Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Красиви и известни но...не особено умни.
Публикувано на: 08 Апр 2008 15:36

Според Бразилската критика,която меко казано мрази Америка.Това е от Бразилски вестник...
-Та къде тази година се провежда кинофестивалът в Кан?-Кристина Агилера,Певица.
-Никога не съм искала да ходя в Япония.Просто не обичам риба,а аз знам колко е популярна тя у тя,в Африка;Налагало ми се е да пътувам много,дори зад морета,като например в Канада-Бритни Спиърс,певица.
-Аз много съм задължен на родителите си,особено на майка си и баща си-Грег Норман,съзтезател по голф.
-Когато виждам по телевизията гладуващи деца по света,не мога да сдържа сълзите си.Аз също искам да съм такава слабичка,но без всички тези мъки,смърти и други подобни-Марая Кери,певица.
-Единственият щастлив актъор е мъртвият актьор,защото само тогава той не остарява-Силвестър Сралоун,актьор.
-Пушенето убива.А ако сте убит,вие губите много важна част от живота си-Брук Шийлдс,актриса.
-Не зная дали в живота ми има ключово събитие,което тотално да ме е променило,но за пръв път правих секс на 14 години-Анджелина Джоли,актриса.
-Мисля,че Бог е гигански вибратор в небето,докато...излъчва невиждана енергия-Дейвид Аркет,актьор.
-Уверен съм,че хомосексуалният брак трябва да бъде между мъж и жена-Арнолд Шварценегер,губернатор на Калифорния.

Цитат:
Ами,всъщност половината цитати не са изобщо тъпи,да не споменаваме че са извадени без да се обясни при каква ситуация са използвани.Нали не си мислите,че Арни е толкова тъп,човека все пак е завършил ядрена физика и има едно от най-големите ай-кю-та.

Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Заглавие: Re: Красиви и известни но...не особено умни.
Публикувано на: 08 Апр 2008 17:09

PHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Шварценегер и ядрена физика...хахахахахахаааа!!!

Кристина Агилера написа:
-Та къде тази година се провежда кинофестивалът в Кан?-

Roflomgwtfpahahahahahahaha!!!

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2008 17:14

Аз съм сигурен че нито едно от горе изброените не е цитат щото големите звезди преглеждат въпросите на журналистите преди интервю и си измислят отговори.И не ми се вярва да са чак толкова тъпи + това автора сам си ги е написал тия може да се познае по правописните грешки.

Профил Skype WWW

Публикувано на: 08 Апр 2008 17:24

"Айкюто" на човек не съвпада винаги с интелекта му. А Арни е тъп, та дрънка. Ако беше умен, нямаше да се занимава с културизъм.
Иначе неговите бисери са най-смешни.

Това за Анджелина ме разби хх

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2008 17:29

Hova написа:
Аз съм сигурен че нито едно от горе изброените не е цитат щото големите звезди преглеждат въпросите на журналистите преди интервю и си измислят отговори.И не ми се вярва да са чак толкова тъпи + това автора сам си ги е написал тия може да се познае по правописните грешки.

Братле зле ли си?Това не е от интервюта!Това е от светските им събирания(купони).

Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2008 17:32

Не гарантирам за останалите, но Бритни Спиърс и презокеанските й пътувания до Канада са самата истина...

А това за Арни наистина са булшитс, при какви обстоятелства би могъл да изтърси това за хомосексуалните бракове? Use ur brain, dammit. -.- А да се занимава с ядрена физика най-вероятно си го гледал в някой филм. ;)

П.П.: Което пък ми напомня за оня лаф, че само в американското кино руса мадама с гигантски цици и 1.50 крака може да бъде специалист по ядрени оръжия...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2008 17:39

Tsim написа:
"Айкюто" на човек не съвпада винаги с интелекта му. А Арни е тъп, та дрънка. Ако беше умен, нямаше да се занимава с културизъм.

Комплесарско изказване на века....Външния вид няма нищо общо с акъла.Тва че се занимава професионално със спорт не го прави малоумен,както и цайсатите дебелаци със сирене по устата от мазната баница не са задължително големи мозъци.Завистливостта не е най-хубавото качество...

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 08 Апр 2008 17:44

No offence, но съм виждал много по-големи изцепки във форума.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2008 18:05

Цитат:
-Никога не съм искала да ходя в Япония.Просто не обичам риба,а аз знам колко е популярна тя у тя,в Африка;Налагало ми се е да пътувам много,дори зад морета,като например в Канада-Бритни Спиърс,певица.
:lol: :mrgreen:
Това всичкото е от вълнение :D

Профил WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 08 Апр 2008 18:27

А замисляли ли сте се колко тъпотий сте изричали лично вие през живота си...?

