R.I.P. Кърт Кобейн
Re: R.I.P. Кърт Кобейн
мен ми е интересно к'во му пише на тениската...
I love... ?
I love... ?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Супер си смешен с тези думиChernobyl написа:Супер си пич с тези думи ;} На кой му по голям....
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
I love Transylvania пише.JazzJack написа:мен ми е интересно к'во му пише на тениската...
I love... ?
Бел Сорате, в случая ми е по-голям, както и да погледнеш на нещата. Пич се опитваш ти да се изкараш, като ни в клин, ни в ръкав, твърдиш абсурдни неща.
мноо си тъпChernobyl написа:Супер си пич с тези думи ;} На кой му по голям....
Ама чакайте сега... ама Кърт умрял ли е бе
, аз мислех, че е излязъл в пенсия и някой ден ще се завърне.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Chernobyl има мозъчна протеза.
Tsim написа:Chernobyl има мозъчна протеза.
За жалост няма
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
No CNN or media now ...
Усещам,че ако някои ден случайно съм във София,където всички ме мразят,няма да се прибера жив ^^.
НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!
Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!
Спокойно! Единодушни сме, че си до такава степен наказан с тъпота, че не е нужно да ти правим каквото и да било.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
До такава степен не ни пука за теб, че ако дойдеш до София ще пусна една пръдна по случая.
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
No CNN or media now ...
No CNN or media now ...
Абе, как може да издигате на пиедестал някакъв наркоман ?

Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
По тая логика не трябва да ни пука за 2 трети от известните хора на света.Hitrusha написа:Абе, как може да издигате на пиедестал някакъв наркоман ?![]()
![]()
Ами да, за какво да ти пука ? На тях все едно им пука за теб. Да ти кажа, в деня, в който Кобейн почина не можах да си намеря място у нас...направо ми се искаше да го последвам. Смъртта му коренно промени живота ми

Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
4i ko ma ibe meni za nqkakaf detu e omrql 1994ta? As duri ne sam bil roden togaa.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- [FFF]Flaming One
R.i.P.
Обожавам Нирвана. Преди търсех този филм по международните тракери, а се оказа, че го има в Замундата. Едва ли ще ви натежи... http://zamunda.net/details.php?id=113288 - струва си
Обожавам Нирвана. Преди търсех този филм по международните тракери, а се оказа, че го има в Замундата. Едва ли ще ви натежи... http://zamunda.net/details.php?id=113288 - струва си