Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Какво!?!
Публикувано на: 01 Май 2008 00:09

@човек- Е то и аз, ама тогава още не беха дилъри де. Пък и в Перник изобщо съм забраил кой от къде е. От 6 месеца не съм стъпвал там.

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Публикувано на: 01 Май 2008 00:22

В Перник май знаете как да си направите купона ... хаха., ебати стрелките, ебати рекламата ... :) И бабето продава на пеиката пред блока ... :)
Аз си мислех, че в Хасково е купона, ама в Перник май е по-яко. Някой ден трябва да мина да видя за какво става въпрос, че никога не съм ходил там. Само съм чувал митове и легенди ... :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2008 00:28

Онзи ден писаха във вестника :
Перничани измислиха нов начин да се слеят с гражданите. На спортния си голф 3, накипрен като ромска сватбена кола, с килимче отпред, газова уредба и две тръби на ауспуха вързани с тел, те залепили лепенка с надпис " Софиянец съм". Ние от вестник ************* ви призоваваме "Софиянци, бъдете на щрек!"

Профил

Публикувано на: 01 Май 2008 02:27

Цитат:
Всички в този квартал познават наркодилърите. Не е само Рита. Хората са се видели в чудо-няма какво да направят. А освен че зарибяват децата се създава и допълнителна престъпност. Но какво да се прави. Полицията явно ги държи. В квартала живеят бившия зам. шеф на пернишката полиция и шефа на трънската!!!!!!!!! Наркотиците се продават навсякъде в квартала. В квартал Изток е още по-зле. Това е Перник, това е България.

Това в блог го намерих.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 01 Май 2008 07:41

Уау, в Перник било още по-яко, отколкото си мислех.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2008 08:50

Перник е градЪ на вашитье кошмари, ъ, ъ, ъ ..

Всеки луд с номера си :D

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 01 Май 2008 11:13

Хитрушо трябва да си поговоря с майка ти! Пък кво ми разправяш,че в София нямало селяци...даже там са най-много поради простата причина,че е столица.Айде другия път не се прави на голямата умница и като няма какво да кажеш си замълчи...no hard feallings

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2008 16:47

Много ми е интересно защо Перник навсякъде е представен като град, където като пристигнеш още малко веднага ти скачат на бой. Не е баш така бах маа'му. Че се бият хората бият се ма до са не съм видял да се трешат без що годе основателна причина. Пък и в Софията селяците наистина са страшно повече, туй е верно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2008 18:36

верно е култово
перник е българската боливия

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2008 14:01

Psychedelic написа:
Хитрушо трябва да си поговоря с майка ти! Пък кво ми разправяш,че в София нямало селяци...даже там са най-много поради простата причина,че е столица.Айде другия път не се прави на голямата умница и като няма какво да кажеш си замълчи...no hard feallings

Вместо да говориш см ойта майка, можеш да поговориш с твоята собствена, ако искаш може да поговориш и с някоя майка на някоя твоя дружка от форума, определено има за какво :)
Аз не съм казала, че в София няма селяци, напротив. Всички селяци се бутат да идват в София, защото са прекалено тъпи, че да си намерят добра работа в техния град(става въпрос за тези от по-големите градове). Тука е юруш на маслините защото всеки си мисли, че е лесно в София.
Сега ще има 6 дни спокойствие обаче, софиянци са по родните си места...ама после пак всичко наново...

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2008 15:31

Хитрушо, оно ако манеш "селяните" от София, ще има масови фалити и обезлюдяване. Ако не са те, сега в общината няма имат парички от данъците на работодателите, които наемат хора от провинцията, за да могат да почистят този мръсен и грозен град. :lol:
Говориш глупости и небивалици. Иначе си почивай. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2008 15:37

Не си прав, но щом си вярваш - добре :)
Те работодателите специално ги викат от провинцията да дойдат да работят в София :lol:
Има си достатъчно кореняк софиянци за всичко ;) Сега е пренаселено.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2008 16:33

Ми ще ги викат, като софиянци ги мързи. :lol:
Пренаселено от коли - да, от хора - не
Точка. :D

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 02 Май 2008 17:04

Kazim написа:
Ми ще ги викат, като софиянци ги мързи. :lol:
Пренаселено от коли - да, от хора - не
Точка. :D

:OMGOMG:

Боже защо такава мъка по света. Това ако сега го измисли и се поправиш бързо ше се направя ,че не съм го видял примерно.

