Излезе за 360 и PS3, за PC ще излезе на 30 Ноември.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
долу_админа
25 Фев 2004 22:48 Мнения: 3549 Местоположение: Within emptiness unobstructed
В момента играе: Игрътъ
Заглавие: Re: КАКВО СТАВА С GTA 4
Публикувано на: 29 Апр 2008 16:03
Кифладжиите намазаха преди нас. Кашонистите и кебапчиите (ps3-ката е грил) у форумо - КАК Е ИГРАТА, ВЕ ?!?
И къде прочетохте, че излиза за PC на 30-ти ? ВАЖНО Е.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Toxsick_Vomit
Публикувано на: 29 Апр 2008 16:14
Аз се радвам ,че изобщо някога ще излезне за PC.До ноември месец обаче трябва да ъпгрейдвам компа ,за да ми тръгне!
долу_админа
25 Фев 2004 22:48 Мнения: 3549 Местоположение: Within emptiness unobstructed
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 29 Апр 2008 16:20
Цитат:
Rockstar Games has yet to confirm if the game will ever see the light of day on PC.
Ега спекулации колко щеш. Ако до три месеца не я обявят, ще се наложи да инвестирам в кашон.
Sentry
Публикувано на: 29 Апр 2008 16:34
Е, то това беше последната клюка, как да не я сподели човек ^^
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6143 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 29 Апр 2008 16:59
E aз съм фен на GTA: San Andreas и с нетърпение ще чакам четворката, още повече, че главния герой този път ще е источноевропейски емигрант. Все пак на официалният сайт за сега пише само, че излиза за Xbox360 и Playstaion 3. Дано го пуснат и за РС.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения