-Та къде тази година се провежда кинофестивалът в Кан?-Кристина Агилера,Певица.
-Никога не съм искала да ходя в Япония.Просто не обичам риба,а аз знам колко е популярна тя у тя,в Африка;Налагало ми се е да пътувам много,дори зад морета,като например в Канада-Бритни Спиърс,певица.
-Аз много съм задължен на родителите си,особено на майка си и баща си-Грег Норман,съзтезател по голф.
-Когато виждам по телевизията гладуващи деца по света,не мога да сдържа сълзите си.Аз също искам да съм такава слабичка,но без всички тези мъки,смърти и други подобни-Марая Кери,певица.
-Единственият щастлив актъор е мъртвият актьор,защото само тогава той не остарява-Силвестър Сралоун,актьор.
-Пушенето убива.А ако сте убит,вие губите много важна част от живота си-Брук Шийлдс,актриса.
-Не зная дали в живота ми има ключово събитие,което тотално да ме е променило,но за пръв път правих секс на 14 години-Анджелина Джоли,актриса.
-Мисля,че Бог е гигански вибратор в небето,докато...излъчва невиждана енергия-Дейвид Аркет,актьор.
-Уверен съм,че хомосексуалният брак трябва да бъде между мъж и жена-Арнолд Шварценегер,губернатор на Калифорния.
Ами,всъщност половината цитати не са изобщо тъпи,да не споменаваме че са извадени без да се обясни при каква ситуация са използвани.Нали не си мислите,че Арни е толкова тъп,човека все пак е завършил ядрена физика и има едно от най-големите ай-кю-та.