Аниме Лист
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Re: Аниме Лист
Днес изгледах тези епизоди на Черната Лагуна с онези близнаците дето избиват всичко живо, направо ми обра точките...
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Ъхъ...най-култовата сцена от тях е тази, в която Балалайка бавно и садистично отстрелва едното хлапе...много ме дразнеха тези румънчета, стана ми кеф, като ги избиха
.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
- Liberty
- Обратна връзка:
Мен пък ми бяха симпатични. А точно пък в предишната история беше замесено и Българското разузнаване, абе култ!
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Вчера изгледах вторите епизоди на Macross Frontier и Druaga No To The Aegis Of Uruk всъщност ми харесаха...явно съм в настроение...гледат ми се някъкви леки безотговорни глупости...
Druaga може да е стреснала някой с първия си епизод, който беше пълен с някъкви дебилни майтапи...нататък обаче си продължава нормално...
Frontier-ът подължава добре, мен ме беше страх, че са наляли много пари само в първа серия за зарибявка. Втора серия ми дава надежда, че ще продължат със скъпите и яки екшън сцени. Всъщност баш-екшън сцената си беше римейк на аналогична сцена от оригиналния Macross, в която Хикару носи Минмей с VF-а си, изневиделица изстрел отрязва механичната ръка на mech-а, Минмей пропада заедно с нея, а Хикару трябва да пикира и да се опита да я вкара в кокпита при себе си.
Druaga може да е стреснала някой с първия си епизод, който беше пълен с някъкви дебилни майтапи...нататък обаче си продължава нормално...
Frontier-ът подължава добре, мен ме беше страх, че са наляли много пари само в първа серия за зарибявка. Втора серия ми дава надежда, че ще продължат със скъпите и яки екшън сцени. Всъщност баш-екшън сцената си беше римейк на аналогична сцена от оригиналния Macross, в която Хикару носи Минмей с VF-а си, изневиделица изстрел отрязва механичната ръка на mech-а, Минмей пропада заедно с нея, а Хикару трябва да пикира и да се опита да я вкара в кокпита при себе си.
Абе деба, що живота е толкова гаден...Chise-то не се отваря от чужбина, и от проксито на Animes не дава файлове по-големи от 20мб.
Откъде да свалям anime-та?По точно ми трябва черната лагуна+англииски субтитри.Някое гъзарско чуждестранно FTP или тракер с повечко сиидъри?
Откъде да свалям anime-та?По точно ми трябва черната лагуна+англииски субтитри.Някое гъзарско чуждестранно FTP или тракер с повечко сиидъри?
Сори, че не мога да ти помогна...аз относително новите неща, когато не мога да ги намеря на АнимеС ги дърпам от mniniova.org...най-добрата версия на Black Lagoon беше на KickAssAnime...що не им потърсиш сайта, там може да пише къде в момента има сийд...обаче имам съмнението, че за такъв относително стар проект, трудно ще се намери бърз даунлоуд...пробвай по стандартните места - ishunt, залива на пиратите, БТ Джънки-тата, демоноид и т.н.
- Liberty
- Обратна връзка:
Aз днеска изгледах последната серия на Лагуната, със субтитри на български. Абе яко беше, наистина сега отново съм пред избор...ха-ха.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Aз ти предлагам...Yu Gi Oh!Andrey358 написа:Aз днеска изгледах последната серия на Лагуната, със субтитри на български. Абе яко беше, наистина сега отново съм пред избор...ха-ха.
AlShu, Thanks.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Evangelion.Andrey358 написа:Aз днеска изгледах последната серия на Лагуната, със субтитри на български. Абе яко беше, наистина сега отново съм пред избор...ха-ха.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ghost In The Shell: Stand Alone Complex е по-
Евангелиона се гаври със зрителя...
- Гиро мекицата
Naruto is the best 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Мда, особено последните епизоди направо ме съсипаха :Д После и филма допълни..AlShu написа:Ghost In The Shell: Stand Alone Complex е по-![]()
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Гиро мекицата написа:
Mekica with pudrazahar i better !Naruto is the best
- Гиро мекицата
Pokemon rlz
Загледах една идиотщина - Zero No Tsukaima...странното е, че ми хареса, въпреки че е фрашкано с клишета...явно продължавам да съм в лигаво настроение...може би заради пролетта...
- Liberty
- Обратна връзка:
Не знам, загледах Evangelion и нещо не ме изкефи, графиката е пркалено стара според мен. И Cowboy bebop не ме грабна, препоръчайте нещо...може и да е в друг жанр, стига да е яко.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Аз откога не съм гледал такова филми ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
мммммм... какъв друг жанр?Andrey358 написа:Не знам, загледах Evangelion и нещо не ме изкефи, графиката е пркалено стара според мен. И Cowboy bebop не ме грабна, препоръчайте нещо...може и да е в друг жанр, стига да е яко.
Пробвал ли си тигава: Wolf's rain и Elfen Lied
Мене поне ми харесват доста и двете.
Но ще е къде, къде по-лесно ако кажеш за какво ти се гледа.
Крещя, следователно съществувам!
Andrey358, вече казах - Ghost In The Shell: Stand Alone Complex (ама игнорираш тъпата песен от интрото...пък и самото интро е много дебилно...просто си гледаш анимацията)...а за Cowboy Bebop-а не си прав, екшъна, комедията и драмата в него, просто ги няма никъде другаде...това е и заглавието, което ме накара да харесвам джаз музика...
Ако пък си в настроение за наистина странни неща препоръчвам FLCL.
Подскажи какво ти се гледа - Драма? Комедия? Фентази? Филм? Сериал?
Ама да ги нямаме тези - "...гледа ми се нещо, като..."
Ако пък си в настроение за наистина странни неща препоръчвам FLCL.
Подскажи какво ти се гледа - Драма? Комедия? Фентази? Филм? Сериал?
Ама да ги нямаме тези - "...гледа ми се нещо, като..."
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
+1..AlShu написа: екшъна, комедията и драмата в него, просто ги няма никъде другаде...това е и заглавието, което ме накара да харесвам джаз музика...
Иначе, по-добре е да оставя на Ал Шу да дава съвет, че 1 на 1 не съм гледал толкова много и после , че не мога да преценя какво би ти харесало.. след като не ти допадат неща като Каубоя и Евата.. О.о
天皇陛下万歳。。!