Профил WWW

Публикувано на: 02 Май 2008 17:19

Добре бе мама му стара!Що софиянци се мислите за нещо повече от "другите" :o Кореняк софиянец няма :wink: пък ти си говори квото си искаш...аз съм си селянин прост съм-прост "че си останем"! :oops:
Едит:По въпроса със тъпите селяни дето си намират работа в София...еми мацко не мисля,че са тъпи щом са си намерили работа в столицата :roll:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Публикувано на: 02 Май 2008 17:56

Темата отиде в друга посока, но и аз да се включва. Лично познавам кадърни момчета, за които шефовете от София и хеликоптер ще наемат за да им работят качествено (ако някой тръгне да ми опонира, ще давам и примери... на ЛС). Що за тъпа сегрегация, що за комунизъм е това?! Да си прост и да мислиш, че като си от "Софето" си голямта работа. Не казвам, че няма прости селяни от провинцията, но недейте по някакви ограничени критерии да правите генерални констатации, защото в многомилионна София са много повече.
Поздрави.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 02 Май 2008 19:03

Дай Боже, както излезнаха от София по Родните места - Софиянците да се забележи. Да се ударят бариерите и кръгом, до тук. Кой от къде там.
Идват в София защото
1. Са нахални
2. Защото искат много по-малко пари от реалните за които Софиянец ще работи.
3. Защо пълнят Софийските Университети ? Защото в Селото ти нафраскат 6 , дали ходиш или не се тая. Изкарваш 3 на изпита и си вътре.
4. Защото си мислят ,че София е раят в , който може да се върти всякаква далавера и някак си лесно да се забогатее.
5. Защото освен , подбиването на пазара и вироглавостта срещу която трудно може интелигентен, човек със възпитание да застане . Защото Империя - Империя не бие. А именно нискообразованите и прости хора правят това.(прост пример с Римската).
6. Защото когато дойдат освен 2-те си 3 коли и многочелядта си, те докарват и селският си манталитет. Какво ще рече, ще рече , хвърляне на боклука през прозореца, не нормално каране, не нормално отношение към околните и т.н. Ако трябва да изброявам, ще бъде прекалено дълго.

- Бойко каза : Тези спални помещение наречени Младост , Люлил, Дрижба трябва да се вземат мерки към тях, защото просто не става.

Нищо против провинцията, нищо против хората и възможностите им, но всичко си има граници и места. София не е България. Стойте си по домовете обработвайте пустеещата родна земя. Не ни трябват повече счетоводители , чистачки, мангали, крадци, секретарки ит.н

later.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2008 19:23

Няма сила на света, която да ме убеди, че ти си нещо повече от мен, само защото живееш в София... Не слагай всички от провинцията под общ знаменател, защото оронва лъскавия ти имидж на столичанин :wink:

Профил

Публикувано на: 02 Май 2008 19:45

Vanderveken. Това е демокрация. Човек от провинцията не е по-малко човек от теб.
За парите... какво да ти кажа - хора всякакви. За плащането - такава глупост откъде ти хрумна, би ли доложил някакви факти? За това че пълнят СУ-то, това ми е познато, но какво ти бъркат толкова у анало, това е по всички европейски столици. Никой не мисли, че София е раят, просто хората искат да спечелят пари. Дали успяват, те си знаят За подбиването на цените труда - това са глупости. Ако някой е кадърен на работодателят не му пука от къде е служителяt и той може да си иска съвсем съвестно по-голяма заплата. Това за многочелядството ме разби. Просто не виждам смисъл от коментар. За хвърлянето на боклука от прозореца - това някаква статистикa ли е? Аз лично съм виждал Надето Михайлова да си го хвърля оттам.
Изобщо това са някакви комплекси, дето изреждаш.

Профил

Публикувано на: 02 Май 2008 20:42

Такава малка държава сме, а сега разни субекти искат да ни разделят и на "селяни" и "граждани". Абсурд!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com