Автор |
Съобщение |
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 09 Апр 2008 03:35
Vanderveken написа: За крафта не ще и дума. Тази бозица нямаше да бъде нищо и продължава да е нищо. Заради това изказване съм склонен да приема, че се занимаваш с гейм индустрията от няколко месеца. Съдейки по нивото на некомпетентност лъхащ от този пост. Blizzard превръща RTS в спорт, популяризира идеята за уникални раси и създава първата солидна мултиплеяр база. Също така те са създателите на единствената стратегия, която продължава да се играе десет години поред. В сравнение с тях Relic са група ентусиасти предлагащи временни развлечения. Може и да са използвали някоя друга идея от Warhammer 40k, но това ще се ограничи до частичната концепция, на terran-ите. Да не говорим, че Games Workshop са точно толкова плагиати колкото Blizzard, но пък на този свят всеки взема нещо от някого и креативността се измерва във възможността на създателя да изкривява концепцията. Vanderveken написа: Btw светът Warhammer се намира във 40к. И е планета подобно на земята обхваната от warp storm и за това не са се развили на нея толкова технологично и за това, империума и/или други фракции не са я колонизирали/изтребили/харвестнали, и т.н.
Това е стара и отдавна отречена информация. Games Workshop заявиха, че двете вселени нямат нищо общо помежду си и идеята за една "мултивселена" е изоставена от години.
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 09 Апр 2008 06:18
Mahaan написа: В сравнение с тях Relic са група ентусиасти предлагащи временни развлечения.
Тука се изхвърли и то много Relic освен DoW са и създатели на Impossible Creatures, Homeworld и Company of Heroes Почти всичките (ако не и всичките) им игри са обирали де що сварят награди
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 09 Апр 2008 07:43
Notorious™ написа: Тука се изхвърли и то много Relic освен DoW са и създатели на Impossible Creatures, Homeworld и Company of Heroes
Impossible Creatures така и не се хареса на хората, доколкото знам фенбазата на Релик третира играта като DMC 2. Относно Homewrold, CoH и DoW. Това са прекрасни игри пред които съм изгубил часове. Истината обаче е, че нито една от тях е нямала голям ефект върху гейм-общността или индустрията. Homeworld, колкото и красива и интересна да беше, си остана една от малкото космически RTS игри и единственото заглавие доближаващо се до успеха на играта излезе тази година( Sins of a Solar Empire ), която използва напълно различна формула. CoH и DoW са прекрасни игри, но нито една от тях не е оказала ефект върху хората. Комюнитата им немогат да се сравняват с това на Starcraft нито по бройка, нито по фанатизъм. От към eSport и двете игри си гризът труповете( баланс + спонсорство). Relic са страхотно студио и благодарение на тях съм имал много приятни часа игра, но в сръвнение с Blizzard, те са поредната компания. И моля хората да не се лъжат, не съм fanboy на която и да е компания, прекалено стар съм вече, за да слагам нещата на пиедестал, но има някои факти, които немогат да бъдат игнорирани.
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 09 Апр 2008 10:12
Т'ва е все едно да кажеш че Bethesda са "поредната компания" в сравнение с Bioware Impossible Creatures на мен ми хареса Хоумуърлд няма конкуренция сред космическите стратегии, а нишата не е ЧАК толкова малка DoW и като баланс и като възможност за мултиплейър (и респективно e-sport) не отстъпва по нищо на стареца и уъреца Само мощният хайп който Близард създават около всяка своя игра им е осигурил голямата фен база За героите не мога да говоря защото не съм пробвал играта, само знам че я хвалят доста
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 09 Апр 2008 10:52
Notorious™ написа: Т'ва е все едно да кажеш че Bethesda са "поредната компания" в сравнение с Bioware Impossible Creatures на мен ми хареса RPG жанра не е попаднал под подобен монопол, следователно неможе да се говорим по същият начин за него. Notorious™ написа: Хоумуърлд няма конкуренция сред космическите стратегии, а нишата не е ЧАК толкова малка Homeworld е една от двете усепшни космически RTS-ове ( другата е Sins of a Solar Empire ). Принципно играта направи всичко, което можеше да се направи, затова и си остава най-добрият продукт засега (SoaSE работи на друга скала). Notorious™ написа: DoW и като баланс и като възможност за мултиплейър (и респективно e-sport) не отстъпва по нищо на стареца и уъреца Down of War страда от сериозни проблеми отностно блансът и бъговете, проблеми от които неможе да се отърве до ден днешен( въпреки, че няколко пача бяха доста близо). Това само по себе си унищожава възможностите за масивно e-sport движение. Все пак трябва да се признае, че Relic поддържат играта си, а не са я оставили на произвола на съдбата (alla EA). Notorious™ написа: Само мощният хайп който Близард създават около всяка своя игра им е осигурил голямата фен база Hype? Ако не си забелязал Blizzard убиха hype-a около Starcraft II, което между другото е един от най-добрите ходове, ако не и най-добрият, който можеха да направят. Notorious™ написа: За героите не мога да говоря защото не съм пробвал играта, само знам че я хвалят доста Пробвай я, няма да съжеляваш. Ако не за друго то поне да видиш най-добрият RTS engine създаден досега( и не, не хиперболизирам). Notorious™ написа: Impossible Creatures на мен ми хареса За съжеление не говорим за индивидуални мнения, а за ефектът, който играта е окозала през времето през което тя е била активна и ефектът върху индустирята. Личното мнение в случеят няма място в дискусията.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 09 Апр 2008 13:42
Notorious™ написа: DoW и като баланс и като възможност за мултиплейър (и респективно e-sport) не отстъпва по нищо на стареца и уъреца
Майтапиш ли се? Май не си играл достатъчно DoW в мулти. При оригинала и WA(след пачове) се търпеше донякъде. От там нататък за баланс в DoW не може и дума да се каже. Същата работа за съжаление е и при CoH,въпреки че там "расите" са по-малко - 4. До момента Relic suck-ват в балансирането, което е жалко имайки в предвид качествата на последните им заглавия.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 09 Апр 2008 17:40
Mahaan написа: RPG жанра не е попаднал под подобен монопол, следователно неможе да се говорим по същият начин за него. Не съм съгласен РПГ-та бол от много фирми но най-известните и всепризнати са на Bioware При РТС-тата и Близард нещата са идентични Mahaan написа: Homeworld е една от двете усепшни космически RTS-ове ( другата е Sins of a Solar Empire ). Принципно играта направи всичко, което можеше да се направи, затова и си остава най-добрият продукт засега (SoaSE работи на друга скала). SoaSE е приятна игрица можеш да прекараш часове играейки я но има мноооооооого хляб да яде докато стигне Хоумуърлд Mahaan написа: Down of War страда от сериозни проблеми отностно блансът и бъговете, проблеми от които неможе да се отърве до ден днешен( въпреки, че няколко пача бяха доста близо). Това само по себе си унищожава възможностите за масивно e-sport движение. Все пак трябва да се признае, че Relic поддържат играта си, а не са я оставили на произвола на съдбата (alla EA). Аз бъгове не съм забелязал (сериозно... нито един в нито една от игрите) Може и да е защото не съм ги играл без пачове Относно баланса продължавам да твърдя че е на ниво Mahaan написа: Hype? Ако не си забелязал Blizzard убиха hype-a около Starcraft II, което между другото е един от най-добрите ходове, ако не и най-добрият, който можеха да направят. За да го убият трябва да го е имало А кой го е създал? Бай Тошо от втория етаж? Впрочем защо пък да са го убили? Mahaan написа: За съжеление не говорим за индивидуални мнения, а за ефектът, който играта е окозала през времето през което тя е била активна и ефектът върху индустирята. Личното мнение в случеят няма място в дискусията. Ти каза че не се е харесала на хората Аз ти казвам че на някои хора им е харесала Впрочем и ревюто в ПСМания беше доста ласкаво ако не ме лъже паметта А относно ефекта върху индустрията все ми се струва че създателите Spore черпят вдъхновение освен от Черно&Бяло, Age of Empires и Empire Earth и от Impossible Creatures
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 09 Апр 2008 17:44
Махан смучи ми косматите топки ок ? Можеш с умрелият крафтец и познаията си да ми чистиш объвките. Сиктир нанекъде А ? btw дори не съм чел поста What a waste of time.
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 09 Апр 2008 19:06
Notorious™ написа: Не съм съгласен РПГ-та бол от много фирми но най-известните и всепризнати са на Bioware При РТС-тата и Близард нещата са идентични Не говорим за това кой колко е добър, а за това кой как е въздействал. Системата на Blizzard ( три раси, два ресурса, UHD намиращо се от долу, работници и пр.) са дефинирали жанра от Starcraft насам. Aurora двигателят, дори и всепризнат, се използва само в няколко отделни игри и не се използва масово в RPG-тата. Notorious™ написа: За да го убият трябва да го е имало А кой го е създал? Бай Тошо от втория етаж? Впрочем защо пък да са го убили?
