Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 05 Апр 2008 01:30
Пич, на хората компютърните игри не им пречат да си имат приятелка, ако при теб е така - съжалявам те.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Barron Nevermore
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 05 Апр 2008 01:35
Sentry написа: Пич, на хората компютърните игри не им пречат да си имат приятелка, ако при теб е така - съжалявам те. абее аз квито момичета имам тука със злато с диаманти ти сигурно кварталните путки лижеш
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 05 Апр 2008 07:05
Алми, обичам те
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 05 Апр 2008 08:55
Barron Nevermore написа: абее аз квито момичета имам тука със злато с диаманти ти сигурно кварталните путки лижеш Сериозно? Емо то така е я - повечето български момичета хасресват такива като теб - семпли. А колкото до приятелките - и аз имам макар че играя игри.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 05 Апр 2008 09:07
btw издирвам нещо малко и неангажиращо, но доближаващо се по култовост с Blip & Blop, Chicken Invaders, Elastomania ?????
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 05 Апр 2008 16:55
LEX ICON написа: btw издирвам нещо малко и неангажиращо, но доближаващо се по култовост с Blip & Blop, Chicken Invaders, Elastomania ????? Vertrix 2 - http://www.brothersoft.com/d.php?soft_i ... nstall.exeНай-добрата неангажираща игричка, която съм играл през живота си. Играя от сумати време и още не ми е омръзнала.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 08 Апр 2008 20:35
Ако въпросът е какви оригинални игри притежавам, отговорът е Star Craft: Battle chest (включващ Star craft и brood war) Battle field 1942:full colection включваща всички адони за 1942 + Виетнам и Battledield 2.
A иначе пиратски игри много са минали през компа ми в момента имам GTA: San Andreas, CS, Chiken Invaders 2, Homeworld.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 09 Апр 2008 00:39
Notorious™ написа: В момента имам само Football Manager 08 и The Witcher
Вече имам и Avencast: Rise of the Mage, Etherlords 2, Sins of a Solar Empire и Warhammer 40000: Dawn of War - Soulstorm Сега ще прегледам по-подробно темата да си избера още нещо
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 09 Апр 2008 19:46
Warcraft 3,WoW i CS1.6
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 09 Апр 2008 23:38
Най-новото ми попълнение : Eve Online.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 10 Апр 2008 14:58
Добавих Garry's mod, Penumbra Black Plague, Supreme Commander Forged Alliance, Bad Day LA и Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2.
|
|
|
|
|
Constantine
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 10 Апр 2008 16:01
Constantine написа: Call of Duty 4 - Master Piece Crysis - дървена Unreal Tournament 3 - нищо особенно само хубава графика Frontlines - Fuel of War - за тез 15 гб не си заслужава много дървена FIFA 08 - ... UEFA EURO 2008™ Demo Assassin's Creed - .... Hitman Blood Money - не съм я почвал Prince of Persia The Sands of Time - запецнах на едно място и я заебах Prince of Persia T2T - става True Crimer New York City - много добра Angels vs Devils - забавна === StarCraft - BroodWar - Classic Stranglehold - луд Екшън Driver Parallel Lines - скучна BlackSite Area 51 - Добра! Ghost Recon Advanced Warfighter® 2 - Яка Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 - Предполагам ще е яка
___________________________________ Когато отидеш в Ада, кажи че аз те пращам и ще получиш групово намаление.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 10 Апр 2008 16:14
Много са. Имам отвратителния навик да не трия игри, които са ми харесали въпреки че съм ги минал. Последно време играя Assassin's Creed, CM Rally 4,TR Legend,BloodRayne единичката(lol) и Soul Reaver 2(уви,късно се усетих колко велика е LoK поредицата).
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 10 Апр 2008 21:47
LEX ICON написа: btw издирвам нещо малко и неангажиращо, но доближаващо се по култовост с Blip & Blop, Chicken Invaders, Elastomania ????? http://www.ragdollsoft.com/ragdollmasters/ намери си пълната версия и крак ... долу ляво - игрите на брат ми,долу дясно - мойте
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 22 Апр 2008 22:26
Бях обещал този пост. Новата колекция : Ace of Spades Cobra Mission Fatal Racing Fatal Relation Immoral Study 1 Immoral Study 2 Gloria Knights of Xentar Love Potion Mad Paradox Magic Polamin Metal and Lace 1 Metal and Lace 2 Paradise Heights 2 VG Fighter VG Max VG Custom Ultra Vixen 1 Ultra Vixen 2 True Love Nocturnal Illusions Ring Out Runaway City Season of Sakura Slave Pagaent Time Stripper Mako ---- DOS Hentai Games FTW, again !!! Ps. Разбира се, имам още много, но те не са такъв олдскул..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
maitap4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 24 Апр 2008 19:25
умрях и попаднах в рая !!! хора, които играят на толкова мн и разнообразни игри , половината от които съм играл , играя или просто имам но не ми е останало време !!! ей богу , мислех че сме малко , пък то колко народ се събрал ! тва са тия , които имам в момента : timeshift , doom 3 , quake 4 , bloofrayne 1 i 2 , nfs underground 2 , most wanted , pro street , overlord , the elder scroll IV oblivion , crysis , sam&max ,s.t.a.l.k.e.r , unreal tournament 3 , PRINCE OF PERSIA 1,2 i 3 , enemy teritories quakewars , titan quest и още мн !! а на колко съм им хвърлил око .... ама пусто време , все го няма кат ти трябва .
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 25 Апр 2008 08:58
Down of War(Soulstorm) World Of Warcraft:TBC Age Of Mythology: The Titans Disciples II : Rise Of the Elves Rise Of Nations War Of the Ring Duke Nukem - Manhattan Project
и от време на време Hitman.
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 25 Апр 2008 21:39
Heroes 3 и Knights of Honor, тва е
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
extreem_90
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 27 Апр 2008 16:49
Counter-Strike 1.6,NFS Most Wanted,NFS Pro Street и GTA San Andreas
___________________________________ Не е важно колко силно удряш, а колко удара можеш да понесеш !
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|