Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Бихте ли помогнали на бъдещите болни?

Не    33%  33%  [ 3 ]
 Да    67%  67%  [ 6 ]
Общо гласове : 9
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Rosetta@Home - HardwareBG ROSETTA Team - ще участваш ли?!
Публикувано на: 31 Мар 2008 18:20

bOtLik3 написа:
При мен се усеща кога работи, защото ми взема около 60-80 рам при 256 общо... :lol:
Просто няма как да не го забележа. И тук е момента да питам - това, че не мога да работя постоянно пречи ли по някакъв начин на отбора? Да намалява някакъв коефицент или нещо такова. Защото ако е така, е по-добре да напусна за общото добро :lol:

Можеш само да помогнеш... Можеш да си настроиш от сайта на Розетта максималната рам, която искаш да се използва по всяко време от програмата - примерно 10%, 15% и т.н. - на Computing preferences

От там се настройва да използва и повече от 1 ядро на ПЦ. Полезно, ако сте забили 9450 както мисля да направя аз при първа възможност... :mrgreen:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Апр 2008 13:15

На моя без да съм пипал никакви настройки си ги натоварва почти на full всички ядра с 4 задачи едновременно...

Макар, че куад-а ми няма да го бъде, нещо тук топли дни се появиха и без никакво натоварване ядрата стоят на 56~ градуса на 3.2 ghz, когато ги понатоваря минават 70, което не е добре...Трябва да си поиграя да му намеря точния ток, че сега стои на Auto (1.296V на 3.2Ghz, на 3.6 като го пуснах не забелязах колко взима).

Трябва да си оправя въздушния поток, да сложа поне още една 120мм перка да вкарва въздух, и да да го тествам на колкото се може по-малко ток за стабилност.До тогава няма да смятам, че му става топло на професора, поти се.Пък и тая 8800GTS 512 колко грее, заеби - ебаси печките са тия ядра даже и с двуслотов куулер.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Апр 2008 17:58

Вuddy написа:
На моя без да съм пипал никакви настройки си ги натоварва почти на full всички ядра с 4 задачи едновременно...

Макар, че куад-а ми няма да го бъде, нещо тук топли дни се появиха и без никакво натоварване ядрата стоят на 56~ градуса на 3.2 ghz, когато ги понатоваря минават 70, което не е добре...Трябва да си поиграя да му намеря точния ток, че сега стои на Auto (1.296V на 3.2Ghz, на 3.6 като го пуснах не забелязах колко взима).

Трябва да си оправя въздушния поток, да сложа поне още една 120мм перка да вкарва въздух, и да да го тествам на колкото се може по-малко ток за стабилност.До тогава няма да смятам, че му става топло на професора, поти се.Пък и тая 8800GTS 512 колко грее, заеби - ебаси печките са тия ядра даже и с двуслотов куулер.

Разбира се... това е ultimate теста за стабилност... Тука прегрели и прекалено оувърволтнати ЦПУта нямат място... Да го стабилизираш бързо и да го вкарваш обратно в играта... Ако не ти харесва ще ти дам 50 лв + 2140 на 3000 за него... Той не грее дори с бокса... :mrgreen: Па като се прееба аз ще му мисля как да му духам... мога да му сложа един фреон за ~ 900 лева за ~-20-30 градуса... кво пречи...

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 01 Апр 2008 22:40

The.Rampage.Rado написа:
Не се плашете, ако отворите таск мениджъра и видите 100% натоварварне!

:live:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2008 23:11

Айде хора!
Отбора стремглаво се качва нагоре, но някой клокнат под фреон 9450 няма да ни пречи, ако се пусне... По-добре от колкото да цикли на празни обороти ЦПУ-то...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com