Сериалите които си заслужават

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Reaf
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Обратна връзка:

Re: Сериалите които си заслужават

Мнение от Reaf »

AlShu написа:Ти пък си голям специалист...само не ми стана ясно, КАК си станал такъв... :lol: :lol: :lol:

Дори няма да си правя труда да коментирам.

...

Иначе по темата. Гледайте Бригада и Бандитския Петербург. Определено не са шедьоври, но радват. Пък и книги има написани доколкото знам. Само един съвет: Не се препоръчват на хора с непоносимост към руска реч.
In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Гледам сега Battlstar Galactica по BTV и дублажът е... Покъртителен. Като роботи са. Никаква интонация. Скапват един от много добрите sci-fi сериали :/
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
Riven
В момента играе: Много и все различни неща :)
Обратна връзка:

Мнение от Riven »

Mорт написа:Гледам сега Battlstar Galactica по BTV и дублажът е... Покъртителен. Като роботи са. Никаква интонация. Скапват един от много добрите sci-fi сериали :/

Мда определено. Аз останах "очарован" още след филма. Слава богу го имам на диск :) Естествено за много хора е от полза но честно казано дублажа на доста от филмите/сериалите е меко казано калпав. Естествено за анимации разбирам, там си е кеф :) може и за някои комедии или стари филми, но все пак. Друго си е оригиналната реч (в повечето случаи)
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

"Герои" е първият сериал, който ме грабва с първия епизод. Вторият го изгледах с отворена уста. Абе, голям купон за душата ми е това. Ше има хора, на които няма да им се вярва, но "Призън Брейк" и "Изгубени" не съм им гледал повече от 15 епизода общо и на двата. Виж, "Герои" обаче разцепи тъмното със супена лъжица. :roll:

Изображение

Много ме е яд, че спряха "Блейд" след едва първи сезон, Стики просто къртеше дограми... :evil:

Изображение

Изображение
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Californication anyone :? :D
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

"Не знам, дали едва ли ще свърша в историята, но определено ще свърша в сестра ти "
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Аз от край време завелязах, че с бг дублажите през последните години само съсипват сериалите.
Хаус не е и на половина забававен с бг дублажа.

Иначе ето едно сериалче, дето ме зарибява напоследък:

Изображение

"След края на Втората световна война Айнщайн убеждава президента Хари Труман, че бъдещето е в ръцете на учените, а не на войниците и в резултат е създаден свръх-секретен град, наречен Еврика, където да живеят и творят най-големите мислители на нацията. Създадена е идилична атмосфера за работа и отмора на гениалните учени и техните семейства. Създаден е град, наречен Еврика, който не присъства на никоя карта или поне не на тези без гриф "Строго секретно". Град, чиито жители са "отговорни" за всяко по-сериозно откритие в света за последните 50 години.
Но никое общество не може да бъде идеално. След половин век в изолация чисто човешките чувства като несподелена любов, професионална завист, пристрастяване и депресия, изправят живеещите в Еврика всекидневно пред най-различни предизвикателства. Обичайните за всеки друг град проблеми обаче, в комбинация с гениални жители и неограничени ресурси, често водят до катастрофални последствия. Именно тук, където се сблъскват човешките слабости и най-съвременните достижения на науката, започва Еврика."
Must see.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Стачката свърши и най-накрая почнаха да излизат позакъснялите серии на Lost и House MD.
Battlestar Galactica 4-ти сезон, също тръгна преди няколко седмици.

Аз съм в делириум от кеф, а вие?
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Публикувай отговор