Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 22 Апр 2008 12:41
Така... Официално собственика на blizzplanet.com и diablo3.com , а именно Umaro. Отговори на няколко въпроса така касаещи ни относно този анонс. Издирих го в IRC и успях да измъкна, че поне Близард няма да взимат сайта на този етап. Питах го дали би им го продал(защото Diablo2.com не е собственост на Blizzard), той каза че ако те го поискат, ще им го даде, а не продаде. Също така нещото на 1 Май не е Diablo 3, но каза че е "something big". Това е на този етап, всичко друго е неясно.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 22 Апр 2008 17:33
flikera написа: Също така нещото на 1 Май не е Diablo 3, но каза че е "something big". Това е на този етап, всичко друго е неясно. Анонса на Diablo 3
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 22 Апр 2008 17:43
Немойте ме стресирайте, френдове, ДИАБЛО ми е особена, томителна сърдечна изгора, и ако някога нещо се зададе ДЕЙСТВИТЕЛНО, само тогава пишете подобни заглавия, ПЛС!
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 22 Апр 2008 20:36
Значи голям фен сьм на Diablo и следя всичко вьв форума и няма как да не напиша нещо ! Много се надявам това да е датата на анонса на 3-ката ноооо не мислите ли че Blizzard ако ще анонсират нещо това няма да е на някьв си сайт на Diablo ! Иииии дори да искат да ни изненадат не биха го направили по този начин . Според мен ако има анонс на Diablo то ще е на тазгодишното ( незнам как се казваше ) изложение на Blizzard
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 22 Апр 2008 20:43
И аз си мислех за Близкон-а , края на Юни, ама нали уж сега отброяват " дните " о.О Чудя се вече.. ако наистина съобщят " играта " след тези 10-тина ли колко дни, то няма да има нужда да чакаме до Близкона и ще знаем Диабло ли е , не е ли е.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 22 Апр 2008 20:45
Искам Diablo 3!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 23 Апр 2008 00:38
Цитат: И аз си мислех за Близкон-а , края на Юни, ама нали уж сега отброяват " дните " о.О Чудя се вече.. ако наистина съобщят " играта " след тези 10-тина ли колко дни, то няма да има нужда да чакаме до Близкона и ще знаем Диабло ли е , не е ли е. Не е Близкон в края на юни, а WWI. На миналото WWI обявиха Старкрафт 2, а на миналия Близкон Wrath of the Lich King.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 23 Апр 2008 12:27
Вернооо.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 23 Апр 2008 13:32
Цитат: От форумите на Diablo3.com научихме какво НЯМА да бъде обявено на 1 май в следствие на разнеслите се в мрежата слухове.
1. Няма да има официален анонс на Diablo 3. 2. Няма да става въпрос за нова книга по Diablo. 3. Няма да има нищо общо със сливане на сайтове. bugger
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 23 Апр 2008 14:34
Остава да чакаме, as always.. ( Диабло 2 ще се играе без диск, рофл )
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 23 Апр 2008 16:09
World of Diablo,then?
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 23 Апр 2008 16:18
Е то Диабло 3 и УоД може да е едно и също.. То.. някво сигурно е , че ще има Диабло 3. Няма по какво друго да работят. Просто трябва да чакаме и времето ще покаже. Да. П.п. Бтв, наистина по държанието на Близз Тийм-а мога да съдя, че ще има Диабло 3 100%. Ps.s На сайта на http://blizzplanet.com/ , сред брояча можете да видите думите : Westmarch will be shaken in 8 days " За тези, които не знаят " Westmarch " е част от Света на Диабло. П.п.п.п. Вермик умря ти теорията за " трейлър на УоУ филма / реклама на картите УоУ и подобните смешни приказки "
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 23 Апр 2008 17:58
То че ще има, ще има. Въпросът е кога . Според мен ще излезе след около 5 години. Иначе това което ще обявят не е Diablo 3 . Много жалко, макар и очаквано. Чудя се тогава какво ли ще е ? Да не би някакъв мод или пък ремейк или пък някаква фенска малка игрица ?
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 23 Апр 2008 18:13
The Chameleon написа: П.п.п.п. Вермик умря ти теорията за " трейлър на УоУ филма / реклама на картите УоУ и подобните смешни приказки " Ще я видим тая накрая
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 23 Апр 2008 18:33
С гъза си ще се смея после.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 23 Апр 2008 18:36
The Chameleon написа: С гъза си ще се смея после. Споко няма да стане
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Кирилицата
|
|
В момента играе: GTA 4
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 23 Апр 2008 19:18
Може би ще обяват датата на излизане на StarCraft2, а може би не.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 23 Апр 2008 19:28
Цитат: We do have our own set of theories such as the Blizzard Worldwide Invitationals ending the same day Diablo II was released (June 29 2000) and Diablo II: Lord of Destruction expansion being released (June 29, 2001). We will all have to wait and see what happens. Остава надеждата за WWI...
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 24 Апр 2008 07:32
http://blizzplanet.com/ " Lut Gholein will be shaken in 7 days " ----- Цитат: Originally Posted by Medievaldragon : Day one's banner people will go nuts till midnight when the countdown ends to reveal .... oops. Almost got me there. mgcemir The Squire says : u go to hell. u go to hell and u die. <-- Ахаха.. :ДД krov The Peasent says : I have a new idea. Or a dream. I hope that when they ever do make D3, they add a mob named Medievaldragon so we can repeatedly farm him over. ..... :ДДД ------ --- " Oh man. I just figured it out. First, the Diablo Pi?ata, now: Diablo Maracas. Its a Diablo Fiesta! " " Diablo Maracas. Diablo will be shaken. They are going to unveil the Diablo3.com Collectors Maracas at the end of the countdown. " O_o ------ " Originally Posted by Medievaldragon View Post Day one's banner people will go nuts till midnight when the countdown ends to reveal .... oops. Almost got me there. " WorldRaider The Knight says : It will say : Your mothers bed, will be shaken! AХАХАХА :Д --------- П.п. " OK, just a thought here. What if they're simply going to announce, that there will be a game announcement at the WWI. I may be wrong, but Blizzard didn't claim something like that, did they?" AlphaX The Paladin says : They promised a game announcement at Korea and Blizzcon.----------- Ps.s. "13days left - the church of the Triune will be shaken... 12days left - cathedral of light will be shaken.. 11days left - Seram will be shaken.. 10days left - Kehjan will be shaken.. 9days left - kurast will be shaken... 8days left - westmarch will be shaken 7days left - lut gholein will be shaken "
Бтв, това се води някаква загадка и хинтове според човека, който ги слага на банера. ---- Ииии още нещо, баси дългия пост стана. :Д http://blizzplanet.com/content/356/ <- Тук както и надолу на страницата ще имате възможност да прочетете от Lore-a на Диабло 1 във формата на 9 разказчета, така да се каже. Зачитам се! ------ " Elfen Lied brought this Idea up, it makes alot of sence Diablo 2: Act 1: (forgot where this 1 is) Act 2: MIddle east/ Africa Act 3: South Americas Act 4: Hell Act 5: Europe Diablo 3: Only place left is Asia (with sammurai/ ninja theme) " Му ха ха ха!
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 24 Апр 2008 12:18
Оoo Lore-a ще се чете П.С. Искам The Sin War Trilogy преведена!!!
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|