Ако не си забелязъл хората изгубиха ентусиазмът около играта в последно време. Далечната дата на излизане и постоянните промени допринасят за това. Естествено всеки ще си купи Starcraft 2, но в момента никой не очаква, че той ще е по-добър от първата игри и точно в това му е силата. Mahaan написа: За съжеление не говорим за индивидуални мнения, а за ефектът, който играта е окозала през времето през което тя е била активна и ефектът върху индустирята. Личното мнение в случеят няма място в дискусията. Notorious™ написа: Ти каза че не се е харесала на хората Аз ти казвам че на някои хора им е харесала Впрочем и ревюто в ПСМания беше доста ласкаво ако не ме лъже паметта Същата история беше и с Universe at War, но това не означава, че играта е постигнала някакъв успех. В момента говорим за големи мащаби. Това, че нещо се е харесало на малка група хора не означава, че е постигнало някакъв значим успех. Както каза Айзък Айзамов "Създай религия и ще се намери поне един глупак да я защитава до последно"( в случеят трябва да се пререфразира, но това е друг въпрос). Notorious™ написа: А относно ефекта върху индустрията все ми се струва че създателите Spore черпят вдъхновение освен от Черно&Бяло, Age of Empires и Empire Earth и от Impossible Creatures Will Wright е един от пионерите в индустрията. Той е създал изключително голямо разнообрази от симулатори през дългата си кариера и винаги се е интересувал от икономика, архитектура, механика и военна история, както и по-късно от биология. В кариерата му има игри като SimLife, SimEarth и SimAnt, а да не забравяме и SimCity. Тези четири продукта са дали облика на Spore, която е кулминационната точка в кариерата му. От всички изброени игри по-горе единствената, която този човек може да е погледнал е Black&White, тъй като Will Wright не е привържаник на стандартните гейм жанрове, но за да знаеш това трябва да си запознат с човека.
|
|
|
|
|
FrAnTic1bg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 09 Апр 2008 19:18
Mahaan написа: Blizzard превръща RTS в спорт, популяризира идеята за уникални раси и създава първата солидна мултиплеяр база. Също така те са създателите на единствената стратегия, която продължава да се играе десет години поред. В сравнение с тях Relic са група ентусиасти предлагащи временни развлечения. Може и да са използвали някоя друга идея от Warhammer 40k, но това ще се ограничи до частичната концепция, на terran-ите. Да не говорим, че Games * са точно толкова плагиати колкото Blizzard, но пък на този свят всеки взема нещо от някого и креативността се измерва във възможността на създателя да изкривява концепцията. Единственото нещо за което ще споря, то това е концепцията и расите. За другото съм донякъде съгласен. Донякъде, защото ключовата дума при Близърд винаги е бил съпорт до дупка, което не им прави по-малко чест де. Та концепцията. Да, Уорхамър 40к взима от хиляди други sci-fi вселени по-малко за да го забърка в собствения си бъркоч 40к години напред. Това което правят Вихрушката е да изкопират тотално уорхамър, да му сменят дрешките, да го върнат 23 столетие и да го нарекат Starcraft. Пак казвам не става дума за гейм механика, играемост, фен база и тн. Просто малко самият факт, че е гадно изкопирано ме дразни. И тъпото е, че продължават да копират. И за да не съм голословен Terran Marine - Space MarineProtoss - EldarZerg - TyranidИ до утре така мога да си слагам артове. И не говоря за 1-2 единици, а за тотален rip off. А дори неща да се задълбавам в самите раси, щото работата става още по-дебела. Ся има и другия факт, че Starcraft е религия в Кореа, има нереална база фенове и още се организират лиги и турнири из цял свят. Тотално балансирана ( е след 15+ пача имах си да не беше).