Профил ICQ

Публикувано на: 08 Апр 2008 18:34

mystnt написа:
Комплесарско изказване на века....Външния вид няма нищо общо с акъла.Тва че се занимава професионално със спорт не го прави малоумен,както и цайсатите дебелаци със сирене по устата от мазната баница не са задължително големи мозъци.Завистливостта не е най-хубавото качество...

Не ми оригиналничи. Опитай се да докажеш, че е умен, и аз ще си взема думите назад. Ако не можеш - тихичко. А това, кое е най-хубаво и кое не, го казвай на някой на твоята възраст.

П.П: Прочети си първо внимателно мнението, преди да го публикуваш.

Профил

Публикувано на: 08 Апр 2008 18:38

http://www.youtube.com/watch?v=iMjG2s6UOaw

Ахаххаха

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2008 18:51

Нищо за доказване няма повече. xD

Профил WWW

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 08 Апр 2008 19:21

Аз пък мога да ви гарантирам, че нито един от вас ще бъде някога с тяло като на Арнолд ( при все по-добрата химия в днешно време ) нито ще бъде толкова известен и направил такива филми ( Терминаторите може да са едни екшъни, но са култ ) нито пък ще се издигне толкова високо в обществото ( губернатор на Калифорния, при това доколкото знам се справя добре, heh? ), но вие го плюйте.Човекът е известен като спортист, актьор и политик и името му ще се помни дълго време - нека аз да съм постигнал толкова, пък да съм тъп...

Кристина пък пее толкова добре, че не върви да я обиждаме заради изцепка.Пък и от кога за да си певец трябва да си умен?

Състезателят по голф, чието име чувам за пръв път явно е сбъркал роднини с родители, big deal, все едно вие не сте казвали по-тъпи неща...
Силвестър пък е бежбожно прав, защото когато остаряваш кариерата ти искаш или не ще започне да пропада.А това няма как да те прави щастлив...

Брук Шийлдс пък просто не е изказала това, което иска да каже с правилните думи - но тя иска да намекне, че животът е безценен.

Марая пък вкарала ебаси черния хумор, за който изобщо не трябва да знае обществото ако иска рейтинга си горе, но всеки се изпуска...Пък и наистина, мислите ли, че и е лесно с тея диети? :lol:

Джоли пък просто знае как да си вдигне рейтинга, знаем как всички списания за луди за такива "пикантерии" - дали това изказване не е завъртяло малко светлините към нея? btw на 16 тя е била модел на бански.

Бритни няма да я защитавам по никакъв начин.Тя, заедно с Парис показа, че ако си на върха нищо не пречи да те/се сринеш ( на едната и отнеха ебаси наследството щото е глупава наркоманка, другата е същата история но без наследство )

Изобщо, журналистите от жълтите медии много обичат да вадят кирливите ризи на публичните личности, но го правят по адски грозен начин, от който лъха на завист...

Цитат:
А замисляли ли сте се колко тъпотий сте изричали лично вие през живота си...?

Мдам, много правилно...Сигурен съм, че всеки потребител от този форум има бая по-големи изцепки, ама нищо, известните личности са тъпи...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2008 19:25

Squiz според тебе, ние сме се събрали в тази тема за оплюваме звездите. Напълно си прав в това което каза, но тази тема е с цел да погледнем световните личности под една друга светлина. Безгрешни и перфектни хора няма :wink:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2008 19:27

Важното е да е фешън човека.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2008 19:29

Виж сега, разбирам да става въпрос за лека закачка и бъзик, но определения като "тъпи" просто не са на място...

Vicious, не си забавен.И да, за мен е важно да съм "фешън" , да изглеждам добре, дори бих казал, че за мен е важно да изглеждам ослепително.Но какво общо има с темата? Или пак ще се заяждаме на облекло?

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2008 19:31

Нищо общо няма с темата, просто изказвам моето заключение.
Пък това ти как го виждаш, не ме интересува.

Ако толкова много съм те засегнал, "докладвай" ме с бутончето долу вдясно на поста ми.

пп, оправи си грешката в подписа, пропуснал си буква.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2008 19:37

Не си ме засегнал ни най-малко, просто е безсмислено и тази тема да стане поредната писаница на безсмислени заяждания по повод облекло и музикални вкусове.За това се издразних на заключението ти, до което ми е много интересно как си стигнал и какво точно искаш да кажеш, но има ЛС за тая работа.

П.с. Мерси за поправката :)

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 08 Апр 2008 19:54

Еми лайната да ми ядете , ама не съм казвал такива глупави неща през живота си. Още повече, че това не са деца, а хора видяли свят и т.н. Можете ли да сравнявате Холивуд със специализирания форум, бре, ахахаххахахх :D

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com