Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Zeitgeist - Духа на времето
Публикувано на: 19 Апр 2008 14:39

Ъм, Цайтгайст? :P

Колибката е пълна с полезна информация, жалко, че начина на сваляне ми е бръдъ.. може би след време ще мога по-добре да тегля оттам.. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Апр 2008 22:02

Интересно :icq12: всичко във филма ми се струва че е истина ... (освен може би за World domination частта)

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 20 Апр 2008 17:13

ХИВ - създаден от човек, а? И с каква цел точно? Предвид колко е дълъг потенциалният инкубационен период на вируса ми се струва глупаво да е създаден от човек с каквато и да била цел. Все едно...

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 20 Апр 2008 17:51

Vargg написа:
ХИВ - създаден от човек, а? И с каква цел точно? Предвид колко е дълъг потенциалният инкубационен период на вируса ми се струва глупаво да е създаден от човек с каквато и да била цел. Все едно...

Ето ти няколко цитатчета от една статия, мога дa я пусна цялата ако искате:
Цитат:
с цел да унищожи хомосексуалистите и/или цветнокожите в САЩ и за да намали населението в третия свят.

Цитат:
Епидемията от СПИН конкретно се появява за пръв път в три американски града с “организирани общности на хомосексуалисти” преди да бъде отбелязана някъде другаде, дори в Хаити или Африка, така че епидемологично е невъзможно някоя от тези страни да бъде изходна точка за заразата в САЩ.

Цитат:
Изучването на ваксина против хепатит Б през 1978 год. се явява с определена цел да разпространи заразата в Ню Йорк Сити. Тестовите протоколи изрично упоменават, че само не-моногамните мъже и хомосексуалистите получават различна ваксина от хетеросексуалните. Поне 25-50% от хората с първите документирани случаи на СПИН през 1981 год. са били ваксинирани и против хепатит Б през 1978год. До 1984 год. 64% от ваксинираните имат СПИН, а днешните цифри за нивото на инфекцията сред тях се пазят в министерството на правосъдието и са “недостъпни”.

Цитат:
Друг мотив е старият принцип “разделяй и владей”; СПИН носи страх и недоверие между хората и ги прогонва от свързането им един с друг на основното ниво на сексулност.

Цитат:
Остър отличителен белег на СПИН е това, че той е етно-селективен. Нивото на зараза е двойно по-високо сред чернокожите, латиноамериканците и индианците, отколкото при белите, и смъртта настъпва два или три пъти по-бързо. Освен това над 80% от децата, заразени със СПИН, и над 90% от бебетата, болни по рождение, са от тези малцинства. “Етни- чески оръжия”, които да засегнат определени расови групи много по-тежко от останалите, е била дългогодишна цел на американските BW.

п.п.http://www.theothersideofaids.com/home.html

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2008 19:26

Наскоро не бях гледал филм ,който да ме разтърси.Накара ме силно да се замисля за някои неща,а за други ,едва ли не, ме разтревожи.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com