Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 13:22
Напоследък ми се е прииграло нещо, но само ровя из торентите и нищо ( ново ) не мога да си харесам. Дайте идеи за нещо, само да не е сай фай или куест. Предпочитам РПГ-та, но трудно ще се намери такова, дето да не съм играл ММО-та също са добре дошли, само да са фрий. И да не са крайно дебилни...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 14:05
Free ММО няма да намериш което да не е дебилно Иначе бих ти препоръчал УоУ
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 14:06
Той Кирето ше плаща за ММО-та, един ден като правим мултито в (щаб)Квартирата.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 14:17
The Witcher е задължително, ако не си го играл. Hard To Be A God също е готинко, има малко sci-fi но като цяло се развива в ренесансово време... мисля че беше по някакъв руски фантаст, историята е добра. Avencast също е добро попадение, въпреки че е малко еднообразна от към интериор, но като цяло си има куестовете и мисленето. Warriors Orochi има РП елементи, но като цяло е подобаващ hack&slash в японско-китайско-смесено-демонично време... а бе яко е.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
Insane Cancer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 14:18
Seal Of Evil Diablo в азиатски стил
___________________________________ My Baby Rooster
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 14:22
Warriors Orochi много ми напомня на " Lord of the Rings : The Return of the King " играта.. поне по скрийновете. Seal Of Evil , право си го каза , на Диабло ( 1 ) мяза! Иначе с това азиатското ме заинтригува..
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 14:47
Не си падам по игри с азиатски мотиви, а пък Уичъро го играх ... Ще го видя това Hard to be a god що е , гледах му шотове наскоро, ама не се зарибих май. edit : Зарибих се, тегля Но не спирайте с предложенията, де...
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 14:53
Warriors Orochi - да, има сходен геймплей като Return of the King, само дето там на мисия убиваш по сто-двеста гада, а тук по 1000-1200. Seal of Evil я бях играл преди време, ама... не си заслужава според мен. Lionheart е готинка като за РПГ, даже много. Това мисля, че е единствената игра, в която можеш да минеш без boss fight ако успееш да уговориш последния такъв да стане отново добър. За mmorpg - Lunia, много е зарибявка, въпреки дебилния стил. Или може би точно заради него. Аз сега ще видя една друга игричка и ще коментирам, иначе друго ММОРПГ - Rohan е ебати зверилището като развитие на героя, ама още не е излязло(играх малко в CB). Granado Espada(Sword of the New World) е готино и бързо като игра mmorpg. Тоест гадовете мрат адски бързо. То и героят ти де... да де, трите ти героя едновременно. Има много сладки boss fight-ове там и на един от тях запецнах и свърши бетата там и wipe-наха сървъра... сега още си е безплатна и май е още по-добра. Има много добър ренесансов изглед като цяло. Hard to be a God изглежда зле, но като геймплей е много приятна игричка. Малко ми напомня на Fable, но не точно. Има доста оръжия и битката на кончето е готина.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 14:55
Warhammer 40k:Dawn Of War Red Alert: Yuri's Revenge и Тибериум Уорс много зарибяват. Както и War Of the Ring - от създателите на Баттле Реалмс , яка мелачка между доброто и злото от 'Властелина на Пръстените' много ме зариби ( поне мен ) Има си всичките герои от книгата от Гандалфи , мандалфи до Гришнак. Самата Баттле Реалмс:Winter of The Wolf ( serpent ftw ! ) Иначе като РПГ-та бих ти препоръчал Сакред Дънджън Сийдж ( не играй двойката , яко затъпяла с 300 зора я изклатих , не е добра ). УоУ Etherlord 2 ( доста интересна игра , ма е някъв неопредел жанр нещо средно между Хероса и РПГ ).
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 14:57
Пробвай играта Fate. Почти напълно копирано от diablo, но с по шарена графика и е около 150 mb. Отначало си избираш как да изглежда героя и придружителя ти да е куче или котка и след това те пуска в един град. Единственото място където можеш да се биеш са едни подземия, чийто нива май никога не свършват . Абе разтоварваща и забавна игра.
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 15:06
Etherlord 2 е card duel game и наистина е много добра. Иначе подкрепям и Гиро - Fate FTW, в момента животното ми е за постоянно тигър и в хазната си имам няколко милиона злато. Голяма зарибявка е.
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 15:08
Reaver написа: Etherlord 2 е card duel game и наистина е много добра. Иначе подкрепям и Гиро - Fate FTW, в момента животното ми е за постоянно тигър и в хазната си имам няколко милиона злато. Голяма зарибявка е. Синтетите ма радват адски много :Д То не са Хорърите , то нее мейл файтър или пък онези лайф-стийлващите динота .
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 15:17
Аз тъкмо сега я почнах Fate и реших на магьосник да го правя героя ама я ме посъветвайте вие, как е най-интересно да се развие героя, че май се магьосници си права в rpg-тата и се чуда дали да не почна наново и да се развивам за близък бой.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 17:23
Hard to be a God го свалих, играх, ама само при мене ли е осрана с графични бъгове ?
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 18:30
Angerfist написа: Синтетите ма радват адски много :Д То не са Хорърите , то нее мейл файтър или пък онези лайф-стийлващите динота . Мен пък синтетите ме дразнят Chaots рулират обаче
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 21:25
Notorious™ написа: Мен пък синтетите ме дразнят Chaots рулират обаче И тези на кинетите са здрави , но началото е доста трудно с тях много етер искат онея гугутки. Иначе едни от най-мръсните магии са техните и нека не забравяме драконите :Д
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 21:50
Кеътс фтв, превъртал съм играла още преди години, дори дисковете на Екса още са някъде из мен..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 21:59
Какво говорите бре - не разбирам !
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 22:21
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кажете кво да играем ! Публикувано на: 16 Апр 2008 22:27
Бре, оно тва съм го играл, я мислех, че за Фейт нещо се разпраате
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|