто!!! Но ти си малък, простено ти е - не си циклил на Дуум 2! Дуум НЕ Е хорър и не е сървайвъл! Точно затова Дуум 3 беше такъв провал, страшно зле беше. Супер тъпо! Дано Дуум 4 да се върне към Дуум 2 и тъпия сървайвъл да се махне. Извинявай ама ти Дуум 2 да не я имаш като Симс?Къде не видя сървайвъла в Дуум 2?ТЯ е точно това!Дуум 2 не е хорър защото защото беше с тъпа графика!Имаше една приказка... Който играе Дуум и не го е страх значи или се прави на тъпънар или играе с чийтове
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 15:21
Rofl.Бях се помъчил да поцъкам малко с чийтове,но това не пречеше да не се стряскам от някое зомби, изкочило иззад някоя врата.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 15:58
То няма лошо от хорър елементи, обаче в 3-ката бяха толкова глупаво реализирани. Стрелбата в пълен мрак и spawn-ването на гадини зад гърба на играча бяха "плашещи" точно първите 2-3 нива. Не помагаше и огромното количество кървища, украсяващи нивата. Затова и предпочитам да се наблегне на битките с повече гадини в стил Doom 1 и 2.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 16:02
@Nikola просто недей, няма сми да ми говориш така сеш се. Искам обаче да ми кажеш и че Blood 1 не е хорър и те признавам Chernobyl и Vargg мисля ,че се изразиха пределно кристално. Edit: @Mar ако искам такива битки ше си пуснам сериозният сам. Просто класическите хорър, сървайвъри - Doom, Blood, The Thing са всичко друго но не и Шутър в пълната му дума. А и тогава не са имали техническата възможност. Иначе щяха да бъдат точно какъвто е сега Doom3. Дай Боже и Doom4 Edit2: Btw Аз чакам една много култова игра , която би трябвало да излезне скоро и да е на ниво над всички хорър сървайвъри до сега. Dead Space. http://deadspace.ea.com/AgeGate.aspx?re ... cale=en-US
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 16:08
Quake 1 е силно развит Doom 2. Quake 2 e развит Quake 1. Някои нива, оръжия и дизайнерски решения в Doom 3 силно напомнят за Quake 2. Дизайна на картите в Quake 3 напомня за доста от мрежовите карти на Quake 1 и Quake 2. За Quake 4 не знам, не съм я играл.
Doom 3 си беше яка. Много хора обаче не я харесаха, защото: - очакваха прекалено много от нея (зарибяването по нея продължи 3 години и някои хора попрегоряха...аз не очаквах нищо и ме изкефи та макс...) - очакваха тя да представлява Doom 1-2 но с нова графика. (това им очакване не беше реалистично...все едно не бяха играли Return To Castle Wolfensein...) - играта в голямата си част преставляваше римейк на Half Life 1 в Doom 1-2 обстановка. Не че нямаше и други неща. Аз като фен на Half Life се изкефих на взаимстваните и доразвити идеи, някои хора просто са искали да пуцат по добичета. - много хора я играха на прекалено слаби машини и останаха с грешно впечатление.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 17:12
То и тва Дийп Спейс е сървайвъл хорър колкто аз съм сървайвъл хорър Вие през живота си такава игра не сте ли хващали? Silent Hill, Resident Evil (макар че и там се залага повечко на касапниците), Call of Cthulhu... Къде тръгнали некви шутари да ги качвате при истинските хоръри? Тая Дийп Спейс с кое е хорър? С якото кървища ли? То и в ЦС има яко кървища, сеш' се "Хорър" трябва да те кара да те е страх да я играеш. А не да те е страх, че ще стреляш в тъмното, или че стените са омацани с кръв. АТМОСФЕРАТА, пичове, графиката пък е най-малко важна. The Suffering, anyone? За жалост, тая игра се играе само веднъж - всичко е скрипт...
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 17:43
Brain - Може да си якият фен на сайлънтите и т.н японски просотии. За мен не са добри. За мен са нищо повече от зле реализирани заглавия. Нищо лично но са безмислени. Doom 3 ако не е сървайвър ти ше станеш утре татра. Ревюта чел ли си? Feedback към нея ? Цялата и идея е около сървайвър хоръра. Няма история, пич чети шибаните записи , пич слушай шибаните записи. Пич в нея всяка технология е ПОДРОБНО ОБЯСНЕНА, как може да се приложи ако съществуваше. Цялата идея беше повече от перфектна. Може да не си фен може да имаш различно мнение може и изобщо да не си минал повче от 3 нива, но да ми фърляш мнения как не става просто са несериозни точно толкова колкото и мойте за сайлънта сеш'се ? Ясно ми е че тинга не си го играл, същи blood нито една част. За това не можеш да ми претендираш за "разбирач" на хоръри с твойте хълмове и зомбита к ? Dist - Dead Space повече от сървайвър хорър , прочети материалите във сайта, изгледай, Developer Diary да видиш за какво иде реч. И естествено ,че при място където има убийства ще има кръв , когато направят хорър във който пускат цветя обади се. Дори и шибаните японски мизерии имат кръв повече отколкото банки във пирогов. gg. (btw мога да си споря до утре така че пишете кефите ме)
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 18:34
Мен пък точно това ме накефи на макс в Doom 3. Че е супер мрачна и че е наблегнато повече на стряскащите елементи отколкото на якото пуцане на много гадини наведнъж. Ако искате да пуцате супер много гадини играйте Serious Sam ( друг мой любим екшън ). Дано 4-ката да е като 3-ката.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 18:49
Да brain невероятно е, просто страхотно. Тихият хълм е манната небесна, коят е вдъхновила всички И сторито и е не просто чук, то е търнокоп ... "Now I have to diverge a bit, to bring Lisa into the whole sordid affair. One of the ways the cult gained status in the town was to create an entire drug-smuggling operation. The drug that they were manufacturing and selling, to locals and tourists alike, was produced from a flower that was indigenous to the region called White Claudia. Now they probably passed this stuff off as some other drug, like Heroin or Cocaine. But the difference with this drug is that it was often used in magical rituals, and had hallucinogenic properties." Енджините просто ги оставяме нанякъде защото не става. Хила също не разчита на Тонове кръв и тъмнина повече отколкото може да се генерира от крематориума на некрополис от хироус 3 разбираш ли. Но да тя блести, но не с дизайн не със художници не със идеи. Ти хубаво спомена Thing-a нещо за blood също да се добави ? Може би той е страшният недорасляк във хоръра и прилича на аркейд шутърче ? И да познанията ми просто съкват та няма на къде, спори със невежият Смех.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 21:38
Аз така или иначе не те виждам защото друго освен мозъчен мазол да имаш образуван и да го експлоатираш да убеждаваш във илюзорни глупости нема го бъде. Можеш със тихият хълм и зомбито просто да си ги оставиш за себе си. Защото излъганите са малко. Обаче това за Blood беше добро "разбирач" прегледай някои заглавия които са основателите на хоръра and talk later.
Смех.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 21:52
Скрийс срамните въшки айде. Без повече излагане шот няма сми.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анонс на DOOM 4 Публикувано на: 08 Май 2008 22:03
Vanderveken, фейлваш и то яко
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|