___________________________________ Sic vic pacem parabellum.
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 09 Апр 2008 19:56
FrAnTic1bg написа: Единственото нещо за което ще споря, то това е концепцията и расите. За другото съм донякъде съгласен. Донякъде, защото ключовата дума при Близърд винаги е бил съпорт до дупка, което не им прави по-малко чест де. Та концепцията. Да, Уорхамър 40к взима от хиляди други sci-fi вселени по-малко за да го забърка в собствения си бъркоч 40к години напред. Това което правят Вихрушката е да изкопират тотално уорхамър, да му сменят дрешките, да го върнат 23 столетие и да го нарекат Starcraft. Пак казвам не става дума за гейм механика, играемост, фен база и тн. Просто малко самият факт, че е гадно изкопирано ме дразни. И тъпото е, че продължават да копират. И за да не съм голословен Terran Marine - Space MarineProtoss - EldarZerg - TyranidИ до утре така мога да си слагам артове. И не говоря за 1-2 единици, а за тотален rip off. А дори неща да се задълбавам в самите раси, щото работата става още по-дебела. Ся има и другия факт, че Starcraft е религия в Кореа, има нереална база фенове и още се организират лиги и турнири из цял свят. Тотално балансирана ( е след 15+ пача имах си да не беше). За Terran-а няма да споря, въпреки че съвсем спокойно можем да простим на Blizzard за това, тъй като тази раса успя да си създаде собствена атмосфера( което не прави плагиятството по-малко, но все пак). Protoss-а не са само елдари. Концепцията за древна psychic раса е стара. По-стара Warhammer, в дизайн единиците им напомнят повече на Legacy of Kain отколкото на Eldar-ите. Като структура на обществото си приличат с тях, но също подобни са Вулканите от Стар Трек и още един бог знае колко sci-fi раси. Като стил са различни. Елдарите напомнят за '40 години на sci-fi, докато Protoss-а се причисляват повече към "древният" лик. Общото между двете раси са клишетата, нещо което неможе да се избяга. Няма нищо общо между Тиранидите и Зерга. Тиранидите напомнят повече на животни, който консумират всичко и си заминават, докато Зерговете са насекомоподобни и предпочитат да колонизират планетите. В обществото им разликата е също толкова голяма. Overmind-a разчита на Cerebrate, които напомнят на мозаците от Starship Troopers, докато техните побратими от бойният чук са изцяло доминирани от Hive Mind-a. Принципно и двете раси са родени от Starship Troopers. Като цяло Зерг и Протоса си приличат с Елдарите и Тиранидите главно заради клишетата, но при подобни раси това, както казах, е нейзбежно, но също така разликите между тях са достатъчно големи, за да не може да се каже, че едните са крали от другите. Все пак първоизточникът е един. Идеята, че Blizzard и Games Workshop не се разбират идва от проблемите които двете фирми имаха отностно първият Warcraft. Доколкото знам ( аферата така и не се разкри напълно) по средата на разработването GW са прекратили договора и Bliz просто са продължили напреде. От там идва и зеленият цвят на орките ( нещо уникално за Warhammer), след това двете фирми никога не са работели заедно.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 09 Апр 2008 20:33
Тва го четох обаче Страшен си, направо "чук" 40к години напред. Дословно "копи-пейст" е ставало със Sc и ако тогава бяха извадили хамъра заедно със крафта, крафта щеше да потъне като продънена консервена кутия. Какъв късмет във време без Sci_fi поредици. Дори не ми споменавай Dune, TS and et.c шот си смешен к ? 40k >>>. ALL Всяка вселена бледнее пред дълбочината на хамъра, нема гейтове, нема треци , нема филми и игри, просто не стаа. И такава фен бейс ако някой напраи Някога ще му стисна ръката. Енджини и т.н просто да забравиме изобщо защото стратегия със по-добра графика от CoH = WIC < DOW2 едва ли ще излезне до тогава а и известно време след това. А за спорта C&C е в милион пъти по спортно организирана направена отколкото Sc. btw единствената стратегия в която можеш да се закулиш и да не могат те махнат. Уникат е !Изкъртва ме само като я чуя. *говоря за Sc и Sc2 защото ще бъде същата 1:1.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 09 Апр 2008 20:34
Само едно не мога да разбера - защо Warhammer феновете си мислят, че GW са първоизточника на всички идеи и концепции, включени в Чука?! Ясно е, че и те са черпили вдъхновение от различна литература. В днешно време е почти невъзможно да се измисли нещо толкова различно, че никой да не си помисли "Ама аз това май съм го виждал някъде, обаче малко по-друго."
P.S. Едни Reavers и drop pods могат да се преглътнат в SC2, нали? Като се има в предвид,че SC отдавна си е извоювал място в сърцата на милиони.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 09 Апр 2008 20:39
да е ама докато близард са бавни тези дето правят уархамара бачкат бързо пускат нови раси вадат нови игри е така се прави игра за да е маняшка яко раси яко екщън постояно подобрения новата част сигорно ще вземи всичко наи хубаво от старата ще е по балансирана вече занят кое как да е от старата част е така се прави стартегия
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Stalker-san
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 09 Апр 2008 20:40
Vanderveken написа: ... Абе ти нямаш ли разказ да довършваш!
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 09 Апр 2008 21:11
Vanderveken написа: 40k >>>. ALL
Всяка вселена бледнее пред дълбочината на хамъра, нема гейтове, нема треци , нема филми и игри, просто не стаа. И такава фен бейс ако някой напраи Някога ще му стисна ръката.
