28 Юли 2001 17:23 Мнения: 4390 Местоположение: Sofia
Заглавие: Re: Познай филма
Публикувано на: 04 Май 2008 19:22
Двама братя идиоти (и като външност и като поведение) получават в наследство - фабрика за канап, безценна викторианска къща и едно малко животинче...ььь и една хлебарка в кутия от пури, но тя не е толкова важна, колкото споменатото по-горе животинче...
(Не знам дали този филми е популярен...надявам се, защото е любиматата ми комедия...)
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 04 Май 2008 19:27
Ловът на мишката? На англисйки май беше Mouse hunt...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
AlShu
28 Юли 2001 17:23 Мнения: 4390 Местоположение: Sofia
Публикувано на: 04 Май 2008 19:28
Позна!
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 04 Май 2008 19:37
Блааа.. бил съм далеч от истината с предното познаване.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 04 Май 2008 20:20
Mлад ловец се влюбва (в момиче!). Но банда войни опустошават селото му и отвличат момичето, момчето тръгва да я търси, заедно с още няколко човека.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Едната от тях става водеща на ТВ предаване за каланетика.
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Chernobyl
Публикувано на: 09 Май 2008 15:53
Ама давайте и пикове ве !!!
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
Hitrusha
Публикувано на: 09 Май 2008 16:00
Сега пък и снимки да търся. Тв водещата е самотна майка
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
kitty
Публикувано на: 10 Май 2008 23:46
Да не е един италиански..и действието се развива в Рим естествено???
Hitrusha
Публикувано на: 10 Май 2008 23:47
Не, не са. Филма е адски известен, но забравих, че вие не си падате по такива филми а и отделно, че едно 90 % от вас не са били родени когато е излезнал филма
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения