- Защо? - пита момичето.
- Защото си духала на снежни човеци. - отговаря учителя.
Ми сега, от'де ше ти знае пцм-то кой е Коня?The.Rampage.Rado написа:офф
Ооо ма пич, ти що не казваш, че си от НПМГто бе?! :mrgreen: "Господин Стилян Николов", бе кажи му КОН и не го обиждай повече... :mrgreen: Как е при Баталска са?! М?
офф
Цяла София знае кой е коня.... :mrgreen: Мен сестра ми каза, че вече си била тя и строявала... Мен ме боли фара кой е директор, само да ни ми се пречка... Аз докато бех там Недевски си беше перфе директор, некои много го харесват, нз що... Сигурно щот му е евтин учебника по мат., не е 15 лева... :mrgreen: Ма то като направиш 5 години по 10 лева - те ти 50 лева... :mrgreen:NhazUl написа:Ми сега, от'де ше ти знае пцм-то кой е Коня?
Баталска май още не е встъпила в длъжност и още е чичо Пешо директор.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

АхахахаSinistra написа:Един от сутринта, отново Мариян: "Полово размножаване е когато оплождането става с двама или повече родители."
Г-жа Йорданова: "Това, че има групов секс не значи, че можеш да имаш трима бащи."
Росица Йорданова, ОУ "Св. Константин-Кирил философ". =>Notorious™ написа: Ахахаха![]()
Впрочем... Йорданова, биология... да не учиш в 108 СОУ?
Нз що в час по английски са говорили за палене на църквиKire_von_Dragoman написа:В СУ има една преподавателка по английски, дето пита студентите дали са чували за Burzum
Kire_von_Dragoman написа:В СУ има една преподавателка по английски, дето пита студентите дали са чували за Burzum
Rofl,що само да говорят?Направо да палят,lol.Смърт написа: Нз що в час по английски са говорили за палене на църкви![]()
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко