п.п
Да и препоръчайте няква диета, ама да не е тежка...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

човeк написа:Кажи само къде живееш и ще дойда да те поразбия, курве.
Сега ако искаш съвет от мен, не си губи времето с фитнес тъпако. По-добре се запиши да тренираш някакъв спорт ако не съ пълен нууб във всичко де :Д (нали се сещаш, че има такива на които просто спорта не им се отдава ;р). Повярвай ми щом тръгнеш на фитнес ще си милсиш, че си станал много як иии как да ти го кажа по-точно... във фитнеса губиш мозъчни клетки, яко! Ако имаш толкова голямо желание да имаш хубаво тяло, тренирай си във вас примерно лицеви опори, коремни преси и.т.н. .Има един от моя клас, който тренира футбол и преди беше дебел и за около 6 месеца само с тренирвоки в тях (е и с лек хранителен режим) от кюфте се превърна в ъъъ строн пич.
Моя съвет е НЕ ХОДИ НА ШИБАНИЯ ФИТНЕС!

The Chameleon написа:Фф.. кога стана такъв дългуч брее...по формулата за тегло си добре.. :Д
Фитнеса са лесни мускули!
И предполагам ако е тъп ще го подлъжат мачовците да взима някакви хранителни добавки, които са уж безвредни.И не се опитвай да ми обясняваш, че не вредят, защото не си прав ;р
А и мускулите от фитнеса, които ще направи ще са временни. Истинските мускули се правят с манджа!
bOtLik3 написа:По формулата за тегло е с 15 отгоре. Какво му е добре?
човeк написа:ахахахахах ами всъщност знам, защото преди и аз ходех на фитнеси просто ти казвам поне от това което аз съм видял, че е място в което наистина човек, как да го кажа ъъъъ ДЕГРАДИРА! иии всички тия глупости, които ми ги разправяха там, разбрах че са някакви пълни тъпотий! Фитнеса са лесни мускули! И предполагам ако е тъп ще го подлъжат мачовците да взима някакви хранителни добавки, които са уж безвредни
.И не се опитвай да ми обясняваш, че не вредят, защото не си прав ;р. А и мускулите от фитнеса, които ще направи ще са временни
. Истинските мускули се правят с манджа!
![]()
А въпрек и, че казва, че целта му е да поотслабне е съвсем ясно, че иска да натрупа мускили, сигурно за да впечатли някоя девойка, за това да не лъже тука.