Сметищата се препълват а почвата страда след което ние поемаме резултатът!
Снимките са правени от мен!Това не се случва само в някой западнал град а в целия свят!
Това не е обикновен боклук!

Vargg написа:Престани да правиш теми, малка гнидке!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Vicious написа:Поне облъчи ли те нещо?
The.Rampage.Rado написа:Кво плачеш тогава!? Разритай кашона по улицата, тегли една майка на родинаа и ходи пий каВе...
Vermic написа:
Не просто това е биологичен отпадък и какво правим с него?Хубаво е че скоро България ще е пълна мангалска страна и всичко сте е така както си го направихме след 1989!Били сме велика страна до тогава но след това ставаме бедна и грозна страна!Кофти е!
Vargg написа:България е станала грозна и мрачна страна в деня, в който ти си се родил.
Vermic написа:
Знаеш ли прав си защото 1 месец след раждането ми България се мисли за демократична страна а лично с гордост мога да заявя че съм роден на рожденият ден на Тодор Живков!
Vargg написа:Виждаш ли - историята говори.
The.Rampage.Rado написа:всеки затворен компот - юмрук в лицето на капитализъма
Notorious™ написа:Когато (и ако) се усетят сериозни последствия от боклука аз отдавна ще съм труп
Така че ме боли хуя
Ще си хвърлям боклука където ми падне