Енджини и т.н просто да забравиме изобщо защото стратегия със по-добра графика от CoH = WIC < DOW2 едва ли ще излезне до тогава а и известно време след това. А за спорта C&C е в милион пъти по спортно организирана направена отколкото Sc. btw единствената стратегия в която можеш да се закулиш и да не могат те махнат. Уникат е !Изкъртва ме само като я чуя. *говоря за Sc и Sc2 защото ще бъде същата 1:1. Изключително тъпо е да сравняваш p'n'p вселена със вселената на една игра. Вселената на DnD е в пъти по-развита и с по-голям фен бейс от WH. А това за закулването в sc е поредното ти тъпо изказване.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 09 Апр 2008 22:30
Шапка свалям за мнението ти за DnD . Единствената вселена която уважавам заедно със 40к. Нереално добре направена.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 10 Апр 2008 23:37
днд не е по развита от уархамър голям фен съм на днд но просто уархамър е по дълбок иначе днд игри играя постоянно те се развиват и сега предстои да излезе ревизия 4 на правилата но като цяло има по малко неща в днд отколкото в уархамър само дето едното си е рпг другото стратегия
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 11 Апр 2008 02:11
Vanderveken написа: Страшен си, направо "чук" 40к години напред. Дословно "копи-пейст" е ставало със Sc и ако тогава бяха извадили хамъра заедно със крафта, крафта щеше да потъне като продънена консервена кутия. Какъв късмет във време без Sci_fi поредици. Дори не ми споменавай Dune, TS and et.c шот си смешен к ?
Постът ти не съдържа аргументи или факти, които да подкрепят това твое твърдения, което прави стойността му съмнителна. Vanderveken написа: 40k >>>. ALL
Всяка вселена бледнее пред дълбочината на хамъра, нема гейтове, нема треци , нема филми и игри, просто не стаа. И такава фен бейс ако някой напраи Някога ще му стисна ръката.
Предполагам в този случей не си чувал за Star Wars. Поредицата обхваща по-голям период от време в много по-детайлен начин в абсолютни всички медйини формати познати на модерното общество. Фенбазата на поредицата е достатъчно голяма, за да се съревновава с тази на Coca Cola, а на няколко пъти и Силата щеше да бъде приета за официална религия в някои страни. iddqd написа: днд не е по развита от уархамър голям фен съм на днд но просто уархамър е по дълбок Незабравяй, че към D&D вселената се прибавят Dragonlance и Forgotten Realms iddqd написа: да е ама докато близард са бавни тези дето правят уархамара бачкат бързо пускат нови раси Затова на Starcraft и след десет години се появяват нови тактики, докато тези на DoW не са повече от три-четири на раса в зависимост от пача. Качество > количество. MARiNZ0 написа: Само едно не мога да разбера - защо Warhammer феновете си мислят, че GW са първоизточника на всички идеи и концепции, включени в Чука?! Също така има фенове на Blizzard, които твърдят, че Starcraft е първоизточника и The Church of Scientology си има последователи. Навсякъде има хора, които си мислят, че знаят всичко и бият барабано, докато de facto тхе са натъмно.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 11 Апр 2008 12:45
Става от трагично по-трагично, самото ти съществуване е съмнително като нормален индивид. Освен няколко, смешни реплики , и несъстоятелността на коментарите ти, които просто няма да коментирам е трагично. SW когато е в по-голям очастък от време и такава дулбочина може да ми обръсне заднига в комбина с тебе к ?
А весник шок и Нло с коя държава ще си сложи силата като религия за себе си ако обичаш ,че потъваме вече. Когато sc има повече от 1 тактика, наспами и пусни атак от тук до тук, ти ще проимаш глава с която да мислиш.
И ако обичаш или ако не обичаш се тая. Темата е за хамъра и по-точно за dow2 ако не ти изнася на никой не му се занимава със умрелите ти възгледи и излеания. Така ,че си глътни бълвоча и гледай как Dow ще затири стратегиите , от всяка страна. A самоят флъф на 40к ще се експандва неизвестно до кога за разлика от всичко друго където се някога ще удари стена.
И това за тиранида и зерга ,че едните са животни другите насекоми МЕ ИЗБИ БЕ. Изкъртих се корема от смях, то по малоумно нещо не съм чулав ЕВЪР.
Аре скупи си подмишниците и изчезвай. Не може две думи да се каже ако някой навлек не се домукне да обяснява, какво било правилно и криво , ае бегай от тука.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|