Дайте съвети за игра!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Дайте съвети за игра!
Dungeons and Dragons, lulz.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
ОМГ не знаех :О Благодаря.Е как ще играят Д&Д?The Chameleon написа:Dungeons and Dragons, lulz.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Еми трудно...
Като си помисля колко време е нужно за четене и правене на герои.. 
Пс. Към долния пост, за да не става спам : Не сме се срещали, защото е по-труден за намиране ( разбирай, няма го в Пингвините в Русе
) Пък и книгите са дооста повече.. То са по цели книги 1 за Разказвач, 1 за Света, 1 за играчите.. мани секта
Казвам по спомени де, не съм много сигурен.. до колкото си спомням Крийг имаше ДнД.
Пс. Към долния пост, за да не става спам : Не сме се срещали, защото е по-труден за намиране ( разбирай, няма го в Пингвините в Русе
Казвам по спомени де, не съм много сигурен.. до колкото си спомням Крийг имаше ДнД.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
О ама това като Ендивал!Интересно защо до сега не сме се срещали с него?The Chameleon написа:Еми трудно...Като си помисля колко време е нужно за четене и правене на герои..
Едит:Яко
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Една D&D книга в България ако не се лъжа струва кък 70 лева. А найстина книгите са много - правила за играча, книга за разказвача, книга на чудовищата и книга за сетинга (света, в който ще се играе демек). Това са само задължителните! Плюс това тези книги се намират само в магазин Magic Worlds в София, а май са и по поръчка.
За това ако ви се играе на тях - http://thepiratebay.org/
За това ако ви се играе на тях - http://thepiratebay.org/
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Мда, забравих да добавя и че не са от най-евтините..
Затова като ще се сбира група от зарибени, събират се общо парите и се купуват общо книгите.. че иначе излиза много солено.
Затова като ще се сбира група от зарибени, събират се общо парите и се купуват общо книгите.. че иначе излиза много солено.
天皇陛下万歳。。!
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Не, че така ще излезне много евтиноThe Chameleon написа:Мда, забравих да добавя и че не са от най-евтините..![]()
Интересно ми е играта на крийтор има ли нещо общо с една подобно Board game
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.