___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
Sentinel
Заглавие: Re: Форумна игра : Коментирай човека над теб
Публикувано на: 27 Апр 2008 14:52
Цент не ме кефи .
___________________________________ Global Strike Task Force
Hangwire
Публикувано на: 27 Апр 2008 16:42
Тъпак.
Sentinel
Публикувано на: 27 Апр 2008 16:44
Некъв трол, който се регна тука преди една година, направи бързичко хиляда поста и се сдоби с егати самочувствието. Също така, гледам че на мн отворен се раздава от както му побликуваха шибаното писмо в списанието.
___________________________________ Global Strike Task Force
reconnect
Публикувано на: 27 Апр 2008 16:46
И 2мата пред мен ме дразнят
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
Insane Cancer
Публикувано на: 27 Апр 2008 16:58
И ти мене.
___________________________________ My Baby Rooster
Публикувано на: 27 Апр 2008 17:04
Ridick написа:
Некъв трол, който се регна тука преди една година, направи бързичко хиляда поста и се сдоби с егати самочувствието. Също така, гледам че на мн отворен се раздава от както му побликуваха шибаното писмо в списанието.
Публикувано на: 27 Апр 2008 21:21
bOtLik3 е един от пичовете във форума. Той е от малкото хора със смислени постове и интересно чувство за хумор
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
shantararam
06 Мар 2004 20:06 Мнения: 596 Местоположение: Бургас
Публикувано на: 27 Апр 2008 21:33
Wolfman` написа:
bOtLik3 е един от пичовете във форума. Той е от малкото хора със смислени постове и интересно чувство за хумор
Ице, не ме кефи галерията ти...
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения